Auto Nálepky Pre Honda RR Reflexné Vinyl 5.8x1.8 cm Tuning Auto Auto Styling Príslušenstvo

Nový produkt

Skladom

€2.46

Pridať do obľúbených

Auto Nálepky Pre Honda RR Reflexné Vinyl 5.8x1.8 cm Tuning Auto Auto Styling Príslušenstvo Produkt Zvýrazniť Prilákať ďalších'attention V Noci. Tento kotúča, ktorý je vyrobený s Reflexnými Vinyl. Na odtlačkový žiari, keď svetlo dopadá to takmer vyzerá, "svieti" v tme. Všetky naše autá nálepky sú vyrobené z snímateľný (nie repositionable) vysokej kvality lesklý vinyl. Prosím, pozrite si naše ďalšie reflexné samolepky pre alternatívne návrhy. Tieto nálepky vyzerajú Úžasne a pridať vlastný pohľad na svoju jazdu. Používame len kvalitný vinyl s 5-7 rokov dlhú životnosť. Obtlačky sa jednoducho uchytiť na akýkoľvek hladký povrch. Počítač vysekávané. žiadne pozadie na tieto nálepky. Eco-priateľský a self adhesive vinyl materiálu. Reflexné plochy,čisté farby,non-vyblednutiu. Vodotesný a mimoriadne odolný proti poveternostným vplyvom. Ľahko aplikovať a odstrániť bez zvyšku. Spoľahlivé balenie. Poznámka: Čierna nie je reflexné farby !

Detaily produktu Veľkosť:cca.5.8 cm x 1,8 cm Farba:ako je znázornené na obrázku Stav:100% zbrusu nový Balík vrátane:1 nálepka cena je len za 1 nálepka

Inštalácie Produktu Clean

Čistite okna alebo na povrchu žiadate obtlačok na s jemným čistiacim prostriedkom. Nechajte klávesnicu vyschnúť.

Kôra

Opatrne odlúpnite podklad vrstva z kotúča. (Iba vinyl a jasný prenos vrstva by mala zostať).

Požiadať

Miesto vašej obtlačok na okno. Pomocou kreditnej karty rub a hladké obtlačok na okno.

Odstrániť

Teraz odstráňte jasné prenos vrstvu po peelingu ho od rohu. (Iba vinyl odtlačkový by mali zostať).

Malé Odtlačkový Inštalácia

Toto môže byť vykonané tým, že odstráni vrstva podklad, potom holding prenos a vinyl vrstvy s oboma rukami držať obtlačok na požadované miesto, potom po odreniny nad ním s kartou alebo stierkou, vyberte prenos vrstvy. Všetko, čo by mal zostať na svojom povrchu je die-cut auto otlačkom. Väčšie Odtlačkový Inštalácia

Odporúčame priateľa alebo maskovacie pásky, ktoré vám pomôžu. S podkladového papiera stále na pripojí svoj odtlačkový do požadovanej polohy tým, že maskovacou páskou po celej dĺžke hrany vášho otlačkom. Toto sa stáva záves. Flip odtlačkový nad pozdĺž tejto záves. Opatrne odlúpnite podklade papiera úplne. Teraz zdvihnite konci prenos vrstva (na opačnej strane závesov) s jednou rukou, zatiaľ čo s použitím karty alebo stierkou so svojimi druhej strane na rub odtlačkový pevne na svoj povrch. Potom odstráňte prenos vrstvy a užívať si. Všetko, čo by mal zostať na svojom povrchu je die-cut auto otlačkom.

Odtlačkový Odstrániť Zo Skla

Použiť razorblade alebo škrabkou (kovu alebo plastu) na výťah okraj vinyl, kým môžete ho chytiť prstami a lúpať. Zo Skrine Vozidla

Použiť plastové razorblade alebo škrabkou, takže nemusíte poškriabaniu svoje jasné kabát. Tipy: Pre tvrdohlavo uviazol vinyl, teplo mierne s tepelným pištoľou alebo fénom, potom použite postupy uvedené vyššie.

