C014 3 MM strieborná twisted lano, reťaz náhrdelník 16-24inches módne šperky Najvyššej kvality výrobnú cenu

Nový produkt

Skladom

€1.24

Pridať do obľúbených

Veľkoobchod: máme viac ako 3000 šperky. Podpora zmiešaných veľkoobchod. Vitajte v on-line poradenstvo, alebo zanechať správu.

Farba: Foto Color ( 100% reálne obrázky WYSIWYG, Vysoko kvalitné šperky , prosím vás ubezpečiť, nákup )

Balenie : transparentná pp taška

ZOBRAZIŤ PRODUKT

Odporúčanie

Package

Teplé riadka

Dobrý deň,Milí Kupujúci,Vítame vás na návštevu našej predajni,ak všetky tieto položky sa úroky z vás,ale stále váhajú a pochybnosti,prosím, neponáhľajte sa odísť, prosím, láskavo daj mi šancu, aby vám slúžili prostredníctvom poslať listy alebo trademanager stanice,prosím, láskavo kontaktujte ma a budeme sa venovať vysokú pozornosť na svoju otázku, a aby ste sa uspokojiť nás.Tešíme sa na spoluprácu sa na vás

Objednávky dopravy menej ako $ 200 doprava zadarmo: Čína Príspevok a Hongkong Príspevok. Doprava čas :15-30 dní Objednávky vyššej ako 200 eur doprava zadarmo: DHL EMS alebo. Doprava čas: DHL :3-5 dní. EMS :7 až 15 dní, s Výnimkou Brazílie, ako aj vo vzdialených krajinách, konkrétne nás môžete kontaktovať pre potvrdenie vašej krajiny, ktoré patria do odľahlých oblastí.

Návrat Politiky

Keď prijmete naše produkty, naše výrobky nie sú spokojní s kvalitou problém spôsobený nás, kontakt, do 3 dní, prosím, vrátime vám vašu platbu, aby ste bezpodmienečne,. Ak problémy spôsobené express spoločnosti,prosím odmietnuť podpísať a prijať tovar,potom hovor zrýchlený spoločnosti a podal reklamáciu, s express spoločnosti o otázku. pomôžeme vám nárok express spoločnosti v našich silách, Vaša spokojnosť je náš služby účel,

Predávajúci sľuby

Zaručujeme, že všetky produkty sú 100% zbrusu nový, v prísnej kontrole pred zásielka bude na kvalitu výrobkov, zabezpečiť, že dostanete produkt bez problémy s kvalitou. Robíme všetko, čo môžeme, aby ste sa spokojní. Ak sa vám páči týchto produktov, prosím, kúpiť si ju a dajte nám šancu, aby spolupracovali. Vitajte na písanie s cenné rady.

Poslať úprimné želanie

Nechajte nám svoj pozitívnu spätnú väzbu

beca použiť sme nový predávajúci, takže vaša odozva je dôležité, aby sme sa späť kupujúci najnižšia cena a dobré služby. Ak sme obe nedorozumenia, prosím, neponáhľajte sa mi zlé alebo neutrálne spätnú väzbu. Prosím, komunikovať s nami, garantujeme maximálne úsilie, aby zabezpečili, že vaše záujmy,prosím, pochopiť nás.

Štítky: módne šperky, šperky factory, Módne šperky, Lacné Módne Šperky, Vysoko Kvalitné šperky factory, Čína šperky, módne Dodávateľov.

Názov Značky ANGELTEARS
Kovové Farby 16inches, 18inches, 20inches, 22inches, 24inches
Materiál Žiadne
Číslo Modelu C014
Pohlavie Unisex
Náhrdelník Typ Retiazky Náhrdelníky
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Reťazec Typu Lano, Reťaz
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne móda
dĺžka (16,18,20,22,24)inches
Tvar\vzor Kolo
Kovy Typ Silver Plated
Položka Druh Náhrdelníky
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.03kg (0.07lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

C014 3 MM strieborná twisted lano, reťaz náhrdelník 16-24inches módne šperky Najvyššej kvality výrobnú cenu

C014 3 MM strieborná twisted lano, reťaz náhrdelník 16-24inches módne šperky Najvyššej kvality výrobnú cenu

Súvisiace produkty

Porovnať