Fotoaparát Líniové Prípade Puzdro Pre Pentax K3 K50 K5II K7 K30 fotoaparát ochranný kryt, soft bag 18-55mm 18-135 mm 18-200 mm objektív

Nový produkt

Skladom

€3.29

Pridať do obľúbených

Popis: 1.Fotoaparát zahŕňa poskytovanie najlepšie ľahký, kompaktný ochranu pre vaše cestovanie, outdoorové aktivity a skladovanie. 2.Elastická a penové polstrovanie vlastnosti neoprénu chráni vaše cenné kamery zariadenia z kože, vlhkosť a špinu. 3.Ľahký,môže byť vodou umyť a použiť opakovane Materiál: Neoprén (nepremokavé) Farba: Sivá/Čierna (vnútorný a vonkajší obojstranný) Vhodné pre veľkosť M pre SLR+18-55mm objektívom,zapnite fotoaparát s objektívom až 16 cm veľkosť L pre SLR+18-135 mm alebo 18-200 mm objektív,zapnite fotoaparát s objektívom až do 20cm balenie obsahuje: Neoprén Chránič Prípade x 1 Fotoaparát a príslušenstvo na fotografiách NIE sú v cene!! Zásielky:

1. Doprava po celom svete ,budeme loď pozemok v Číne Príspevku Registrovaný Air Mail s sledovania Č. ( Ale ak vaša objednávka suma nižšia ako usd6.00 sme boli na lodi pozemok v Číne Post Obyčajných Malých Pakeage Plus, ktorá bez podrobnosti sledovania)

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

4. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Vrátiť/Vrátenie:

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné poplatky, ktoré vzniknú vrátením položiek bude znášať kupujúci.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a váš príspevok.

Colné:

Objednávka bude deklarovaná ako dar, alebo nižšiu hodnotu, aby sa minimalizovali svoje vlastné daňové a jednoduché vlastné konanie. Ak zistíte, informácie o dovozné dane situáciu vo vašej krajine, a máte pocit, že existujú spôsoby, ako minimalizovať dane, ktorú máte zaplatiť (alebo eliminovať dane celkom), len povedzte nám, čo potrebujete tým, že pokyny týkajúce sa označovania, balenia, vyhlásenia, faktúry, atď.) do poľa na komentáre počas checkout. Budeme viac ako šťastní, postupujte podľa vašich pokynov. Pozor prosím! Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane

Spätná Väzba & Služby:

1.Vaša spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, venujte prosím niekoľko sekúnd nechať pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi produkt alebo službu,Ďakujem vám veľmi pekne.

2.Sme vždy radi, že ponúkame to najlepšie a rozumnú cenu pre najlepší tovar a služby.

3)skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby. Pokúsime sa najlepšie vyriešiť problém na prvýkrát.

4.Existuje akékoľvek otázky, alebo požiadavky,prosím, kontaktujte nás kedykoľvek, Ali express online správu alebo e-mail, radi vám odpoveď rýchlo.

Prajem si oddýchnuť a šťastný, že nakupovanie v našom obchode!

Štítky: ochrana kamery, puzdro na fotoaparát, puzdro na fotoaparát, Lacný fotoaparát ochrany, Vysoko Kvalitné puzdro pre fotoaparát, Čína fotoaparát puzdro Dodávateľov.

Príslušenstvo Typ Trojuholník balík
farba M Veľkosť L Veľkosť
Materiál Neoprénová
Názov Značky Fottos
Druh Mäkká Taška
Číslo Modelu UN
Package No
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 15cm x 10cm (3.94in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Fotoaparát Líniové Prípade Puzdro Pre Pentax K3 K50 K5II K7 K30 fotoaparát ochranný kryt, soft bag 18-55mm 18-135 mm 18-200 mm objektív

Fotoaparát Líniové Prípade Puzdro Pre Pentax K3 K50 K5II K7 K30 fotoaparát ochranný kryt, soft bag 18-55mm 18-135 mm 18-200 mm objektív

Súvisiace produkty

Porovnať