Osobné Premium Crystal Ocenenie Trofej Pre Váš Specail Tréner Darčekové Balenie

Nový produkt

Skladom

€31.32

Pridať do obľúbených

LS CO. Ltd sa nachádza v crystal city Pu Jiang, založená v roku 2003, spáchané na výrobu vysoko kvalitných crystal remeslá, ako crystal diamanty, Feng Shui, krištáľová guľa, osobné trofej, paperweight, 3D leptané kryštálom, vázy, závesné ozdoby atď.

Snažíme riešiť všetky vaše obavy, a vitajte na návštevu!

Osobné Premium Crystal Ocenenie Trofej Pre Váš Specail Tréner Darčekové Balenie

Veľkosť: 4 1/4", Dĺžka od 0.75" Šírka 4" Výška v najväčšiu časť (Prosím, kontaktujte nás pre špeciálne ODM)

Manipulácia Čas: 1-3 dni na to prispôsobené crystal cenu! Prosím, napísať poznámku vašej žiadosti, ako slová a kaligrafické písmo ste ochotní rytie počas svojho pozrite sa, alebo nám pošlite fotografiu vášho návrhu cez www.haix.sk správy

Táto #1 Premium Osobné Crystal Ocenenie je ideálny na oslavu žiadne zvláštne príležitosti pre Priateliek, Mamičky, Oteckov, Učiteľov, Zamestnancov a viac! Crystal ocenenie je isté, sa do centra pozornosti doma alebo v kancelárii.

Prispôsobiť tento podstatné crystal priznať, gravírovanie akýchkoľvek #1 hlava spolu s končiaci sa správy, ktorú si vyberiete. Rytie, aby toto ocenenie veľmi unikátny, one-z-za-druhu drahocenná pamiatka nechať zvláštne, že niekto, zamestnanec, tréner, alebo rodiča, vedieť, že ste #1 jedinečným spôsobom!

Tento kryštál ocenenie je pevné a bezchybné bez inklúzií ako bubliny, scarches alebo iné problémy, je vyrobené z K9 Kryštál, ktorý je jedným z najkvalitnejších a najodolnejšie Optického Skla – Kryštály na trhu a je cenená nielen jeho jasnosti, ale jeho odolnosť okrem toho, že sú cenovo dostupné. K9 Crystal je výber crystal používa na to, aby hranoly pre lasery!

K9 má rovnaké fyzikálne vlastnosti ako 24% olovnatý krištáľ, ako to leštidlá, svieti ako aj iskrí rovnaké ako 24% olovnatého skla (crystal), ale nemá viesť, to je ľahší ako olovnatého skla a odolnejšie.

To ťažká váha vyryté crystal ocenenie tvorí výborný darček, rovnako ako ťažítko alebo dekoratívnym doplnkom. Dodáva sa s satin linajkované darčekovej krabičke a je pripravený na darček. SKU: LSCAM002 Značka: LS (DLHÉ SHENG) Téma: Osobné Ocenenie Crystal Veľkosť: 4 1/4"x 0,75 L"W x 4"H na najväčšiu časť ocenenie Farba: Číra Materiál: K9 Crystal Stav: 100% Zbrusu Nový Zoznam Balíkov :

1 kus crystal cenu so darčeková krabička balenie Funkcia: Pevné, Bezchybný bez inklúzií, Čistý Jasnosť Ak potrebujete špeciálne veľkosť,prosím, kontaktujte nás. Podporované na vyryté customzied logo a slová na trofej.Kontaktujte nás, ak potrebujete. O Poštovného: 1,Keď si vykonať platbu, pls láskavo ponúkajú detail adresu,poštové smerovacie číslo,kontaktná osoba,Tel Č., tak, že kuriérom, môže vám! 2,dátum Dodania zvyčajne 7-30 dní. Vždy sme odoslať tovar v Číne Post Air Mail . To bude trvať 15-60 dni závisí na ktorom žijete v krajine. Ps:Ak sa čas je naliehavé,môžeme poslať EMS,DHL,UPS,TNT,FEDEX a pod,Ale zákazníci majú zaplatiť príplatok. 3,s cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s bez dane alebo oveľa menšie hodnoty dane pri dovoze, Budeme deklarovať ako "Dar" alebo málo peňazí.Nenesieme clo alebo dane. O Spätnej väzby: 1,Keď budete dostávať tovaru,Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás.Tiež sme sa urobiť to isté pre teba. Vďaka vopred. 2,Keď budete dostávať tovaru,Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami a služby, prosím kontaktujte nás a dajte nám príležitosť pomôcť. Ďakujeme!

Štítky: trofej trofeje, trofej cenu, trofej crystal, Lacné trofej trofeje, Vysoká Kvalita trofej cenu, Čína trofej crystal Dodávateľov.

Materiál Crystal
Štýl Moderné
Tému Láska
Hmotnosť Balenia 0.9kg (1.98lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 10cm x 50cm (11.81in x 3.94in x 19.69in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Osobné Premium Crystal Ocenenie Trofej Pre Váš Specail Tréner Darčekové Balenie

Osobné Premium Crystal Ocenenie Trofej Pre Váš Specail Tréner Darčekové Balenie

Súvisiace produkty

Porovnať