16"/18" Real 925 Čisté Rýdze Striebro Šperky Odkaz Náhrdelník Reťaze Pre Prívesky Had Reťazca, Náhrdelníky, Módne Kórejský Šperky

Nový produkt

Skladom

€5.51

Pridať do obľúbených

Jemné alebo Módy: Jemné Typ Položky: Snake Reťazca Náhrdelníky Štýl: Trendy/Svadba/Účasti/Strana Rodovej rovnosti: Ženy Farbe Kovu: Platina Á Kovov, Typ: Taliansko 925 Sterling Silver Znakom: Pečiatkou s S925 & Taliansko Hmotnosť: 40 cm - Okolo 1,9 g, 45 cm - Okolo 2.0 g Šírka: 40 cm - Okolo 0.8 mm, 45 cm - Okolo 0,9 mm Náhrdelník Dĺžka Reťazca: 40 cm alebo 45 cm(925 Sterling Silver) Číslo Modelu: DLNC0003

Žiadna minimálna objednávka obmedzený, 1 ks doprava zdarma!!!

Vitajte veľké množstvo veľkoobchod a dropshipping!!!

-Platby-

Akceptujeme Alipay, Úschovy a Kreditné Karty.

-Doprava - Hodnota Objednávky Spôsob Dopravy, Odhadovaný Čas Doručenia Doprava Nákladov Pod $500 Čína Príspevok Air Mail Okolo 12-28 pracovných Dní Doprava Zdarma Nad $500 FedEx/UPS/DHL Okolo 4-7 pracovných Dní Doprava Zadarmo

Väčšinu objednávok, zasielame do 24 pracovných hodín po zaplatení sa vymaže. Pre veľké objednávky, ktorá musí trvať dlhší čas na to, balenie, budeme loď do 48 pracovných hodín po zaplatení sa vymaže. Prosím, láskavo pochopiť, pre diaľkovú krajinách, alebo v prípade, že sú colné kontroly, veľké sviatky, veľké podujatia, zlé počasie, alebo iné neočakávané dôvodov, vaša objednávka môže byť oneskorené.

-Návrat/Refundácie-

Neexistuje NULOVÉ riziko pre vaše transakcie.Sme skontrolujte každú položku uistite sa, že ste v dobrom stave pred balenie alebo prepravy pre našich zákazníkov. Ak NIE ste spokojní s položkami dostanete z akýchkoľvek dôvodov, pošleme na náhradu alebo uskutočniť v plnej výške, ak sa vám vráti našich položiek v new/pôvodný stav, bez použitia/wearring/zmena do 7 dní od doručenia.

Proces:

Krok 1, Kontaktujte nás Alibaba.com's centrum správ.

Krok č. 2, Poskytnúť podrobné informácie o probléme sú s s číslom objednávky a číslo položky.

Krok 3, Vrátiť vec na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Vezmite PROSÍM na VEDOMIE: Návrat poštovné náklady sú zodpovednosť kupujúci.

-Colné Poplatky-

Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať Colnými v ich krajinách.

Označíme "Dar" alebo "Vzorka" na vašu objednávku s nízkou delared hodnotu. Avšak, to môže pomôcť získať zadarmo dane/daň vo vašich krajinách.

-Spätná väzba-

Spokojnosť zákazníkov je na prvom mieste v našom obchode! Všetko, čo robíme, je pre vás slúžiť lepšie, aby si si spokojný a šťastný transakcie. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú väzbu. Ak je nejaký problém, o vašej objednávky, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom nám spätnú väzbu. Budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a urobiť všetko pre vás to pravé! Oveľa ocenenie pre vaše podnikanie!!! tešíme sa na založení dlhodobé obchodné vzťahy hip!!!

-Pre vlastné potreby-

Ak máte zvyk, aby potrieb, alebo potrebujete viac informácií o našich produktov, prosím, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom Alibaba.com's centrum správ. Poskytujeme tiež NEUVERITEĽNÉ NÍZKE ceny pre veľké objednávky!!!

Štítky: Náhrdelník reťazca, reťaz pre prívesok, Reťaz náhrdelník, Lacné náhrdelník reťazca, Vysoko Kvalitné reťaze za prívesok, Čína reťazca Dodávateľov náhrdelník.

dĺžka 40CM Or 45CM
Prívesok Veľkosť Žiadne Prívesky
Materiál Žiadne
Názov Značky TW Koruna Krásy
Reťazec Typu Had Reťazca
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne móda
Kovy Typ striebro
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Kovové Pečiatky 925,Libra
Číslo Modelu DLNC0003
Položka Druh Náhrdelníky
Pohlavie Ženy
Kovové Farby 40 CM, 45 CM
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 4cm (6.30in x 5.51in x 1.57in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

16

16"/18" Real 925 Čisté Rýdze Striebro Šperky Odkaz Náhrdelník Reťaze Pre Prívesky Had Reťazca, Náhrdelníky, Módne Kórejský Šperky

Súvisiace produkty

Porovnať