Niucky tlačidlá 18 mm 23/32" 2 otvory Tmavá Káva, miska dreva šitie tlačidlá prírodného dreva plavidlá, šitie doplnkov W0101-025

Nový produkt

Skladom

€3.74

Pridať do obľúbených

Meno: 2 otvory Dreva Tlačidlá Materiál: Prírodná hruška drevo Farba: Tmavé Káva (Ako obrázok) Množstvo:

48pcs/taška

Veľkosť: 18 mm, 28 L, 23/32" Konverzia:

1 palec = 25,4 očakávané mm alebo 1 mm = 0.0393 palec

1inch=40 L alebo 1 L =0.635 mm pol. Č.: W0101-025 Použitie: Prírodné drevo materiál, oblek pre domáce dekorácie a posteľná bielizeň dekorácie. Poznámka: upraviť alebo veľké množstvo, prosím, kontaktujte nás.

Oznámenie

1. Obrázky produktov boli prijaté v druhu, pre displej, ľahké, environmentálnych dôvodov, možno mierne odchýlky, prosím, v druhu prednosť.

2. Prosím, uistite sa, že ste ukončili a vyplnili všetky údaje, ako sú meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónneho čísla aby ste platby.

3. Doprava:

>$5, poštovné doporučene Letecky, všeobecne dodacia lehota je 25-60 dní. To môže trvať dlhšie, v dôsledku meškania v colné odbavenie, prázdniny, počasie, alebo z iných dôvodov.

>$120, upgrade na prepravu spôsobom Expresné ako EMS / DHL / Fedex na vás, ktoré dodacia lehota je 5 až 20 dní.

4. Je tam všetky dane colný?

Obvykle budeme deklarovať minimálnu hodnotu, aby sa zabránilo colné daň. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Takže by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť.

5. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na objednávku priamo. Ekonomické Vzduchu Maily ako Yanwen Ekonomiky, Correos Ekonomiky. Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus nie sú k dispozícii, aby sa sledovanie po odchode post skladu.

Registrovaný Air Mail, ako je Čína, Príspevku Registrovaný Air Mail, www.haix.sk Štandardná Doprava, E-paketové sú dostupné na sledovanie.

Expresná Doprava ako EMS / DHL / Fedex by mohlo byť sledovanie.

6. Čo môžem urobiť, ak sa parcela nebola doručená po dlhú dobu, alebo kúpiť ochrany čas uteká?

Kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť, a vaše peniaze nepôjde na náš účet.

7. Čo môžem urobiť, ak sa pozemok má zlomené alebo poškodené?

Prosím, skontrolujte balík predtým, než si ju podpísať. Ak má zlomené alebo poškodené, prosím, aby sa záznam s dopravcom, a nasnímať fotografiu a poslať nám. Budeme vám pomôžu problém vyriešiť. Akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás!

Štítky: Šijacie Tlačidlá, drevo šitie tlačidlá, tlačidlo 18 mm, Lacné šitie tlačidlá, Vysoko Kvalitné drevo šitie tlačidlá, Čína tlačidlo 18 mm Dodávateľov.

Dekorácie Čipky
Typ Produktu Tlačidlá
Materiál Drevo
Štýl Flatback
Tlačidlo Typ 2-Otvory Tlačidlo
Tvar Kolo
Technics Farbená
Funkcia Umývateľný,Bez Obsahu Niklu,Suché Čistenie
Číslo Modelu W0101-025
Názov Značky Niucky
Veľkosť Balenia 16cm x 14cm x 5cm (6.30in x 5.51in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (48 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.06kg (0.13lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Niucky tlačidlá 18 mm 23/32

Niucky tlačidlá 18 mm 23/32" 2 otvory Tmavá Káva, miska dreva šitie tlačidlá prírodného dreva plavidlá, šitie doplnkov W0101-025

Súvisiace produkty

Porovnať