10pcs LED zapustené led hliníkový profil kanál s prírubou vytláčanie bývanie pre led pásy svetla

Nový produkt

Skladom

€50.11

Pridať do obľúbených

LED pásy profil Špecifikácia Model : KSB-1105

Absolútne všetky parametre, postupujte podľa našich dizajn

Produkt Kreslenie

Vodič

Externý ovládač

Hliníkový chladič

6063 Leteckého Hliníka

Prírodné oxidácii

Pokrytie

Žiadne

Držiaky

kov

Čiapky

Žiadne

Priepustnosťou

83%-90%

Remeslo

Lisovaní plastov a hliníkových profilov

Rezná dĺžka štandard

Medzinárodný štandard

Vo všeobecnosti, dĺžka je 1M/Set, 2 M/Nastaviť ,2,5 M/Nastaviť na mieru

Zložené režim

1.Plasty bývanie +Al chladič +dve koncovky +dva klipy

2. Caps je potrebné skrutky, aby to napravil.

Test štandard

Priemyselný štandard v oblasti

Skúšobné Metódy

1. Soľná hmla test,

2. Vysoká zadarmo drop proti praskaniu test,

3. Vysoké a nízke teploty test

4. Proti žltnutiu v prírode expozícia test.

Aplikácie

1.Používané pre LED dekoratívne svetlo ako základné štruktúry pre LED alu profil

2. Z dôvodu ochrany životného prostredia a úspory energie výrobkov,

konečné výrobky môžu byť použité v škole, nemocnice, továrne, supermarket,

a rôzne veľkých miest.

10pcs--1 meter/pc U typu Hliníkovej Zliatiny profil

10pcs--1 meter/pc Matný Kryt (predvolené) alebo priehľadný kryt

20pcs-- koncovky

1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. Tovar vám bude odoslané prostredníctvom DHL alebo kuriérskej alebo súkromnej linky. Poskytneme vám sledovacie číslo ASAP.

Všetky pozemky majú sledovacie číslo.

Pod 2 KG doprava zadarmo cez China_Air-Mail v predvolenom nastavení. Ak potrebujete naliehavo, pls vyberte iný dopravca.

2. Väčšina objednávok je dodávaný do 1-2 pracovných dní po obdržaní platby. Niekedy sa položky môžu byť dodané v priebehu 3-7 dní od potvrdenia prijatia platby.

Akýkoľvek produkt sa bude testovať v 100% pred dodaním.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Prosím, UISTITE sa, že vaša adresa je správne a aktuálne.

4. Prosím, uvedomte si, že môže byť doba dodania dlhšia, ak položiek byť kontrolované colné.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Ak zásielka je vrátená presmerovanie problém, kupujúcemu bude účtovaná na spätné doručenie a reshipping poplatok, alebo sme sa ewfund pôvodnej sumy odpočítaný z vrátiť prepravné náklady.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás uskutočniť výmenu alebo vrátenie a 14 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Man-made chyby nie sú zárukou, ako sú rozbité, scrash.

2. Ak položka je chybný, do 90 dní, pošleme vám nahradenie alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. A kupujúci trvá na vrátení poplatku, budeme zodpovední za preposielanie poplatok.

3. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok za a späť nákladnej dopravy.

4. Prosím neposielajte žiadne položky späť predtým, ako sa obrátite na nás! Pomôžeme vám s priznania zabezpečiť hassel zadarmo transakcie.

1. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poštovné náklady. Tieto starosti sú kupujúceho zodpovednosti.

2. Ak chcete, aby nás to vyhlásiť hodnota Colné odbavenie a označené ako darček, len prosím, nechajte nám odkaz v objednávke, budeme robiť tak, ako vám povedal nám. Prosím, zvážte riziko colné odbavenie.

3. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

Drahý priateľ,špecializujeme sa v tejto oblasti niekoľko rokov,s najvyššej kvality,najlepšie služby a konkurenčnú cenu,a sme VIEDLI profesionálne Manufacturerand Dodávateľa.

M rudy služby vám môžeme poskytnúť:

1. Technická Podpora

2. Nízke MIN

4. Rýchlo Delievry

5. Profesionálne constomer Služby

6. Win-Win Spoluprácu

W e zaväzujú, výroba rôznych druhov LED svietidlá a laterns a led osvetlenie príslušenstvo,technickú podporu a výstup,welcaome kontaktujte nás kedykoľvek.

K ingsbond Osvetlenie Co., S.r.o. je spoločnosť, zahŕňajú producting, spracovanie a predaj LED osvetlenia. Výrobky sú široko používané na osvetlenie v domácnosti, komerčné osvetlenie, osvetlenie kancelárií, mesto krajiny osvetlenie, budovy, osvetlenie ,atď.

Naša spoločnosť má viacero vynikajúcich inžinierov, senior manufacting techniky a moderných výrobných zariadení. Naša spoločnosť bola vždy dodržiavanie technológie ako vanguard, rozvíjať brabdstrategy a prijať medzinárodné trasy, založený na konkurenčnom LED elektronickom priemysle.

U p teraz, Naša spoločnosť vyvinula rôzne LED produkty, ako sú LED Panel Svetlo, LED Panel Svetlo, LED Flexibilné Pásy Svetla Led Controller a Novinka Led svetlo, a tak ďalej. Sme slúžia na svete, kde ste.

Štítky: kanál led, kanál hliníka, kanál led svetlá, Lacné kanál led, Vysoká Kvalita kanál hliníka, Čína kanál led svetlá Dodávateľov.

Položka Druh Vysúva
Základný Materiál Hliník
Funkcie Hliníkový profil pre led pásy
Certifikácia CE,CCC,RoHS
Názov Značky kingsbond
Záruka 2 rokov
Číslo Modelu zapustené led pásy profil
Typ Jednotky veľa (10 ks/lot)
Veľkosť Balenia 100cm x 8cm x 6cm (39.37in x 3.15in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 1.8kg (3.97lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

10pcs LED zapustené led hliníkový profil kanál s prírubou vytláčanie bývanie pre led pásy svetla

10pcs LED zapustené led hliníkový profil kanál s prírubou vytláčanie bývanie pre led pásy svetla

Porovnať