Platby akceptujeme platby cez Alipay, Kreditné Karty, WebMoney, TT, Western Union, Qiwi Peňaženky, Boleto, Sofort Bankovníctva.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Alipay. Prosím potvrďte svoj adresa je presné, ako budete platiť. Upozornenie: položka cenu alebo prepravné náklady nezahŕňa clo alebo miestnej dane alebo iné dovoz poplatky.

Pracovný Čas Naše Časové Pásmo: GMT+8 Číny Peking Čas Našich Pracovných Dňoch: pondelok až piatok Náš Pracovný Čas: 9:00 - 6:00 hod

Prepravné Podmienky uistite sa, že vaša Adresa je presné. Telefónne číslo je odporúčané pre presnejšie dodávky, Tak Post Office vyžaduje zákazníka, telefónne číslo, pre Medzinárodné dodávky. Uveďte prosím nasledujúce údaje vo vašom adresa:

"Vaše Celé Meno

"Vaše Telefónne Číslo

"Vaše celé Adresa Objednávky bude loď do 5 dní po zaplatení vyjasní. Môžeme poskytnúť Čína Post / ePacket / Hongkong Post / Singapur Post / DHL / EMS / FedEx za dopravu.

Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás Prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.

Obráťte sa na Nás Sme veľmi radi, že vyriešiť akýkoľvek problém na našej položky. Prosím, neváhajte a kontaktujte ma cez www.haix.sk správu alebo e-mail. Pre časový rozdiel dôvodu, Prosím, aby nás aspoň 24 hodín, aby odpovedať, keď v kancelárii, Vďaka !

O spätnú Väzbu, Ak ste spokojní s produktom, ktorý ste dostali, Prosím, zanechajte nám 5 Hviezdičiek spätnú Väzbu. Vysoko oceňujeme váš 5 Hviezdičiek spätnú Väzbu. Vždy nechajte 5 Hviezdičiek spätnú Väzbu všetci naši zákazníci. Ak ste nespokojní, z akéhokoľvek dôvodu, Prosím nemajú byť rýchle opustiť 3 Hviezdy alebo 1-2 Hviezdy spätnú Väzbu, 3 Hviezdičky, alebo 1-2 Hviezdy spätnú Väzbu nevyrieši všetky základné otázky, ktoré si môžu sa vyskytovať ako kupujúceho. Budeme tvrdo pracovať, aby sa uistite sa, že Každý Zákazník, 100% Spokojní, Akékoľvek otázky alebo unsatisfaction prosím, kontaktujte nás s ebay správu, Budeme úprimne vyriešiť za vás.

Návrat Politiky Ponúkame 7 dní vrátiť politike. Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní, Prosím, vráťte ju na nás v pôvodnom stave na vrátenie peňazí alebo výmenu. Kupujúci majú platiť pre vrátenie nákladov.

Štítky: Auto Nálepky, samolepka pre honda, auto styling, Lacné auto nálepky, Vysoko Kvalitné nálepky pre honda, Čína auto styling Dodávateľov.

Kategória Nálepky
Názov Modelu MSCTRRH5-8W1-8H
balenie Nie Zabalené
Položka Druh Nálepky
Model OEM
Položka Výška 1.8cm
Typ Nálepky Auto Tela
Druh Materiálu Top Kvalita Reflexné Vinyl
Názov Značky JustCool
Umiestnenie Nálepky Celé Telo
Druh Lepiť Nálepky
Položka Šírka 5.8cm
Štýl auto styling
Dizajn Slová
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 18cm x 15cm x 1cm (7.09in x 5.91in x 0.39in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Auto Nálepky Pre Honda RR Reflexné Vinyl 5.8x1.8 cm Tuning Auto Auto Styling Príslušenstvo

Auto Nálepky Pre Honda RR Reflexné Vinyl 5.8x1.8 cm Tuning Auto Auto Styling Príslušenstvo

Súvisiace produkty

Porovnať