Vreckový Mini Keychain kreatívny nástroj nôž nôž popruh, vonkajšie prežitie nástroj výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, multifunkčný skladací nôž

Nový produkt

Skladom

€1.93

Pridať do obľúbených

Malý a prenosný, možno nosiť na kľúčenke, pripravené na použitie. Tvar kľúča, ale nie je tam žiadne skryté praktické. Môže byť použitý pre vonkajšie prežitie, denne krájané ovocie, otvorené balíčky a tak ďalej. Čepeľ dĺžka: 37mm Čepeľ hrúbka: 1,5 mm Celková dĺžka: 92mm Skladanie: 55 * 25 * 5 mm Ocele: 420 nerez ocele Tvrdosť: 53 ~ 55HRC Hmotnosť: 25 gramov Farba: Strieborná. Možné varianty: služobná reklamné darčeky, darčeky, darčeky, domov, vonkajší cestovné Funkcie: Tento produkt je kľúč v tvare dizajn, ako sme otvoriť srdce kľúč, zámok na podporu vzťahov medzi ľuďmi, tak, aby sa ďalšie rozhodol dôverovať, tak, že pocity hlbšie, tak, že viac dlhotrvajúce šťastie; Veľkosť, 17G o hmotnosti malý kľúč na prepravu je veľmi výhodné; ostrý nôž, krásny vzhľad, starostlivé prevedenie, vynikajúca kvalita, je dať zákazníkom, priateľom, blízkym, radi zdieľať.

Farba informácie:

1. Pracujeme veľmi tvrdo, aby poskytovali najlepšie zastúpenie štýl a farbu výrobku, prostredníctvom našich fotografií a popisov.

2. Ako Kupujúci je vašou povinnosťou prečítať a pochopiť farby popis, ako to je farba položky, ktorú kupujete. Ak si nie ste istí, prosím e-mail na objasnenie.

3. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

4. Prosím, vyberte si váš produkt starostlivo a požiadať všetky otázky pred ponúkania cien. Sme radi, otázky, takže sa opýtať preč!

Prepravné Podmienky

1.prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko / úplná adresa / správne psč a telefónne číslo.

2. Tovar vám bude dodávaný leteckou Poštou cez Čína Príspevok Air Mail úradu v lehote 1 pracovný dní od prijatia platby vymazané.

3. To trvá cca 20-35 dní. V iných krajinách 25-50days.

4. Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sa kupujúci\\ \ 's zodpovednosť. Prosím, informujte sa u vašej krajine\\ \ 's colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

5.Niekedy Letecky môžu chýbať niektoré postages, vrátime vám k cene položky, okrem prepravné poplatky, ak sa nemôžete dostať položky.

6. Vítame vo svete kupujúcich.

7.Poštovné: na celom Svete.

Spätná väzba:

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu!

Štítky: nože nôž, nôž popruh, nôž vonkajšie, Lacné nože nôž, Vysoko Kvalitný nôž popruh, Čína nôž vonkajšie Dodávateľov.

Druh Vrecku, Multi Nástroje
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 5cm (3.94in x 3.15in x 1.97in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vreckový Mini Keychain kreatívny nástroj nôž nôž popruh, vonkajšie prežitie nástroj výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, multifunkčný skladací nôž

Vreckový Mini Keychain kreatívny nástroj nôž nôž popruh, vonkajšie prežitie nástroj výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu, multifunkčný skladací nôž

Súvisiace produkty

Porovnať