Obrábané Zliatiny Hliníka Zadných kolies Odkazy Držiak Tyče Pre RC Auta 1/10 AXIAL SCX10 Crawler Inovované Hop-up Časti SCX0010

Nový produkt

Skladom

€8.13

Pridať do obľúbených

Vitajte Na RCAWD Názov Produktu : Pozastavenie Odkazy Názov Značky : RCAWD Pre Typ Vozidla : Vozidlo Pouţiť RC Autá: Crawler Mierka : 1/10 Materiál : Zliatiny Hliníka Pre : AXIAL SCX10 Paliva: Elektrické RC Častí : Inovované Hop-up Časti Pohlavie : Boys & Girls Farba : Modrá Čierna Strieborná Žltá Zoznam Balíkov : 2 KS ( Pár) Funkcie : 1. Byť vyrobené zo zliatiny hliníka. Má dobrú korózii odoláva majetku, nízka hustota, vysoká pevnosť a tepelnú vodivosť . 2. Každá veľkosť je presné, perfektné fit s pôvodným modelom . 3. Na farbu v anodická oxidácia hliníka . Vysoká pevnosť,oderu dôkaz,dobre odoláva korózii majetku a tepelná vodivosť.

____________________________________________________________________________________________________________________________

O Produktoch, O, Farba : Kovové výrobky boli farebné anódovej oxidácii liečby . Niekedy farbu bude trochu iný ako anódovej oxidácii liečby . Dúfam, že viete, že pred objednávky. O Poškriabaniu : Pretože kov je veľmi ľahké byť poškriabaný. Kovové výrobky môžu byť niektoré vady na povrchu, ako sú nuly. Dúfame, že vaše pochopenie. O Rôznych Dávkový Proces: možno, že každá šarža proces bude nejaký différents s vzhľad, to nebude mať vplyv na produkty, pracovné. Dúfam, že viete, že pred objednávky.

O Dodacia Adresa 1. prosím skontrolujte správnosť adresy pred objednávky . Ak potrebujete zmeniť adresu po objednávke , prosím zrušiť, a majú nové objednávky na správnu adresu . 2. prosím ponuku na adresu v anglickom jazyku. Analphabetic systém adresa nebude odoslaná zo strany lodnej spoločnosti . A to objednávku môžete zrušiť .

www.haix.sk Premium Doprava Do Ruskej Kupujúceho 1. Prijímač Názov kaše byť pasu meno. 2. Mesiac hodnota by mala byť nižšia ako 1000 euro a hmotnosť by mala byť menej ako 31 kg . Alebo budete musieť platiť daň . 3. Množstvo produktov v jednej veľkosti alebo farby by nemala byť viac ako 5 ks . Alebo budete musieť platiť daň . 4. Potom, čo expedície Objednávky, prepravca vás bude žiadať ponúkajú číslo pasu , pas meno a pas Dátum Vydania . A vy budete musieť podpísať Colné odbavenie license agreement on-line.

Kontaktujte nás pre vrátenie peňazí do 15 dní, ak nechcete dostať po 60 poštovné dní. Ponúkajú sledovacie číslo, ktoré má sledovanie informácie . Vadí ak výrobok byť rozdelené v preprave.

Štítky: prút vrecku záclonové tyče, prút izolátorom, prút float, Lacné rod vrecku záclonové tyče, Vysoko Kvalitný prút izolátorom, Čína rod float Dodávateľov.

RC Časti inovovaný Hop-up časti
Názov produktu Zadné Odpruženie Odkazy Držiak Tyče
Použitie Vozidlá & Hračky Na Diaľkové Ovládanie,
Pre axial scx10
Upgrade Diely/Príslušenstvo Rám
farba Modrá Čierna Strieborná Žltá
Paliva Elektrické
Názov Značky RCAWD
Materiál Zliatiny Hliníka
Nástroj Dodávky Pozastavenie Odkazy
Zoznam balíkov 2 KS ( Pár)
RC Diely a Accs Konektory/Elektroinštalácie
Diaľkové Ovládanie Periférne Zariadenia/Zariadení Pozastavenie Odkazy
Číslo Modelu SCX0010
Pre Typ Vozidla Autá
Platné RC Autá Crawler
Rozsahu 1
Pohlavie Boys & Girls
Štyri-Pohon kolesa Atribúty Shell/Šasi/Krídla/Head
Veľkosť Balenia 23cm x 17cm x 4cm (9.06in x 6.69in x 1.57in)
Hmotnosť Balenia 0.045kg (0.10lb.)
Typ Jednotky Pár

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Obrábané Zliatiny Hliníka Zadných kolies Odkazy Držiak Tyče Pre RC Auta 1/10 AXIAL SCX10 Crawler Inovované Hop-up Časti SCX0010

Obrábané Zliatiny Hliníka Zadných kolies Odkazy Držiak Tyče Pre RC Auta 1/10 AXIAL SCX10 Crawler Inovované Hop-up Časti SCX0010

Súvisiace produkty

Porovnať