Roztomilý 1pc 39 cm cartoon Steh Totoro Donald Duck mačka plyšový Medvedík papier, uterák prípade Vozidla tkaniva plyšová darček

Nový produkt

Skladom

€12.50

Pridať do obľúbených

produkt zoznamu

Vitajte v našom obchode. Ak nie ste dobrý v angličtine , môžete ísť do nášho Obchodu Domovskej stránke vybrať jazyk sa vám páči , dúfam, že sa vám bude páčiť náš tovar !

Roztomilý 1pc 39 cm cartoon Steh Totoro Slon mačka plyšový Medvedík bavlna auto Vozidla tkaniva box obrúsok držiteľ plyšová darček

Materiál:luxusný , pp bavlna

Veľkosť: 39*22 cm , papier, uterák vnútri 24*11 cm

Hmotnosť: 0,3 kg

Ručné meranie , môže byť 1 až 2 cm chyba , odporúčame vám expozície na slnku, potom, čo dostanete balík , umývanie rúk , všetko najlepšie !

informácie o produkte

O Platby:

Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW

Pred objednávkou, prosím, kontaktujte nás, alebo odísť správy na nás, ak máte akékoľvek žiadosti o položky.

Prosím, prečítajte si informácie môžete nechať na položku , Budeme loď tovaru k vám, podľa adresu, ktorú si napísal ,že ak to chcete zmeniť, dajte nám prosím vedieť .

O Preprave:

Vaše objednávky budú zverejnené do 3 dní .A poskytneme vám sledovacie číslo v poradí prepojenie .

Všetky cla alebo dovozu dane sú kupujúceho zodpovednosti. Budeme posielať balíky ako dary a napíšte nižšiu cenu, ktoré vám pomôžu získať pozemok s voľným dane alebo zníženie daňovej cez colnicu .

podporujeme doprava zadarmo čína post air mail , zvyčajne to bude stáť 15~45 dní vo vašej krajine. ale keď vstúpil do predaja sezóny, spoločnosť China post sa má vysporiadať sa s tisíckami package každý deň, a vlastné posilnia dohľad nad každý balík, tam bude veľa vonkajších faktorov spôsobiť oneskorenie, takže to možno bude stáť viac než 2 mesiace do vašej krajiny. ak si chcete kúpiť darček pre niektoré špeciálne deň, je to dobré pre vás kúpiť pred 2~3 mesiace.ak nemôžete čakať veľa času , prosím nemajú miesto v poriadku , ďakujem!

Nie sme zodpovední za akékoľvek oneskorenie zákaziek po dodávaný.Ale budeme sledovať najnovšie informácie týkajúce sa vašej objednávky a pomôže celú cestu.

Tento formulár môžete ako odkaz , môžete sa pozrieť na čas do krajiny vo všeobecnosti .

O Spätnej Väzby:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím kliknite 5 hviezdičkový v väzbu, ak sa vám páči náš položky a služby. budeme poskytovať konkurencieschopné ceny a lepšie služba celú cestu.

Pošlite nám e-mail pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvorenie akýkoľvek spor na www.haix.sk. Chápeme, nešťastie môžete mať, ak príkaz ísť zle,ale budeme sa snažiť v našich silách, aby vám uspokojujúce výsledky.

O Vrátenie Peňazí:

Ak sa zobrazí položka, ale nie sú spokojní , môžete ho vrátiť do 7 dní ,ale zákazník musí platiť nákladnej dopravy . Prosím, kontaktujte nás skôr, než vám to vrátiť.

Ak ste si chybných produktov , prosím obráťte sa na nás a to do 3 dní spolu s fotografiami z chybnej časti, môžeme poslať nové na výmenu alebo vrátenie platby . budeme sa snažiť vyriešiť problém a poskytovať čo najlepšie služby pre odpoveď na objednávky .

Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám prepravné číslo zásielky, a konkrétny dôvod na návrat.

Štítky: Hračky Darček, plyšové hračky, plyšový medvedík, Lacné hračky darček, Vysoká Kvalita plyšové hračky, Čína plyšový medvedík Dodávateľov.

Formulár Genius
Položka Druh Zvieratá
Zvieratá Karikatúra
Upozornenie Žiadne
Číslo Modelu T15123120
Pohlavie Unisex
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Druh Vankúš/Vankúš
Materiál Plyšové
Náplň PP Bavlna
Tému TELEVÍZIA a Film Znak
Funkcie Plnené & Plyšové,Mäkké
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Veľkosť Balenia 30cm x 15cm x 10cm (11.81in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Roztomilý 1pc 39 cm cartoon Steh Totoro Donald Duck mačka plyšový Medvedík papier, uterák prípade Vozidla tkaniva plyšová darček

Roztomilý 1pc 39 cm cartoon Steh Totoro Donald Duck mačka plyšový Medvedík papier, uterák prípade Vozidla tkaniva plyšová darček

Súvisiace produkty

Porovnať