Dospelých Plášť Zime Teplé Svadobné Svadobné Šatka Biela

Nový produkt

Skladom

€29.00

Pridať do obľúbených

Môj web:

Návrat Politiky

Vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležitá. Po príchode z vášho balíka, sme povzbudiť, aby ste skontrolovať a uistiť sa, že šaty boli vykonané v štandardnej veľkosti alebo vlastné merania, ktoré ste zadali. Skúste na svoje šaty, akonáhle je to možné bez odstránenia značky, meniť, alebo umývanie šaty.

Ak ste vrátenie alebo výmena šaty, alebo príslušenstvo, prosím, uistite sa, že sú v pôvodnom stave - unworn, neumytými, nezmenený, nepoškodený, čistý, bez žmolky a vlasov a s tagy neporušené a pripojené.

1. Chybné, Poškodené alebo Misshipped Položiek

Chybné, poškodené alebo mis-dodaní položky sú oprávnené, vám vrátime plnú sumu. Pri žiadosti o vrátenie platby, prosím, pripravené poskytnúť Zákazníkom Služby s fotografiami jasne ukazuje problém s položkami. Ak si myslíte, že váš tovar bol poškodený počas prepravy, Zákaznícky Servis bude potrebovať fotografie zobrazujúce poškodený obal, rovnako ako "Dôkaz o Škode" dokumentáciu od svojho doručenie dopravcom, aby sa proces sa vám vráti.

2. Veľkosti alebo Montáž Problémy,

Ako všetky naše šaty je ručne šité a zákazku-na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne jeden (1) palec v oboch smeroch z uvedených meraní. Aby sa zabezpečilo, že položka bude stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.

3. Položka je veľkosť ste si objednali ale nesedí

Šaty, ktoré správne nesedí, ale fit špecifikácie ste si objednali nemožno vrátiť alebo vymeniť. Ako naše šaty je vyrobený s dodatočné textílie v švy, môžete vykonať drobné úpravy v miestnej mieru, na vlastné náklady.

Vezmite prosím na vedomie: ak vaša objednávka špecifikácie sa líšia príliš výrazne z konečnej veľkosti žiadosti, zmena veľkosti, nemusí byť možné.

4. Farba Nesúlad

Nastavenia obrazovky počítača sa môže zmeniť farbu obrázky zobrazené na našej predajni. Mierne farebný nesúlad medzi farbu vášho položky a farba zobrazuje na obrazovke, nemusí znamenať, že položka nie je chybný alebo nesprávne dodaný. Avšak, ak ste si istí, že dostanete položky v nesprávnej farby, kontaktujte, prosím, Zákaznícky Servis požiadať o priznanie alebo vrátenie peňazí.

Návrat Procesu

1) Informujte nás do 7 dní (30 dní za chybné alebo nesprávne položky) od prijatia objednávky. Aj vysvetlenie a fotografiami dokumentujúcimi dôvod pre návrat. Vráti nebudú akceptované bez predchádzajúceho súhlasu z nás.

2) Keď sme schválila vašej žiadosti, prosím posielať položky do 10 dní späť k nám, akonáhle je to možné.

3) Po prijatí na naše zariadenie, váš návrat budú spracované v 5 až 7 pracovných dní. Po návrate je potvrdené a kontrolované, nechajte až na dva fakturačných cyklov za to, aby sa pripíšu na váš účet. Položky sa vrátil v neprijateľné podmienky, nebudú spracované ako náhrady ,ale môžeme pomôcť shippping späť k vám (ak chcete zaplatiť za prepravu).

Často kladené otázky

1. Môžem vrátiť alebo zrušiť šaty, ak zmením názor?

Naše šaty nie sú len vytiahol zo skladu - raz vašej objednávky je potvrdené, naše výstavné začať výber materiálov v farbu, ktorú žiada a rezanie tkaniny na základe vášho merania. Aj štandardná veľkosť šaty sú vyrobené na objednávku pre každého zákazníka. Vlastná povaha nášho šaty znamená, že náš zrušenie a návrat politiky je prísnejšie ako pre iných predmetov, preto je dôležité, aby starostlivo. Podrobné informácie nájdete na našej Vrátiť a Storno Politiky .

2. Budem môcť zmeniť moje šaty, či som ho dostal a to nesedí ten pravý?

Áno. Ak vaša veľkosť sa pohybuje, alebo chcete zmeniť šaty mierne, sme vždy nechať pár centimetrov v švy tak, že váš miestny krajčír, môžete ľahko vykonať zmeny v prípade potreby. Šaty majú vo všeobecnosti mieru 1 cm na oboch stranách švy. Kvet upresňujú, lištovanie alebo pásy/stuhy môže obmedziť schopnosť, aby šaty von.

3. Ako si merať dĺžku mini, podkolienok a čaj-dĺžku sukne, ak budete zbierať len duté podlahy, meranie?

Používame duté podlahy, merania na určenie, kde kolena a potom rez správnu dĺžku podľa šaty dizajn.

4. Bude moje šaty presne zhodovať s farbou vidím na vašich webových stránkach?

Tu by mohol byť mierny rozdiel medzi skutočným šaty farba a to, čo vidíte na fotografii, v závislosti od počítača monitora, nastavení displeja.

5. Aký druh textílie si použiť na šaty?

Každý oblek je vyrobený z jedného alebo kombináciou nasledovných krásne, kvalitné tkaniny:

Šifón: jemné, priesvitné, a transparentný materiál, ktorý je vyrobený z prírodného hodvábu alebo hodváb; jeho mäkký povrch je často vrstvový, pretože jeho transparentnosť, takže je populárny pre overskirts, úplnej rukávy, a zábaly

Organza: ostré a čisté ako šifón, ale s tuhšie štruktúry pripomínajúce tylu, ale viac tečie; populárne pre sukne, rukávy, chrbát, a prekrytí

Saténová: ťažké a hladké s vysokým leskom na prednej strane; veľmi často sa používa na svadobné šaty

Silk-Ako Satén: hladký, hodvábny satén s lesklým predné a matný späť

Matné Satin: mäkký, jemný lesk a hladký povrch; podobné silk-ako satén, ale menej náchylné na vrásky

Taft: ostrý, hladké high-end tkaniny s miernym rebra

Tyl: sieťovina vyrobené z hodvábu, nylon, alebo viskózového hodvábu, ktorý sa používa predovšetkým pre sukne a závoje (myslím balerína tutus)

Štítky: Svadobné šatka, biele svadobné šatka, Svadobné šatka, Lacné svadobné šatka, Kvalitné biele svadobné šatka, Čína svadobné šatkou Dodávateľov.

farba ako obrázok
Položka Druh Svadobné Zábaly
Technics Obyčajný Farbená
Veľkosť XS, S, M, L, XXL
Oddelenie Meno Dospelý
Číslo Modelu 0902-4
Materiál Cashmere
Názov Značky Gardlilac
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dospelých Plášť Zime Teplé Svadobné Svadobné Šatka Biela

Dospelých Plášť Zime Teplé Svadobné Svadobné Šatka Biela

Súvisiace produkty

Porovnať