3inch,4 palce 50m výťah 24v DC ponorné vody solárne čerpadlo pre hlboké studne, 3centrifugal vodné čerpadlo na zavlažovanie

Nový produkt

Skladom

€118.69

Pridať do obľúbených

Popis

Toto čerpadlo sa používa hlavne pre všetky druhy dodávok vody a kanalizácie, fontány, solárny systém a všetky ostatné oblasti vyžaduje hlbinného čerpadla, široko používaný v priemysle, poľnohospodárstve, petrochemický priemysel, lieky, priemysel a všetky druhy vodných procesu. Toto čerpadlo má zjavné výhody najmä pre tých, žiadosť vysokej hlave čerpadla a veľký výkon. Je to nová generácia elektromechanické integráciu aj čerpadlo, a to by mohlo byť v budúcnosti v smere z hlbinného čerpadla rozvoja.

Výhodou Špecifikácia

Max Hlavu

50m

Max Prietok

3000L/h

Prevádzkový rozsah napätia

24V

Moc

500w

Riadený

Slnečná energia

Zásuvky

32mm

Príjem

76 mm

Dĺžka tela

42cm

Dĺžka kábla

1m

Materiál

z nehrdzavejúcej ocele

Druh

ponorné

Prevádzka život

6-7years

Záruka

1 rok Solárny panel power zaviesť :Je potrebné použiť 1.5-2 krát solárneho výkonu čerpadla produkty obrázok explaine výťahu Pripojiť Prietok obrázky csutomer užívateľ balenie Certifikát použitie Upozornenie 1.Nemiešajte kladnej(+) a zápornej(-) pripojenie.

2.Nepoužívajte dlhú dobu, kým nie je voda v čerpadle.

3.Čerpadlo ponorné, čo znamená, že musia byť plné ponorené vo vode.

4.Medený drôt potrebné.(6mm2 alebo 10mm2 medený drôt je potrebné, ak dĺžka kábla je viac ako 40m)

PS: A s pre čerpadlo kábel, máme dva rôzne druhy kábel farba, jedna je čierna farba a anonther je žltá farba. a kábla color je náhodne, keď sme sa dodať. Takže možno ste sa dostali čerpadlo s čierna farba kábla. alebo ste sa dostali čerpadlo s žltá farba kábla . Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Kontakty

Prečo ísť na Solárne Vodné Čerpadlo Systému?

Dobre slnečné svetlo je zadarmo a bohaté. Ľudia sú závislé na vode pre prežitie. Inorder získať ich denná požiadavky sme čerpadla naše vody zo studní, vodné nádrže, rieky, rybníky,atď. Pretože systém je OFF-Grid, môže vždy čerpanie vody aj v apokalypse.

Ako DC Solárne Vodné Čerpadlo Funguje?

Solárne vodné čerpadlá v jeho najzákladnejšej podobe beží na elektrinu, ktorá sa poskytuje zo solárnych panelov. Slnko vytvára tepelnú energiu, ktorá je prijatá solárne panely, ktoré konvertuje túto energiu do JEDNOSMERNÉHO napájania. Ako čerpadlo je pripojené na solárne panely a môžete spustiť aj na DC, DC elektrina vyrobená z panelov právomoci čerpadla.

Koľko Slnko je Potrebný?

Jeden spoločný zdroj zámeny s ohľadom na solárny pohon vodných čerpadiel, je otázka, koľko slnka, je potrebné, aby sa úspešne výkon čerpadla? To musí byť úplne jasno? Čo ak cloud bloky slnko? Odpoveď je... záleží. Slnečná energia sa mení v priebehu dňa a na nejakom mieste v deň (zvyčajne okolo 12pm), slnko dosiahne to je vrchol intenzity. Ak je to jasný deň (tj. žiadne mraky), to je bod, v ktorom solárne poháňané vodné čerpadlo dosiahne to je vrchol výstup. Ako deň postupuje a slnko dostane nižšie na oblohe, výkon solárny panel bude prirodzene znižovať, až kým tma na ktorom mieste výkonu bude zastaviť úplne. Rovnakým spôsobom, čokoľvek, čo prekáža slnko počas dňa, ako mraky, stromy a budovy, bude mať tiež vplyv na výstup panel. Napríklad, ak slnko je zablokovaný nejaké svetlo oblačnosť, je stále možné, v závislosti na čase dňa, pre dosiahnutie väčšej ako 50% solárneho zariadenia priame-slnečné výstup. V zmysle čerpadlo, to znamená, že by ste mohli ešte dosiahnuť primeranú prietok ako dlho mraky nedostanú príliš hrubé, alebo slnko nie je príliš nízka na oblohe.

Štítky: čerpadlo pre, Solárne Vodné Čerpadlo, solárne dobre vodné čerpadlo, Lacné čerpadlo pre, Vysoko Kvalitné solárne vodné čerpadlo, Čína solárne dobre vodné čerpadlo Dodávateľov.

Číslo Modelu S243T-50
Tlak Nízky Tlak
Napätie 24v
Štruktúra Skrutka Čerpadla
Max hlavu 50m
Aplikácia Ponorné
Zásuvky 32mm
Palivo slnečná energia/dc napájania
Teória Rotačné Čerpadlo
Štandardné alebo Neštandardné Neštandardné
Max Prietok 3000L/H
Moc 500W
Dĺžka kábla 1m
Priemer 76 mm
Použitie Voda
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 55cm x 12cm x 12cm (21.65in x 4.72in x 4.72in)
Hmotnosť Balenia 4.2kg (9.26lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

3inch,4 palce 50m výťah 24v DC ponorné vody solárne čerpadlo pre hlboké studne, 3centrifugal vodné čerpadlo na zavlažovanie

3inch,4 palce 50m výťah 24v DC ponorné vody solárne čerpadlo pre hlboké studne, 3centrifugal vodné čerpadlo na zavlažovanie

Súvisiace produkty

Porovnať