Drahokamu Crystal Diamante Noty Brošňa Kolíky Prom Party Kolíky

Nový produkt

Skladom

€1.44

Pridať do obľúbených

100% Zárukou KVALITY !!!

Veľkosť: 50 mm cca

4. Prepravné Údaje

Zverejníme všetky naše položky do 3 pracovných dní po potvrdenie platby cez Čína Príspevok Ail Mail

ALE Ak objednávku výške viac ako USD200.00 sme sa loď, DHL alebo EMS doprava zadarmo, ktoré bude arrice do 3-8 pracovných dní.

Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. Čína príspevok air mail nomalliy položky budú doručené do 2-5 týždňov po tom, čo bol vyslaný.

Niekedy pre colné alebo počasie problém bude oneskorené o niekoľko dní.To môže byť až 30-45days.

5. Package

Položky sú dobre zabalené s papierové krabici a překypoval balíkov,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo nižšie dane pri dovoze,budeme deklarovať ako "dar" s nižšou hodnotou,ak všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

6. Foto

My môžeme dodať fotografie len kupujúci objednávku položky,Ak potrebujete,Prosím zanechať odkaz ,a povedzte nám svoj E-mail,budeme poslal k vám !

7. Veľkosť, alebo Fit Problémy,

Rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie skôr ako zadáte objednávku. Obvykle povolenú rozdiely vo veľkosti, ktoré sú približne 0,5 palca na meranie. Ak zistíte veľkosť produkty nie sú vhodné, môžete sa priamo obrátiť na nás.

Farba Nesúlad

Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď. Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Spätná väzba

1.Vaše uspokojivé je náš jediný persuit. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

2.Pls láskavo nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s nákupom.

3.PROSÍM, neváhajte nás kontaktovať, ak nie ste spokojný s vaším kúpiť, budeme riešiť všetky problémy, ktoré s vami.

8. Vráti

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite predmety v 15days od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak,je kupujúci sa mali uistiť, že položky sa vráti, sú v ich orignal conditons.ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Štítky: Brošňa Kolíky, hudobné poznámka brošňa pin, hudba poznámka brošňa, Lacné brošňa kolíky, Kvalitné hudobné poznámka brošňa pin, Čína hudby poznámka brošňa Dodávateľov.

Brošne Typ Brošne
Kovy Typ Zliatiny Zinku
Pohlavie Unisex
Jemné alebo Módne móda
Názov Značky ReiFeng Jewel
Štýl Trendy
Položka Druh Brošne
Materiál Drahokamu
Tvar\vzor Rastlina
Číslo Modelu 63
Veľkosť Balenia 5cm x 5cm x 3cm (1.97in x 1.97in x 1.18in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.02kg (0.04lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Drahokamu Crystal Diamante Noty Brošňa Kolíky Prom Party Kolíky

Drahokamu Crystal Diamante Noty Brošňa Kolíky Prom Party Kolíky

Súvisiace produkty

Porovnať