Prenosné Chrániť Prípade Taška Kryt Vstup Káblov Káble pre Garmin Predchodcu 225 230 235 620 630 Fenix Kamienkové Príslušenstvo Hodinky

Nový produkt

Skladom

€7.57

Pridať do obľúbených

Vlastnosti Produktu:

Zips Dizajn, Jednoduché používanie. Oka vrecku pre skladovanie batérií, káblov. Povrch je veľmi hladký, dotyk je veľmi pohodlné. Nenechávajte prístroj v bezpečí a chránené s našimi premium EVA zips prípade. Chrániť vaše Gps z Prachu, Odtlačky prstov, preliačiny , poškriabaním a Nárazmi. G reat na prepravu na dlhé vzdialenosti výlety na ochranu proti kvapky alebo hrboľaté ceste. Vyrobené na nosenie vášho Smart Športové Hodinky, Nabíjačka Telefónu a iných káblov.

Veľkosť Produktu:

Vonku: 14.5*5.5*5.5 cm

Vo vnútri: 13.5*5*4.5 cm

Produkt Zahŕňa:

1*Prenosné Prípade Taška

FARBA:

Všetky obrázky sú prevzaté profesionálnych fotografov pod studio svetlo. Od farieb sa líšia u rôznych svetelných podmienkach, rôzne monitorov a dokonca aj rôznych jednotlivcov, farby skutočných položky môžu byť mierne odlišné od farieb v obrázku. Farebný rozdiel nie je nedostatok kvality.

Hodinky je len na ukážku a NIE je súčasťou predaja.

DOPRAVA

Máme loď v dvoch podniky deň.

Spojené Štáty balíčky budú odoslané prostredníctvom ePacket Prvej Triedy Mail, a my vám poskytneme zadarmo a sledovať poštovného pre väčšinu NÁS objednávky s výnimkou niektorých nízkou hodnotou položky.

Iných medzinárodných balíkov budú odoslané prostredníctvom Čína Príspevok First Class International Mail. Väčšina balík bude sledovať, ale niektoré budú sledovať, keď balíky, ktoré sú v Číne, ale bez sledovania informácie môžu byť poskytnuté raz položky opustiť Čínu.

Väčšina balíky bude doručený do 2 týždňov, ale môže to trvať tak dlho, ako 6 týždňov pre internatinoal balíky, ktoré má byť dodané. Od poisťovne od nás požaduje čakať 50 dní, aby sme vám mohli oznámiť balík stratu, vyžadujeme od našich zákazníkov čakať rovnaký počet dní.

Prečítajte si viac informácií v hornej časti za prepravné poplatky.

Spätná VÄZBA

Mohli by sme oceniť 5-hviezdičkový pozitívna spätná väzba, hodnotenie a sľubujú rovnaký v vráti! Ak by ste sa cítili, že vaše produkty nie si zaslúži 5 hviezdičiek v jednej alebo viacerých kategórií, kontaktujte nás, prosím, pred odchodom negatívne (1,2 alebo 3-hviezdičkový) spätná väzba. Vynaložíme maximálne úsilie, aby zabezpečili 100% satisfiction.

VEĽKOOBCHOD POLITIKY

Ak hľadáte pre hromadné nákupy,môžeme poskytnúť wholesales cena pre vás.Kontaktujte nás, ak máte záujem.

Štítky: Ochranné Puzdro, Prípade taška, Puzdro, Lacné ochranné puzdro, Vysoká Kvalita prípade taška, Čína puzdro Dodávateľov.

Materiál EVA
Druh puzdro
Dizajn Kancelársky,Obchodný
Názov Značky ickoy
Funkcia Anti-knock
Maloobchodnom Balení No
Kompatibilné Značky pre Garmin
Veľkosť 14.5*5.5*5.5cm
Funkcie Nenechávajte prístroj v bezpečí a chránené s našimi premium EVA zips prípade.
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 30cm x 20cm x 20cm (11.81in x 7.87in x 7.87in)
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Prenosné Chrániť Prípade Taška Kryt Vstup Káblov Káble pre Garmin Predchodcu 225 230 235 620 630 Fenix Kamienkové Príslušenstvo Hodinky

Prenosné Chrániť Prípade Taška Kryt Vstup Káblov Káble pre Garmin Predchodcu 225 230 235 620 630 Fenix Kamienkové Príslušenstvo Hodinky

Súvisiace produkty

Porovnať