2017 Hot Predaj Nové Módne Žena dámske Pulóvre, Pletené Dlhý Rukáv O-krku Zimné Jeseň Tenké Patchwork Prúžok Svetre

Nový produkt

Skladom

€11.87

Pridať do obľúbených

štart

koniec

Poznámky: 1. Naše výrobky sú väčšinou Vyprážané splachovanie technológie vody, v kombinácii s použitím syntetických drog, všeobecné lekárstvo bude mať nejakú vôňu a biele bodky je normálne. Jednoduché čistenie možno odstrániť, kupujúci výnosy z predaja musí si prečítajte inštrukcie, aby si zbytočné spory neskôr.

2. Všetky textílie sú vysoko kvalitné elastické, pružné, materiálu (o džínsy), môže strečové nohavice veľkosti 4 až 8 cm, všetky veľkosti, ako prosím, kontaktujte nás, želám vám šťastný nakupovanie.

2017 Európy a Spojených Štátov, na jeseň a v zime nový náter, pruhovaný sveter vytlačené T-shirt kolo krku vyhovovali bat hlavu

* POZNÁMKA: * 1. Aby sa ubezpečil, dostanete správnu veľkosť, prosím, pozrite sa na naše veľkosť grafu v popise Pred Nákupom. Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, napíšte Nám vašu Presnú Telo Merania (Výška/Prsia/Pás/Boky), aby sme mohli vám dať nejaké návrhy, ako si vybrať správnu veľkosť. Ďakujeme za pochopenie! 2. Ako rôzne počítače/displej Mobilného telefónu farby inak,farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od nižšie uvedených obrázkov.Vďaka za vaše porozumenie.prosím, aby 1-3 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie, vďaka. 3.Naša veľkosť je na obrázku poloha. Prosím kliknite na šípku poloha.

POZNÁMKA: Prosím, porovnať detail veľkosti s vy pred zakúpením!!!

VEĽKOSŤ

Ramenné cm

Poprsie cm

Rukáv cm

Dĺžka cm

50

100

43

Pred 57, po 67

(Meranie rozdiel od 2 - 3 cm,pls, skontrolujte vaše telo meranie naozaj zápasy na tento súbor. Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli. Ďakujeme

Štítky: dlhý rukáv, Hot Predaj, prekladané dlhý rukáv, Lacné dlhý rukáv, Vysoká Kvalita teplej predaj, Čína prekladané dlhý rukáv Dodávateľov.

Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Rukáv Štýl Pravidelné
Golier O-Krku
Veľkosť One Size
Dekorácie Žiadne
Pohlavie Ženy
Vzor Typ Prekladané
Materiál Bavlna,Vlna
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Štýl Príležitostné
Topy Typ Tees
Číslo Modelu Čína
Textílie Typ Česanej
Položka Druh Topy
Názov Značky PZXZQ
Hmotnosť Balenia 0.29kg (0.64lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 30cm x 3cm (11.81in x 11.81in x 1.18in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2017 Hot Predaj Nové Módne Žena dámske Pulóvre, Pletené Dlhý Rukáv O-krku Zimné Jeseň Tenké Patchwork Prúžok Svetre

2017 Hot Predaj Nové Módne Žena dámske Pulóvre, Pletené Dlhý Rukáv O-krku Zimné Jeseň Tenké Patchwork Prúžok Svetre

Súvisiace produkty

Porovnať