4F-16 HRC60,karbid Námestie Flatted Konci Mlyny náter:nano DVE flauta diameter14 mm, Peny,nudné, Bar,cnc stroja

Nový produkt

Skladom

€43.60

Pridať do obľúbených

1. Funkcie:

Dvojité a ostré hrany.

2. Vhodné Materiály:

Povlak: NANO

Vhodné pre: 2 FLAUTY, rezanie groove je daná prednosť, 4 hrana na strane frézovanie a tvár frézovanie je daná prednosť. Naznačujú, rezanie HRC50 - päťdesiat stupňov v rámci oceľ materiál.

Vhodný na spracovanie materiál: uhlíková oceľ, legovanej ocele, nástrojovej ocele, tvrdené a kalené ocele a oceľových častí hrc40-nižšie

3.Špecifikácia:

napríklad:4F-6*6*15*50

Rezanie priemer(D1): 6 mm

Priemer drieku(D2): 6 mm

OAL(L): 50 mm

Rezanie L(L1): 15 mm

Materiál: karbidových

povlak:NANO

4. Package: Pevný plastový box

Po-predajný servis:

Budeme kontrola kvality tovaru pred expedíciou. Ak tam sú niektoré očakávané problémy stať, dúfame, že sa vyriešiť problémy s kupujúcim prostredníctvom prostrediu v nasledujúcich spôsobov:

Ak je kvalita problém, môže kupujúci podať argumentovať v 14days po prevzatí tovaru, je kupujúci povinný poskytnúť fotografie alebo videa a iné dôkazy, aby predávajúci pre identifikáciu.

Man-made poškodený, kupujúci prevziať plnú zodpovednosť

Produkt kvalitu spracovania programu:

1).Kupujúci vrátiť tovar nám a zodpovedný za návrat poštovné náklady; po obdržaní tovaru, zašleme nový produkt na kupujúceho a zaplatiť za odoslať lodné náklady.

2).Ak tovar (celková cena vrátane poštovného je menej ako 10USD)má problémy s kvalitou, budeme odoslať nový produkt kupujúci v ďalšej objednávke, ak kupujúci nie je v pláne vytvorenie novej objednávky v krátkom čase, môže kupujúci zaplatiť odoslať prepravné náklady, a požiadať, aby odoslať nový produkt.

Dane:

Platiť daň je povinnosťou každého občana, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za všetky dane. Vzhľadom na daňový problém, kupujúci môže odmietnuť prevzatie tovaru, kupujúci je potrebné, aby zodpovedný za prepravné a domov.

Platobné Podmienky:

Prijímame len escrow.

Z bezpečnostných dôvodov, len budeme loď, aby na dodaciu adresu, ktorú potvrdil s escrow.

Doprava:

Podmienky prepravy:

Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Položky sú dodávané len po zaplatení je potvrdené Escrow.

Lodné Spoločnosti:

Podporujeme zásielky "EMS","UP","DHL","Fedx","TNT"

Spätná väzba:

Spokojnosť zákazníkov je pre nás veľmi dôležité, f ste spokojní s položkami ste si objednali, nechajte nám spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s položkami ste si objednali, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu, Môžeme pracovať spoločne, aby sa spor vyriešiť.

Návrat politiky:

Môžete produkt vrátiť do 14 dní od doručenia, Položka musí byť vrátení v novom stave, ako získal všetky pripojené príslušenstvo a literatúry, vrátane pôvodných obal, Doprava, manipulácia a poistenie nie je vratná a kupujúci je zodpovedný za vrátenie náklady na dopravu a logistiku, musíte nás kontaktovať nás kontaktovať do 14 dní od doručenia.

Štítky: povlak mix, poťah koža, poťahovacie stroje, Lacné povlak mix, Vysoko Kvalitný poťah koža, Čína poťahovacie stroje Dodávatelia.

HRC 60
mlyn priemer 16 MM
Číslo Modelu 4F-16 HRC60
Názov Značky OYYU
Materiál Karbid
Priemer 16 mm
počet flauta 4 flauta
Druh Koniec Mlyn
Priemer Drieku 16 MM
Celková dĺžka 100mm
Povlak AlTiN
Veľkosť Balenia 2cm x 2cm x 6cm (0.79in x 0.79in x 2.36in)
Hmotnosť Balenia 0.4kg (0.88lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

4F-16 HRC60,karbid Námestie Flatted Konci Mlyny náter:nano DVE flauta diameter14 mm, Peny,nudné, Bar,cnc stroja

4F-16 HRC60,karbid Námestie Flatted Konci Mlyny náter:nano DVE flauta diameter14 mm, Peny,nudné, Bar,cnc stroja

Súvisiace produkty

Porovnať