AideTek Nové Izolácie Piercing Klip Nastaviť zdierka pružinou, meď R+B vs TX25A

Nový produkt

Skladom

€20.35

Pridať do obľúbených

AideTek Nové Izolácie Piercing Klip Nastaviť zdierka pružinou, meď R+B vs TX25A

Funkcie:

Sekundárne Vznietenie Sonda umožňuje osciloskop funkcia na meranie Kilovolts hodnota zapaľovacie systémy s Distribútor menej systém (DIS) alebo konvenčné vozidlá.

Sekundárne vznietenie sonda získa signálu pomocou kapacitný klip a klimatizácia okruhu, aby sa dodať čitateľnom stave na osciloskop.

Z dôvodu vysokého napätia zapojené do sekundárnej zapaľovacie systémy, nie je možné vykonávať merania priamym pripojením; pokus o vytvorenie priame spojenie takmer určite poškodeniu meracieho prístroja.

Auto-sonda je druh induktívne kapacita-sondy, ktoré by mali byť používané s osciloskop na testovanie priebeh ako "primárny sprievod priebeh", "sekundárne sprievod priebeh" Na dosiahnutie účelu kontroly zapálenia-systém motora. Týmto spôsobom, by ste mohli vidieť rozdiely zapaľovania-systém napätia cez času na obrazovke osciloskop priamo.

Na zabezpečenie riadnej prevádzky, prosím, na vedomie:

Test-klip by mal byť pripojený k isolative drôtu, zapaľovanie plug namiesto zapaľovanie plug sám, aby sa zabránilo požiaru, úrazu elektrickým prúdom.

Aspoň 2inchs od ostatných vysokonapäťové vodiče, aby sa zabránilo rušeniu.

Dĺžka kábla: 100 palec alebo 2.50 m

Návrat Politiky:

Ak nie ste spokojní s objednávkou, môžete vrátenie a výmena v 14 dní s plnou vrátenia peňazí (okrem dopravy) tak dlho, ako sú výrobky v pôvodnom stave. prosím, kontaktujte nás pred loď vašej objednávky späť, budeme vydávať číslo RMA a spiatočnú adresu, RMA číslo by sa mala objaviť na balík v snahe získať vrátenie peňazí alebo výmenu.

O Preprave:

USA, aby sa loď z našej USA skladu USPS prioritu mail 3-4 pracovných dní. Európsky zákazník: Doprava z našej UK sklad, veľká BRITÁNIA zákazník môže získať 3-5 dní, služby a iné Európe zákazník získať 4-9 dní služby bez spotrebnej dane. Všetky ostatné objednávka bude lode z našej Čína skladu doporučenou air mail, trvá približne 7-14 pracovných dní, aby sa dospelo, rýchle dodanie nie je k dispozícii platiť $25.00 viac upgrade na expresná doprava trate číslo, vďaka.

Zákaznícka podpora/spätná Väzba:

Vaša spokojnosť je našou najvyššou prioritou, v prípade ak nie ste spokojný s vašou objednávkou alebo nedostal vašej objednávky v primeranej lehote, prosím kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol v 1-2 pracovných dní. Ak ste spokojní s vašou objednávkou, prosím, druh opustiť pozitívnu spätnú väzbu pre nás, vaše oceňujú návrh je vysoko ocenil, zašleme kupón, alebo dar na váš ďalší nákup pre všetky dobré návrhy budeme brať. Ak máte akékoľvek otázky a pripomienky, neváhajte e-mail nás alebo telefonicky(408)329-7985(408)329-7985or Fax: (866) 571-5680. Vďaka za zaujímavé v našich produktov a veľa šťastia.

Štítky: vs nastaviť, meď jar, meď nastaviť, Lacné vs nastaviť, Vysoko Kvalitné medené pružiny, Čína medi nastaviť Dodávateľov.

DIY Dodávky Elektrické
Názov Značky AideTek
Číslo Modelu TX25A
Veľkosť Balenia 10cm x 5cm x 3cm (3.94in x 1.97in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

AideTek Nové Izolácie Piercing Klip Nastaviť zdierka pružinou, meď R+B vs TX25A

AideTek Nové Izolácie Piercing Klip Nastaviť zdierka pružinou, meď R+B vs TX25A

Súvisiace produkty

Porovnať