Široký Pozorovací Uhol, Nepremokavé Cúvaní Zálohy Kamera IR (Infračervené Auto parkovacia Kamera Nový Príchod Nočné Videnie Parkovanie Auta Zadné

Nový produkt

Skladom

€10.71

Pridať do obľúbených

nepremokavé zálohy zadné recenziu kamera zadná Parkovacia Kamera, Auto Fotoaparát * Záložný Fotoaparát pre Univerzálne Nepremokavé spätných špz Auta Zadné Záložný Fotoaparát LCD Zozadu Auto Kamery

* Spätné kamery, keď ste podklad vaše auto, Auto rádio sa v blízkosti sám po podložke. Scény zníži na spätné fotoaparát automaticky, keď ste podklad auta a zmena späť na pôvodné scény po tom

* NTSC TV systém; 170 stupeň viditeľnej časti spektra,Profesionálne exteriérové nepremokavé auto parkovacia kamera, ľahko inštalovať a prevádzkovať

* Späť výhľad z auta je veľmi dôležité pre vaše parkovanie,pretože nie je tam žiadny difficount zaparkovať auto na správnom mieste, ale to nie je bezpečné celý čas.Ak tam má nejaké diery expencelly vaše dieťa na zadnej strane vášho automobilu v čase, keď ste parkovisko, že je veľmi nebezpečné, takže potrebujete parkovacia súprava pre vaše auto.

* Logistické zvyčajne trvá 10 až 15 dní, Ale záruka jeden rok.

Späť výhľad z auta je veľmi dôležité pre vaše parkovanie,pretože nie je tam žiadny difficount zaparkovať auto na správnom mieste, ale to nie je bezpečné celý čas.Ak tam má nejaké diery expencelly vaše dieťa na zadnej strane vášho automobilu v čase, keď ste parkovisko, že je veľmi nebezpečné, takže potrebujete parkovacia súprava pre vaše auto.

Funkcie:

Auto Parkovacia Kamera

100% Zbrusu Nový

Obrázok Zariadenie: 1/4 " farebná CMOS

TV Systém: PAL/NTSC

Efektívne Pixely: 628 x 582 Pixelov

Snímanie Priestoru: 5.78 mm x 4.19 mm

Rozlíšenie: 420 TV Riadkov

Minimálne Osvetlenie: 0.3 Lux / F1.2

Široký uhol(120-170degree)

Vyváženie Bielej: Auto

Elektronická Uzávierka: 1/50-1/10,000 Sekúnd

Video Výstup: RCA Konektor, 1.0 Vp-p, 75ohm

Synchronizácia.systém:interné

Napájanie: DC 12V

Prevádzková Teplota: -20~50, RH95% Max.

Skladovacia Teplota: -40~60, RH95% Max.

Obsah balenia:

1 x Auto parkovacia Kamera

1 x Napájací kábel

1 x video kábel

1 x anglický Návod na obsluhu

Doprava Politiky: tovar zasielame do celého sveta.

1) v Podstate sme sa vybrať tie hospodársky spôsob, ako pre zaslanie tovaru k vám.

2) Ak hmotnosti vašej zásielky je nad 2kgs, zvyčajne zašleme prostredníctvom UPS, DHL, EMS alebo iné urýchlené kuriéri. To trvá asi 3-10 dni, aby sa dospelo na svoje miesto.

3) Ak hmotnosti vašej zásielky je do 2kgs, zvyčajne zašleme leteckou Poštou, alebo expresnou Poštou Služby. To trvá asi 7-20 pracovné dni, aby sa dospelo na svoje miesto.

4) Ak dodaciu adresu nájde vo vzdialenej oblasti, kupujúci možno vyzvaní na zaplatenie vzdialenej oblasti poplatok. Budeme vás informovať pred odoslaním položka von.

5) Pre Rusko zákazníka, môžeme použiť 139 doprava EMS alebo doprava.

Pre akékoľvek ďalšie otázky, prosím, neváhajte nás kontaktovať pre overenie, náklady na dopravu a poštovné spôsob, ako s nami pred platbou, ďakujem!

Import Dane:

Suma, ktorú zaplatíte, k nám len zahŕňa položky cenu a prepravné náklady. Nie sme pridať Cla, Dane z Pridanej Hodnoty, Colné Odbavenie poplatky a iné Poplatky.

Kupujúci musí platiť vyššie poplatky v prípade, že došlo pre určité tovaru.

Ak zásielku vráti späť k nám z dôvodu kupujúci odmietnuť platiť tie poplatky, nemali by sme poslať zásielku znovu, pokiaľ kupujúci splní tie poplatky a zaplatiť všetky návrat a opätovné náklady.

Nemôže kupujúci zrušiť objednávku alebo žiadosť o vrátenie dane z tohto dôvodu.

Spätná väzba:

Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

Ak ste spokojní s položku a našich služieb, prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, a budeme robiť rovnaké pre vás.

Staráme sa o našich významných zákazníkov a pochopiť problémy a frustrácie, môžete mať.

Ak narazíte na nejaké problémy počas prepravného procesu, alebo akékoľvek problémy so položky, Prosím, dajte nám príležitosť riešiť problémy.

Budeme úprimne snažiť vyriešiť všetky problémy za vás hneď, ako sme mohli.

Prosím, kontaktujte nás pred odchodom zlé alebo neutrálne spätnú väzbu alebo akékoľvek nízke hviezdy, nájdeme riešenie pre vaše požiadavky a zvýšiť spokojnosť.

"

Štítky: Parkovacia Kamera, Reverzné Záložný Fotoaparát, zadný pohľad kamery, Lacné parkovacia kamera, Vysoká Kvalita chodu záložný fotoaparát, Čína zadná kamera zobrazenie Dodávateľov.

Auto Maker Univerzálny
Obrazový senzor CMOS,CCD
Názov Značky EinCar
Špeciálne Funkcie Noc verzia,Vodotesný
Farba Meno Čierna
Napätie DC 12V
Vodiaca Čiara Áno
Druh Materiálu ABS
Drôt alebo Bezdrôtové Drôt
Efektívnych Pixelov 628 x 582 Pixelov
Typ Alarmu Príslušenstvo,Na Zadnej Strane
Shell Materiál Plastové
Dĺžka Video Kábla 6M
Typ Produktu Auto Zadná Kamera, Parkovanie Záložný Fotoaparát
Objektív Materiál Plast + Sklo
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Široký Pozorovací Uhol, Nepremokavé Cúvaní Zálohy Kamera IR (Infračervené Auto parkovacia Kamera Nový Príchod Nočné Videnie Parkovanie Auta Zadné

Široký Pozorovací Uhol, Nepremokavé Cúvaní Zálohy Kamera IR (Infračervené Auto parkovacia Kamera Nový Príchod Nočné Videnie Parkovanie Auta Zadné

Súvisiace produkty

Porovnať