Wc ručné bidet postrekovač auta chrómovaná mosadz kúpeľňa bidet kohútik sprej sprcha hlavu s hadicou & T-adaptér & držiak

Nový produkt

Skladom

€8.09

Pridať do obľúbených

Vlastnosti: 1) Všetky časti v jednej krabici, nie je potrebné kupovať ďalšie komponent pre inštaláciu. 2) šetrí peniaze a životné prostredie 3) Univerzálne a Standard& Kompatibilné rozmer 4) Nastaviteľným tlakom vody, aby ste lepší zážitok!

Nerezové Hadice rozmer: G1/2"*G1/2", 1.2 Meter (47inch) v dĺžke

T-adaptér rozmer: G1/2" *G1/2"*G1/2" ,alebo 7/8"*G1/2"* 7/8" , mosadz materiál, pochrómovaný, keramické a mosadze, disk, kartridž, VIACÚČELOVÝ – nielen dokonale používa pre bidet, ale tiež ideálne pre látkové plienky postrekovač, pes sprchovacím kútom, čistenie nočník sídlo misy, drepe pan a tak ďalej JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA - frustrácie zadarmo, aby inštaláciu dokončil v priebehu niekoľkých minút, nie je potrebné inštalatérov a nie je potrebné profesionálne nástroje.

Pozor:sme nájsť niektoré krajiny potrebujú 3/8" T-adaptér ,objednávky z Izrael, Španielsko, Holandsko, Belgicko a Nemecko ,zašleme prevodom príslušenstvo(1/2" na 3/8"),vďaka!

Doprava: -venujte, Prosím, pozornosť, vaša objednávka adresy, ktoré MUSÍ ZODPOVEDAŤ vašej dodacej adresy. -Tovar vám bude loď sa v 5 dní(Obvykle do 1-3 dní),Poštovné podľa Čína príspevok air mail/www.haix.sk express/DHL/UPS/Fedex/TNT/EMS/DPEX/Amarex express. -Budeme písať nižšia hodnota položky na poštovné faktúry na zamedzenie alebo zníženie dovozu dane,tiež môžete nechať správu povedzte nám, faktúry ventil. -Vezmite prosím na Vedomie: Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Záruka: -na Výmenu chybného položky do 7 pracovných dní po výrobok je dodávaný; -Poštovné škody musí byť oznámený do 5 pracovných dní po tom, ako bol produkt dodaný. Spätná väzba: -popíšeme položiek, ako aj ja. Ak sme nestihli niečo, prosím, dajte mi vedieť -Ak je položka poškodené na prepravu spôsobom,obráťte sa na nás,poďme rokovať na vrátenie peňazí alebo poslať nové. -Ak nebudete spokojný s položku,prosím neotvárajte spor,kontaktujte nás je lepší spôsob, ako vyriešiť problém. -Ak sa vám páči položky,prosím, dať 5 hviezd spätnú väzbu,ak sa nám nepodarí vyriešiť váš problém,akceptujeme nízke hviezdy spätnú väzbu. Vďaka a želáme vám príjemný nákup.

Štítky: ručný postrekovač, bidet, bidet postrekovač, Kúpeľňa bidet, Lacné ručné bidet postrekovač, Vysoká Kvalita bidet postrekovač, Čína kúpeľňa bidet Dodávateľov.

Názov Značky MELLRAIN
Typ Inštalácie Na Stenu
Číslo Modelu T104
Ručné postrekovače materiál Mosadz
hadica materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
T-Adaptér Materiál Mosadz
Spary Typ Horizontálne
spôsob inštalácie Na stenu alebo tank zahnutý
dĺžka hadice 1.2 meter/47.3"
T-adaptér niť 1/2" alebo 7/8" podľa krajiny
Kohútik Ťuknutím 2 Otvory
Ťuknite na položku otvor 2 Otvory
Hmotnosť Balenia 0.78kg (1.72lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 18cm x 6cm (7.87in x 7.09in x 2.36in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Wc ručné bidet postrekovač auta chrómovaná mosadz kúpeľňa bidet kohútik sprej sprcha hlavu s hadicou & T-adaptér & držiak

Wc ručné bidet postrekovač auta chrómovaná mosadz kúpeľňa bidet kohútik sprej sprcha hlavu s hadicou & T-adaptér & držiak

Súvisiace produkty

Porovnať