Doprava zdarma 1 ks 18" dĺžka .325 ihrisku .063 gague 66DL sprievodca bar&reťazca pre MS 381 pílou aftermarket náhradné

Nový produkt

Skladom

€41.20

Pridať do obľúbených

Popis výrobku:

1pc 18" Príručka Bar s 1pc 18" dĺžka Reťazca Ihrisku: .325" 063" prierez s 66 odkazy pre STL MS381 benzín reťazová píla s 100% dokonalé vyrovnanie.

Funkcie:

Standard 3 vrstvy jar ocele a zvárané sprievodca s vedúcim kolesom v prednej časti, je zvarené dokopy tri kusy z pružinovej ocele dosky, tak cenovo dostupné, flexibilné otáčania reťaze s vysokou náklady výkon pre amatuers a DIYER.

Produkt Obrázok

Tento obrázok je pre zobrazenie zobrazenie, ktorí po inštalácii reťaz sprievodca bar. reťaz nie je zahrnuté v tejto položke, v prípade potreby, prosím, kupujte.

Prosím, byť uvedené:

Sprievodca doska materiál je vyrobené z pružinovej ocele, autentické, vo vnútri prevodov a ložísk sú dobrý materiál, tri zváranie firmy.

Ak potrebujete celkovo zliatiny dosky, prosím, poraďte sa s nami.

Prečítajte si Pred zakúpením:

Doprava

Súčasťou bude poštovného: 1. O Ekonomike Post Air Mail( doprava Zadarmo ,hmotnosti, aby menej než 2,00 kg) : 7~15 dní pre USA , 18-35 pracovných dní, veľká BRITÁNIA,NEMECKO,FRANCÚZSKO,CANDA,AUSTRÁLIA,NOVÝ ZELAND. Prosím, láskavo na vedomie pred vami, aby Po air Mail je pomalý,prosím, buďte trpezliví, s ním po uvedení vašej objednávky,kúpte ju, iba ak môžete súhlasíte s našimi táto dodacia lehota ,vďaka za vašu láskavú spoluprácu . 2. Podľa international express( k dispozícii na exta poplatok )

Ak potrebujete rýchlu a spoľahlivú prepravu spôsobom, podporujeme zásielky prostredníctvom EMS,DHL alebo UPS ,ktorú by mohol stáť o niečo viac , môžeme ponúknuť až 60%~80% zľavu na poštovné , pred chcete, aby sme odoslané prostredníctvom DHL,prosím, skontrolujte, či sa vaša adresa je vzdialené oblasti, S VAŠÍM LOACAL DHL . ak je vaša adresa je vzdialené oblasti nemôžeme sended položka DHL,ale môžeme použiť akékoľvek iné Plošiny,môžete ho dostal do 4-6days.

Prijateľné spôsoby Platby: sme radi prijali Úschovy a Western Union. Platby by mali byť prijaté v 3 dní po nákupe. Nie sme zodpovední za zlý, alebo nedoručila adresu.

Medzinárodné Kupujúci prosím poznamenať:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane .Tieto poplatky nie sú zahrnuté v položke cena a prepravné náklady. V prípade, ak Vlastné podržte/destory/tovar vrátiť preto, že kupujúci nechce platiť pre import duy dane, že platba nebude vrátený, a čo je viac, kupujúci bude blokovaný na čierny zoznam na www.haix.sk. Prosím, Informujte sa u svojho colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.

Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné. Kupujúci môže požadovať náhradu do 15 dní od vášho prevzatia tovaru . Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Poskytujeme tiež 12 - mesačnú bezplatnú údržbu. Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat. Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť, kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek, prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami. Po dáte položky, pre logistické spoločnosti, pošlite nám, prosím, sledovacie číslo. Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: SPRIEVODCA BAR, reťaz na pílu, pre motorovou pílou, Lacné sprievodca bar, Vysoko Kvalitné reťaze pre reťazové, Čína pre pílou Dodávateľov.

Názov Značky FUDO
Funkcia 2-Taktné,Jeden Valec
Typ Napájania Benzín / Plyn
Špecifikácie 18" dĺžka Ihrisku 325 gague 063 66DL
Číslo Modelu VD-CSMS381GB&C
Druh Rázvorom Reťazové Píly
Položka sprievodca bar&Reťazca
Certifikácia CE
qty 1 sada
Typ Jednotky veľa (2 ks/lot)
Veľkosť Balenia 55cm x 12cm x 5cm (21.65in x 4.72in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 1.65kg (3.64lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Doprava zdarma 1 ks 18

Doprava zdarma 1 ks 18" dĺžka .325 ihrisku .063 gague 66DL sprievodca bar&reťazca pre MS 381 pílou aftermarket náhradné

Súvisiace produkty

Porovnať