TKSTAR Pet GPS Tracker TK909 Nepremokavé reálnom čase Sledovanie Psa Finder Mačka Sledovacie Zariadenie Locator Geofence Život Slobodného Softvéru

Nový produkt

Skladom

€50.57

Pridať do obľúbených

Prehľad:

Tento produkt TK909 je 2G siete GSM, GPS Tracker, ktoré je navrhnuté špeciálne pre domáce zvieratá, najmä psy a mačky. Funguje na základe existujúcej siete 2G GSM/GPRS a GPS satelitov, ktoré tento prístroj, sa môžete vyhľadať a sledovať vaše krásne zvieratá na diaľku pomocou SMS, mobilné APLIKÁCIE a softvér na sledovanie webu! Prijíma najmodernejšie technológie GPS a LBS dual polohy spôsoby !

Okrem toho, že podporuje GSM Frekvencie Quad Band (850/900/1800/1900Mhz), môže dokonale fungovať na celom svete! Funkcie:

1. GPS+LBS Dual Polohy Spôsobmi: Ak signál gps je dobré, prístroj sa bude nájsť pomocou gps satelitných, ak nie, prístroj sa bude nájsť cez LIBIER! Podľa GPS umiestnenie režim, presnosť je 5-10 metrov, pod LBS umiestnenie režim, presnosť je 100-1000 metrov!

2. V reálnom čase Sledovanie: sa môžete v reálnom čase sledovať zariadenia na google maps cez mobilephone, tablet a počítač, a minumum údaje nahrať interval je 10 sekúnd!

3. História Trasy Prehrávanie: APLIKÁCIE a webového servera môžete nahrať nahrať údaje z prístroja až 6 mesiacov, budete môcť prehrávanie história trasu kedykoľvek! 4. Dlhý Pohotovostný Čas: má vstavaný 3,7 V 1000mAh Li-ion batéria, môže pohotovostnom režime až 400 hodín.

5. Vodotesný: nepremokavé úroveň tohto zariadenia je, IP65, môže odolať striekajúcej vode, ale nie je možné dať pod vodou! 7. Na diaľku Hlas Monitor : Poslať "Monitor+Password" na prístroji, potom zariadenie bude zase do režime monitora, teraz, ak chcete uskutočniť hovor na číslo SIM v prístroji, bude to vyzdvihnúť váš hovor automaticky a budete môcť sledovať hlas okolo prístroja! 8. Prekročením rýchlosti Upozornenie: Tento alarm funguje iba pod trvalým polohy režime.Keď je jednotka rýchlosti je prekročiť rýchlosť, ktorú presetted, pošle správu "rýchlosť budík!" na admin počet sa každých 5 minút. 9. Trasenie Upozornenie: Po ste chvenie alarm, nastavenia,prosím, majte na tracker sú stacionárne na 5 minút, potom táto funkcia sa začať pracovať. Pošle SMS "senzor, budík!" na admin číslo, keď je jednotka si v šoku.

10. Pohyb Upozornenie: Keď jednotiek zostane nehybne na mieste za 10 minút, užívateľ môže nastaviť pohyb alarm príkazom "presunúť+passord", potom v prípade, že sa zariadenie presťahovalo 500m odošle poplachové SMS "Presunúť Alarm+zemepisná šírka a zemepisná dĺžka" oprávnenému číslo.

11. Geofence: Nastavenie geofence pre sledovanie obmedziť jeho pohybov v rámci okresu. Jednotka bude posielať poplachovej informácie na APLIKÁCIE a webového servera, keď to ide von, alebo si v tomto okrese. 12. Úsporný Režim na Šetrenie Batérie:

* Sleep time režim: Po urobil toto nastavenie, tracker bude fungovať len na 5 minút po tom, waked nahor a späť do režimu spánku, GPS, budú vypnuté a GSM bude pracuje v nízkej spotrebe režime. SMS, hovor môže prebudiť tracker. * Spať otrasový snímač režim: Po urobil toto nastavenie, ak nie je šok na 5 minút, tracker bude pracovať pod "spať šok" režime GPS sa vypne, GSM bude pracuje v nízkej spotrebe. Vibrácie, SMS, hovor môže prebudiť tracker.

