Podpora!! Predám 3 Tašky Získať 4 Tašky,DMC rýchlu Opravu Drahokamu,ss10 Lepšie White Crystal Clear Hot Fix kamene S Lepidlom DIY nechtov ,Telefón

Nový produkt

Skladom

€1.43

Pridať do obľúbených

===Predaja Podmienkami===

Ak si objednáte 3 alebo 3 viac tašky ss10 jasné, Oprava, Kryštály , predávajúci bude loď 1 ďalšie taška / 1440pcs z ss10 jasné rýchlu Opravu Kryštály bez poplatkov . Zadarmo taška kryštálov obmedzený na 1 vrece len a SS10 jasné rýchlu Opravu Kryštály len .

Predám 3 Tašky Získať 4 Tašky !

kúpiť 6 tašky dostať 8 tašky

......

DMC Hot Fix Drahokamu

Materiál: crystal

Farba: ako na obrázku zobraziť

Veľkosť: pozri detail produktu názov

Stav: Úplne nové

Použitie:Pre Nail art,Telefón,Obliekať.A Svadobné Šaty A tak ďalej

Obrázok zobraziť:

DMC AAA+ Hot Fix Jasné, Crystal & Jasné, Crystal AB

O platby:

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.2. Ak nemôžete bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova. Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O zásielke:

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE.(S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresu. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás,a potom budeme vám pomôžu sledovať.

5. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a získať späť čo najskôr s odpovedať. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka.

6. Vzhľadom na stav skladu a časový rozdiel, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Vrátenie a Vrátenie:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTLI prepravné číslo zásielky,spcific dôvod pre návrat.

3. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je(sú) nie, ako inzeroval.

O Spätnej Väzby:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní s položkami môžete objednať, prosím zanechať spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s položkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť

Štítky: hot fix kamene, Rýchla Oprava Kamienkami, dmc rýchla oprava kamienkami, Lacné hot fix kamene, Vysoká Kvalita rýchla oprava kamienkami, Čína dmc rýchla oprava kamienkami Dodávateľov.

Typ Produktu Kamienkami
Veľkosť 2.7-2.9mm
Drahé kamene viac lesk šplhať
Kamienkami Typu Motív Kamienkami
DMC hot fix drahokamu DMC kamene
Tvar Kolo
Štýl Flatback
Použitie Tašky,Odev,Obuv
farba Jasné
drahokamu kvality sadzba lepšie drahokamu
Číslo Modelu ss10
Technics Hot-Fix
Názov Značky OEMOO
Materiál Crystal
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Typ Jednotky veľa (1440 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Podpora!! Predám 3 Tašky Získať 4 Tašky,DMC rýchlu Opravu Drahokamu,ss10 Lepšie White Crystal Clear Hot Fix kamene S Lepidlom DIY nechtov ,Telefón

Podpora!! Predám 3 Tašky Získať 4 Tašky,DMC rýchlu Opravu Drahokamu,ss10 Lepšie White Crystal Clear Hot Fix kamene S Lepidlom DIY nechtov ,Telefón

Súvisiace produkty

Porovnať