DOGBABY Bavlna Pet Kabát Hrubé Teplé Psov Kostým Dve Nohy, Oblečenie Pre Šteňa domáce Zvieratá Mäkké Zimná páperová Bunda Fúzy Veľkosti S-XXL

Nový produkt

Skladom

€6.26

Pridať do obľúbených

DOGBABY 100% Bavlna Pet Kabát Hrubé Teplé Psov Kostým Dve Nohy, Oblečenie Pre Šteňa domáce Zvieratá Mäkké Zimná páperová Bunda Fúzy Veľkosti S-XXL

Značka : DOGBABY

Sezóna: Zimné

Štýl: Pes Kabát & Mikiny, Šteňa, Bundy, Teplé Farby, Vrchné Oblečenie

Materiál: 100% Bavlna

Vzor: Roztomilý fúzy

Farba: Tmavo modrá, tmavo gary

Balenie Obsahuje: 1* Psie Oblečenie

Veľkosť: S / M / L / XL / XXL

Funkcia: Teplé, mäkké a pohodlné, kvalitné, s čiapky

100% úplne nové a vysokej kvality;

Pekný dizajn, módne, priedušné, módne a pohodlné, vysoko kvalitné psa vrchné odevy;

Vaše zvieratko bude viac atraktívne a dynamické v dave;

Dobrý darček pre vašich domácich miláčikov.

Vhodné plemeno: Teddy, Čivava, Buldog, Yorkshire, Corgi, ect.

Poznámka: # položku farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké. Dúfam, že vaše pochopenie.

# prosím, kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny, ak máte záujem.

Prečítajte si meraní opatrne,Čínsky veľkosť je odlišná od tej vašej.

Prevod: 1 palec = 2.54 cm

Poznámka:

1. To je ručné meranie, môže byť 2-3 chyby. Prosím, láskavo pochopenie.

2. Dve nohy, oblečenie, sa budú vzťahovať na hrudi, štyri nohy oblečenie bude predmetom dĺžky.

3. Meranie veľkosti prosím relaxovať 2cm.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás. Možno by sme nemôžete odpovedať ste naraz, ale odpovieme vám hneď, ako je to možné, keď sme sa online, vďaka.

1.Je tam nejaký sledovacie Číslo pre svoj položky?

Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

2.Je produkt, rovnako ako fotografie?

Áno, všetky fotky sú reálne. Vzali sme tieto fotografie sami.

3.Akú veľkosť sa zmestí mňa?

Odporúčame vám pozrieť sa na naše veľkosť návrh graf nižšie a náš produkt veľkosť grafu, ak ste normálny obrázok. ak máte špeciálne obrázok, prosím, kontaktujte nás ( povedzte nám vašu výšku a váhu, prsia, pás, hip veľkosť ).

4.Môžete vyhlásiť nižšiu hodnotu?

Áno, zvyčajne sme si vyhlásiť, $10-$20 pre malé parcely (1-5 ks). Ak máte špeciálnu požiadavku, kontaktujte nás.

5.Som predajca, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

AHOJ, vďaka za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Prosím, skontrolujte sledovanie informácií na sledovanie webovej stránke, a 3-7 dní alebo viac po dodať, logistika informácie sa budú priebežne aktualizovať. Ak žiadne problémy, o sledovanie informácie, pls kontaktujte nás, než si dať príkaz k sporu, kontaktujte nás Prosím na správu, e-mail, alebo obchodný manažér, ak máte akékoľvek ďalšie požiadavky. Pozrite si prosím balíček a veci, či sú neporušené.

Odporúčame vám, budete platiť on-line; ak potrebujete viac informácií, prosím, kontaktujte nás. Platba musí byť vykonaná v 20days po zadaní objednávky, inak bude objednávka zrušená systému. Uistite sa, že ste vyplnili všetky podrobné informácie, ako sú kontaktné osoby (meno a priezvisko pre ruský), adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie. Ak platba nie je k dispozícii alebo je neplatná, vaša objednávka bude uzavretý systém.

Môžeme dodať tovar s dopravu zadarmo v Číne Post Air Mail, čas príchodu je veľmi pomalý, priemerný čas príchodu je okolo 25 dni, a vy budete musieť počkať asi 40-60 dní, niekedy v horúcej predaj sezóny. Ostatné spôsoby dopravy, ako sú EMS, DHL, UPS, FedEX atď nie sú pre dopravu zdarma. Zašleme väčšina tovaru do 3 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie, problémy a škody, ktoré spôsobené prepravnou službou takéto nehody, oneskorené alebo iné problémy .Okrem kupujúci by mal byť zodpovedný za akékoľvek dane a/alebo povinnosť účtovať o ich krajine. Tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre vaše jednoduché colné odbavenie a menej poplatkov.(ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno ,alebo určiť hodnotu na zákazku, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

. UPS:2-7 pracovných dní (www.ups.com)

. DHL:2-7working dní (www.dhl.com)

. EMS:7-15working dní (www.ems.com.cn)

. Čína/HK/Singapur príspevok:2-7 týždňov (www.17tract.net)

. Si má platiť dodatočné prepravné poplatky, ak sa vaša dodacia adresa, sú vzdialené oblasti, alebo budeme používať iným primeraným spôsobom!!!

Všetky výrobky sú testované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jeden týždeň. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky nabíjačky vrátenie a reshipping. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo .Antropogénne príčiny ako vady nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej. Pre všetky položky, prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho post, keď nám poslať späť. Bez osobitného označenia všetok tovar, 13 mesiacov záruka, čas začať počítané z dostanete tovar. Keď produkt(y) sa vyžaduje, záruka, prosím, kontaktujte nás prvý.

Čoskoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu (4 alebo 5 hviezdičkami), pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb .to bude mať len 1 minútu, ale to som minúta má veľmi zásadný význam pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne (1 alebo 2 hviezdičky) alebo neutrálne spätnú väzbu (3 hviezdičky).budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.

Štítky: oblečenie pre šteňatá, Pet Kabát, Pes Kostým, Lacné oblečenie pre šteňatá, Vysoká Kvalita pet kabát, Čína psa kostým Dodávateľov.

Použitie Pet, Pes, Mačka Teplý Kabát
Vzor Tlač
Sezóna Zimné
Vysoká Kvalita ubranka pre psa
Druh Pes
Platné Psa Plemena Malé a Stredné Psy,Teddy,Jazvečík,Čivava, ect.
doprava Doprava zadarmo
Názov Značky Dogbaby
Funkcia Roztomilý Fúzy Vzor, Teplé, Vysokej Kvality, Móda
farba Tmavo modrá, Tmavo šedá
Materiál 100% Bavlna
100% Bavlnené Oblečenie malibu oranžová telefón giysileri
Veľkosť S M L XL XXL
Pet Zimné Kostým ropa mascota perro
Veľkosť Balenia 25cm x 15cm x 10cm (9.84in x 5.91in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.15kg (0.33lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DOGBABY Bavlna Pet Kabát Hrubé Teplé Psov Kostým Dve Nohy, Oblečenie Pre Šteňa domáce Zvieratá Mäkké Zimná páperová Bunda Fúzy Veľkosti S-XXL

DOGBABY Bavlna Pet Kabát Hrubé Teplé Psov Kostým Dve Nohy, Oblečenie Pre Šteňa domáce Zvieratá Mäkké Zimná páperová Bunda Fúzy Veľkosti S-XXL

Súvisiace produkty

Porovnať