13. ŽIVOTNOSŤ ZADARMO WEB SOFTVÉR NA SLEDOVANIE A MOBILNÉ APLIKÁCIE! Špecifikácia: * Dim: 70 mm * 37mm * 20 mm (2.7" * 1.4" * 0.78") * Hmotnosť: 168g * Siete: 2G GSM/GPRS * Pásmo: 850/900/1800/1900Mhz

* GPS chipset: u-blox UBX-G7020 * GPS citlivosť: -159dBm * GPS presnosť: 5m * Sieťovej nabíjačky: 110-220V vstup, 5V-1A výstup * Batéria: Zdaniteľná 3,7 V 1000mAh Li-ion batéria * pohotovostný čas: 90days * Skladovanie Temp.: -40°C do +85°C * Prevádzková Teplota: -20°C až +55°C * Humidit: 5%--95%, nekondenzujúca

O sledovanie webu platforma: Sledovacie zariadenie pre domáce zvieratá Zadarmo Web sledovanie softvéru,č poplatok za poplatok , vstupná stránka: 2.tkstargps.net GPS Tracker IMEI Č.: na zadnej strane krytu mini gps lokátor

Heslo: 123456 Nositeľné Zariadenia O ANDROID/iOS APP Sledovanie: GSM Tracker APLIKÁCIE Meno: TKSTAR GPS .Hľadanie "TKSTAR GPS" v Apple App Store, Google Play Store, alebo Naskenujte Kód QR, aby sa inštalácia aplikácie na vašom mobilnom telefóne. Sledovacie zariadenie

Vyberte Prihláste sa pomocou IMEI na spodnej strane obrazovky.GPRS

Server: 2.tkstargps.net GSM Alarm Systém IMEI: na zadnej strane krytu W earable Zariadenia

Heslo: 123456 GSM Alarm Systém

1 * TK909 Hlavnej Jednotky (1 * USB Nabíjací Kábel 1 * užívateľská Príručka 1 * Pet Golier 1 * Originálne Krabice (Voliteľné) (1. Bez SIM Karty a Karty SD Nezahrnuté; 2. Šesť Popruh Farby na výber. Prosím, láskavo nechajte správu k nám, ak nie, budeme loď v náhodné.)

Štítky: mačka sledovacie zariadenie, sledovacie zariadenie, sledovanie psa, Lacné mačka sledovacie zariadenie, Vysoko Kvalitné sledovanie zariadenie, Čína sledovanie psa Dodávateľov.

Špeciálne Funkcie Nepremokavé
Moc Von W
Položka Veľkosť 70*37*20 mm
GPS Chipset U-Blox
GPS typ GPS Tracker
Sieť 2G siete GSM/GPRS(850/900/1800/1900MHz)
Pet Golier Dĺžka Okolo 60 cm
Názov Modelu TK909
Názov Značky tkstar
Záruka Jeden rok
GPS Citlivosť -159dBm
Hlavné funkcie Nepremokavé,v reálnom čase sledovanie,Hlas monitor,Geofence,režim Spánku,6 farieb
Výdrž Batérie 30 Hodín & Up
Napätie 12V
Presnosť systému GPS 5m
Záložnej Batérie 1000mAh, pohotovostný čas až 300 hodín
Softvér Na Sledovanie Životnosť Zadarmo Web Server a Mobilné APLIKÁCIE(iOS a Android)
Hlavnú Jednotku Hmotnosti 65g
Gps Modul Áno
Veľkosť Obrazovky Do 2 Palcov
Hmotnosť Balenia 0.39kg (0.86lb.)
Veľkosť Balenia 70cm x 37cm x 20cm (27.56in x 14.57in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TKSTAR Pet GPS Tracker TK909 Nepremokavé reálnom čase Sledovanie Psa Finder Mačka Sledovacie Zariadenie Locator Geofence Život Slobodného Softvéru

TKSTAR Pet GPS Tracker TK909 Nepremokavé reálnom čase Sledovanie Psa Finder Mačka Sledovacie Zariadenie Locator Geofence Život Slobodného Softvéru

Súvisiace produkty

Porovnať