Veľa 12pcs DIY plavidlá kovové 4" drôt memo foto držiteľ klip,hlina&cake svorky príslušenstvo,antikorózne chrómované, dĺžka 10,2 CM

Nový produkt

Skladom

€2.14

Pridať do obľúbených

Vitajte!

12pc nový 4" kovový drôt klip zahrnuté v 1 veľa Aj pre urob si sám plavidlá, Aby to jednoduché a dostať to dobre Priemer tvar vodič kábla:cca. 0.14 cm (0.055 palca) Priemer alligator klip drôtu:cca. 0.2 cm(0.079 palcov) Dĺžka tvare drôtu klip:cca. 10,2 cm(4 palce) Hmotnosť jednotlivých produktu:cca.3g (0.0066 libier)

Vďaka za Nákupy

Ak chcete, aby váš nákup jednoduché a rýchle, ako je to možné, prosím, nájdete v obchode pravidlami uvedenými nižšie

Platby:

Odporúčame ESCROW platba v tejto dobe. Prosím, poraďte sa najprv nás, či chcete zaplatiť cez iné metódy. Č Daň z Predaja sa vyžaduje pre túto položku. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek dovozné dane alebo cla, ktoré MÔŽU byť uložené vo vašej krajine colného úradu.

Komunikácia Prvý:

Sme radi, komunikácia a všetky druhy správ, ktoré sú vítaní. Reagujeme svoju správu do 24 hodín .Prepravné môže byť vypnuté v dovolenku, ale stále sme reagovať vašej správy aj to je v dovolenku. Sme nemusí prijať iné?s správ pre systém blok, členenie, atď. V tomto prípade by ste, prosím, napíšte nám E-mail, aby sa zabránilo akejkoľvek zle. Sme check a reagovať na náš mail do 24 hodín, rovnako.

Poštovné a balné:

Odporúčame, aby ste používali potvrdil loď na adresu . Zanechajte nám vaše telefónne číslo. k nám lode, adresa alebo v správach. To by mohlo robiť pomôcť v plynulú dodávku a balíkové bezpečné. Všetky položky (vrátane prioritných poštovné) sú predmetom 1-3 pracovný deň, manipulácia s obdobím predtým, než sú odoslaný. Budeme vás informovať všetkých zákazníkov prostredníctvom e-mailu, akonáhle ich objednávky sa dodávajú. Medzinárodná doprava čas v podstate závisia od doprava program a svoje miesto. To je tiež veľmi závisí od kuriér a miestnych zvykov/povinnosti. A na dovolenku, zlé počasie a pod. môže spomaliť dopravu. Šetríme vaše peniaze, a nie na položku ceny, ale aj na poštovného. Snažíme naše môže vybrať správne expedičné program pre vás a turbo spracovanie príspevku. Primerané poplatky sa môžu trvá v prípade, že chcete rýchle prepravné program ako naša v tomto zozname. Ak áno, prosím kontaktujte nás pred tým, aby platby. Ospravedlňujem sa ak poštovné oneskorené akýmkoľvek spôsobom a aj to je mimo našej kontroly. Budete vzťahuje sa na naše prepravné protection program .

Záruka a Vrátenie:

Všetky naše výrobky boli prísne kontrolované výrobcov a našich vlastných QC pred odoslaním. Bez Problémov - Našou najvyššou prioritou je poskytovať čo najlepšie služby; to je dôvod, prečo chceme mať najlepšie politiky návratu k dispozícii. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, môže vrátiť vec na vrátenie peňazí. Vracia, musí byť v pôvodnom stave. Po obdržaní vráteného tovaru, sme sa pripíše na váš účet do 7 pracovných dní. Prepravné náklady nie sú zahrnuté v vrátený cenu. V snahe vrátiť tovar, musíte kontaktujte nás na žiadosť Return Merchandise Authorization.

Servis a Pripomienky:

Vieme, že tajomstvo beh úspešného podnikania je vedenie naši zákazníci spokojní. Sme vyrazili, aby sme našim zákazníkom prvotriedne služby! Tiež môžete byť istí, že vaše dôverné informácie, zostane len to, že - dôverné . Vaše meno bude nikdy byť distribuované, predať, alebo prenajať. Ak ste mali nejaké neuspokojivé sa s nami, prosím kontaktujte nás prvý. Negatívny alebo neutrálny spätnú väzbu nemôže vyriešiť problém a nemôže priniesť žiadne najlepší zážitok z nakupovania.

Štítky: Tortu robiť, sandwich cake, tortu strom, Lacné tortu robiť, Vysoká Kvalita sandwich cake, Čína tortu strom Dodávateľov.

Miesto Pôvodu Zhejiang, Čína (Pevninská Časť))
Povrchová Úprava lesklé chrómované
Materiál kov
Magnetické No
Druh Memo Klip
Číslo Modelu AD91X_Z12
Veľkosť Balenia 15cm x 1cm x 1cm (5.91in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)
Typ Jednotky veľa (12 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Veľa 12pcs DIY plavidlá kovové 4

Veľa 12pcs DIY plavidlá kovové 4" drôt memo foto držiteľ klip,hlina&cake svorky príslušenstvo,antikorózne chrómované, dĺžka 10,2 CM

Porovnať