Cnc Osi Router Mlyn Dotyk Doska Mach3 Nástroj Nastavenie Sonda Frézovanie Router Rytie Stroj Nástroje

Nový produkt

Skladom

€2.79

Pridať do obľúbených

100% zbrusu nový a vysoko kvalitný Materiál: drôt+kov Farba: ako je znázornené na obr Špecifikácia: Veľkosť: cca. 3.5 x 2 cm/ 1.38 x 0,79 " (D x v x H) Efektívne povrch noža: cca. 25 mm /0.98 palcov (priemer) Linka dĺžka: cca. 110 cm CNC Router Mlyn Nástroj na Nastavenie, Dotknite Doska CNC Osi Z Router Mlyn Dotyk Doska Mach3 Nástroj Nastavenie Sonda Nové Frézovanie Hot Auta Tieto dotykové dosky, aby nastavenie váš nástroj výška a nulovanie vaše osi vietor. Tieto sú plne funkčné v Mach 3 a mnoho ďalších CNC radič softvéru.

Dva spôsoby pripojenia táto položka: Ak vaše rozhranie rada má limit switch port alebo iné sonda port, môžete ho pripojiť k prístavu, Ak vaše rozhranie rada nemá, že port, vodič doska má tento port, môžete ho pripojiť k vodičovi rady limit switch port Potom v Mach 3, potrebujete nastavenie sonda(Mach3 --- Config---Porty a Kolíky---Vstupné signály Sondy povolené , číslo pin zadajte používate) a Auto-Nástroj-Zero. v prílohu, je to kód, môžete ho upraviť, ako vaše požiadavky

Použitie: drôt, pripojenie na ovládací panel rozhrania. Klip a riadiacej dosky GND (negatívne) je pripojený. Nástroj môže byť upevnený časť operácie, keď nôž s klipom. Ak nástroj kontakty noža, že proces je kompletný.

Množstvo: 1 ks Poznámka: Ručné meranie, prosím, dovoľte 0-1 cm chyba,ďakujem. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balík obsahuje: 1 x CNC router rytie stroj nástroj

Štítky: dotyk doska, frézovanie router, router rytec stroje, Lacné dotyk doska, Vysoká Kvalita frézovanie router, Čína router rytec stroje Dodávatelia.

Názov Značky BENGU
Stav NOVÉ
Číslo Modelu CNC router rytie stroj nástroj
CNC alebo Nie CNC
Hmotnosť Balenia 0.098kg (0.22lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Cnc Osi Router Mlyn Dotyk Doska Mach3 Nástroj Nastavenie Sonda Frézovanie Router Rytie Stroj Nástroje

Cnc Osi Router Mlyn Dotyk Doska Mach3 Nástroj Nastavenie Sonda Frézovanie Router Rytie Stroj Nástroje

Súvisiace produkty

Porovnať