10pcs Fixačné fólie pre hp 5000 5100 5200 M5035 M5025 RG5-3528

Nový produkt

Skladom

€34.51

Pridať do obľúbených

Záručný Servis: krajiny EÚ kupujúcich, prosím poznámka: Vzhľadom na osobitnú povahu tlačiarní, doplnky a príslušenstvo k počítačom, sú všetky výrobky predávané v tomto obchode nie implementovať "dva roky záručný servis tovaru vyžaduje právo EÚ". Tlačiť vedúci produkt canbiando výmeny do 7 dní po obdržaní balík , ostatné produkty záruka 3 mesiace,produkt povrchu defecty by mali poskytovať video z otvorenia balíka. Vyššie uvedené riešenie, ak kupujúci nie prijmite,prosím, nie kúpiť, prosím, pochopenie! Členské Štáty EÚ: Fínsko, Švédsko, Veľká Británia, Belgicko, Bulharsko, česká Republika, Dánsko, Nemecko, Estónsko, Írsko, Grécko, Španielsko, Francúzsko, Chorvátsko, Taliansko, Cyprus, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Holandsko, Rakúsko, Poľsko, Portugalsko, rakúsko, Rumunsko, Slovinsko, Slovensko.

Produkt stav:Nové.

DÔLEŽITÉ UPOZORNENIE

Prosím, dajte nám vedieť váš stroj je číslo modelu, bude loď na niektorého z nich, keď objednávku bez správu.

Po insatllation ak položka nie je práca, prosím poslať video na kontrolu inštalácie krokov od začať na konci, prosím, ukázať sa vo videu položky s modrou farbou spoločnosti páska "SWZNPART", ak je položka bez loga pásky na to,prosím, donot prihlásiť na obale, ak nemôžete prijímať balík sám,alebo získať od svojho priateľa.prosím, dajte im robiť za vás,za všetkých tomto prípade, bude plnú náhradu odberateľov bankový účet. Prosím objednávku iba po prijať tento opption,prosím, dajte nám vedieť, než miesto, aby, ak nemôže prijať riešenia.

Ak je položka, nemôže pracovať,dajte nám prosím vedieť váš stroj predchádzajúce chyby,pomôžeme vám vyriešiť problém,akceptujeme vrátiť vec späť k nám,a uhradí návrat poštovné náklady, aby kupujúci bankový účet po dostávať produktu a testovanie,kedy sme sa prijímať položky,bude testovať a poslať video aj v prípade, ak produkt pracuje,zákazník uhradí návrat poštovné náklady,dúfam, že sa láskavo poznámka o to,a vykonať objednávku iba po prijať toto riešenie.

Ak je položka škodu pri prijímať,prosím, donot prihláste sa pre balík alebo nasnímať fotografiu produktu a žiadať náhradu škody certifikát dokument z pošte alebo poštár,vráti kupujúcemu len v tomto prípade,a prosím, prosím, objednávky len po prijať toto riešenie.

Číslo dielu na výrobku alebo na pole, niekedy má iné,ak položka nie je kompatibilný vášho zariadenia,prosím, poslať na video, ktoré chcete zobraziť inštalačný postup,a poslať ich späť k nám,budeme platiť vám návrat poštovné náklady,alebo poslať inú správnu položku, aby ste,prosím objednávku iba po prijať tomto prípade.

Produkt farebné & foto farby majú rôzne,beacuse svetla svieti,prosím, volať len na objednávku po prijať tomto prípade.

Formatter doska s 3 mesiacov záruka,iné položky bez záruky.

Prosím, kontaktujte nás pre viac množstevné zľavy viac.

```````````` RUSKO ZÁKAZNÍK POZNÁMKA

Podľa Ruska Post politiky,prosím, láskavo poskytol nám svoje meno a priezvisko,rovnaké l ike: Kovalev Oleg Ivanovič.

NÁVRAT POLITIKY

V prípade poškodenia produktov pri prijímať,prosím, prihláste sa pre balíček,alebo si môžete vziať produkt foto,a žiadať náhradu škody certifikát dokladu od doručovateľa,vrátime vám na post škody certifikát dokument iba. Prosím, kontaktujte nás v 3days po dostávať produktu,a prosím, vráťte výrobok s originálnou balíka.

KRMIVO SPÄŤ

Prosím, dajte nám vedieť, ako je produkt pracovať, keď dostal balík,budeme ocenia, ak máte pocit, satisfite s našim výrobkom. ak potrebujete novú objednávku, prosím, dajte nám vedieť, previou číslo objednávky,sa bude dať našim zákazníkom dobrý zľavu,chcú urobiť viac práce s vami v budúcnosti,vďaka za spoluprácu~!

Štítky: hp fixačné fólie, fixačné fólie hp, film fixácie, Lacné hp fixačné fólie, Vysoká Kvalita fixačné fólie hp, Čína film fixačné Dodávateľov.

Package normálne balenie
Minimálne QTY 10 Ks
Číslo Modelu RM1-6274-film tlačiareň film tlač film aleeve
Názov Značky SWZNPART
spôsob dopravy Aliexpress štandardný spôsob dopravy
Druh Fixačné Fólie Rukávy
Veľkosť Balenia 38cm x 12cm x 8cm (14.96in x 4.72in x 3.15in)
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs Fixačné fólie pre hp 5000 5100 5200 M5035 M5025 RG5-3528

10pcs Fixačné fólie pre hp 5000 5100 5200 M5035 M5025 RG5-3528

Porovnať