Hot predaj pôvodných 30 mm šírka hlavy mastná mike pero ručne maľované pop plagáty pero mike pero umenie známky pero

Nový produkt

Skladom

€4.62

Pridať do obľúbených

POP je skratka pre "pointofpurchase" v anglickom jazyku, čo môže byť preložený ako "nákup pevnosť" a môže byť preložený ako "pre obchod reklama". To sa stáva reklamné médiá, ktoré je veľmi populárne v dnešnej dobe.

POP pôvod v Spojených Štátoch, pretože po prvej svetovej vojne, globálnej hospodárskej malátnosť, tam je nízka na trh, náklady na reklamu stať výrobcov a MaiMaiFang veľkú záťaž. Plus Amerických supermarketoch majú mushroomed vzostup, takže niekto, kto comported sám v ekonomike, nadšený a ľudské, podľa úvahy, POP reklamy postupne invázie do iných médií. POP knihy a POP triedy vzniká aj v historickom okamihu.

POP reklamy je najlepší odkaz na obchod, propagácia, ktorý sa používa na ukladanie, poskytnúť príslušné komodity informácie a podporu produktu na všetky reklamy a predaja úspech, literatúra môže byť nazývaný POP reklame, hoci POP nemajú TV, noviny, že moc veľký priestor bombardovanie, ale väčšina môže rýchlo kmeňa ako dôsledok zmien životného prostredia druh médií, vďaka svojej rýchlosti, zmena charakteristiky rýchlo sa stal jedným z najúčinnejších prostriedkov na obchodnej súťaže.

POP reklamy na oko-lov farba kolokačných, živé rozloženie, ľahké rozpoznať čitateľné písmo, vtipné ilustrácie, propagovať vlastnosti výrobkov spotrebiteľom. Ručné POP je bez pomoci akéhokoľvek zariadenia, osobne použiť špeciálne POP písanie nástroje vypracovaný farebné, ilustrovať význam výrazu propagačných plagátov. Náklady na výrobu ručne maľované POP POP plagát je relatívne nízky, bez použitia akéhokoľvek mechanického zariadenia, môže výrazne skrátiť čas, má silnú mobilitu a flexibilitu. Ručne maľované plagáty POP pracuje odhaliť intimita je vyjadrené v iných tlačových nemôže. Tak jej afinitu viac stimulovať spotrebiteľa túžbu kúpiť. Potenciál POP môže obchod s ručne maľované kolokačných celý štýl, nie len pomáha predávať, ale tiež môže vytvoriť trhu teplú atmosféru.

Štítky: Umenie Pero, plagát pero, pero umenie, Lacné umenie pero, Vysoko Kvalitný plagát pero, Čína pero umenie Dodávateľov.

Hĺbka Iné
Pečiatka No
Vymazateľné Alebo Nie No
balenie Voľné
Číslo Modelu Značkovač Art
Či dvojité čele no
Model G-0931
Tvar Byt
Produkt Značkovač Art
Druh Značkovač Art
Pero Typ olej umenie značku
písanie hrúbka 30 mm
Farba Množstvo Iné
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 21cm x 21cm x 12cm (8.27in x 8.27in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot predaj pôvodných 30 mm šírka hlavy mastná mike pero ručne maľované pop plagáty pero mike pero umenie známky pero

Hot predaj pôvodných 30 mm šírka hlavy mastná mike pero ručne maľované pop plagáty pero mike pero umenie známky pero

Súvisiace produkty

Porovnať