Vysoko Kvalitné samonasávacie Typ Filtra Antivirus Chrániť Maska sa Zabránilo Škodlivým Plynom Tvár Bezpečne Security Protector

Nový produkt

Skladom

€8.15

Pridať do obľúbených

Značky na úvod:

Naše globálne predajné pre továrne, obchody, trpel značky kvality!Ponúkame najlepšie ceny, vitajte na nákup veľkých množstvách prekvapenie zľava!Obe Prosím pošlite E-mail na konzultanti!

Tovar zasielame do celého sveta, ak nie je možné vybrať doprava do vašej krajine, prosím pošlite E-mail na konzultant!

: High - kvalitné plynové masky

Funkcia: Jedovatý Plyn Ochrana Dýchacích Ciest

Rozmery: 10 W Vysoko 11 * Cm (pre väčšinu ľudí)

(O veľkosti označuje zmes veľkosť výrazy pomocou masky, dĺžka môže byť upravené, nie o masku vonkajšie rozmery.)

Používanie Produktu:

Vhodné pre chemický, olej, maliarske práce, farmaceutický, automobilový priemysel, pesticídy a iné toxické stránky, ako farby, kyselina liečby, farby, farmaceutického, chemického spracovania, zváracie operácie, atď., môže byť použitá.

Funkcia: ekologické ochranné prúdu plynu, ako benzén a homológov, benzín, na ketóny, carbon disulfide, Pán A podobne.

Vlastnosti Produktu:

1. Bezpečnosť: filtračná účinnosť 98.00% alebo viac, masky a pokožky close fit s vynikajúcou vzduchotesné, dojo.poskytnúť používateľom najviac efektívne zabezpečenie.

2. Pri Komfort: dýchanie, držanie

3, hlavná silikónový materiál, pohodlné a trvanlivé;Patent studenej prietok výdychový ventil, nízke expiratory podržte;Dýchacie veka ventilu dizajn, ventil nemôže byť ľahko znečistené, čistenie a údržba jednoduchá.

4, aktívne uhlie filtračné vložky obsah, dlhý život, dobrá absorpcia, unikátny rad filter design, ľahko spôsobiť krku, únava.

Implementácia normy: v súlade s Čínou 's vnútroštátnymi normami, GB2890-200 / L - A - 2011-1136

Ruský zákazníci, upozorňujeme vás,že prijímateľa napíšte meno a priezvisko.prepravná spoločnosť potrebovať meno a priezvisko poslať balík.

Zásielky:

keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok .Budeme posielať položky do 10 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované.Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromaždené v čase deliery. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielku.Prepravné náklady neobsahuje žiadne inport dane,a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. Vrátime vám ak vrátite položky, do 15 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti,bude kupujúci reponsible pre takéto poškodené alebo straty,a neposkytneme kupujúci v plnej výške.kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.

Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Záruka A Údržba:

Ponúkame 1-mesiac zadarmo náhradné.Kupujúci môže požiadať o žiadosť o náhradu do 15 dní od vášho prevzatia produktu..kupujúci Je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.

Zabezpečujeme aj 6-mesačnú bezplatnú údržbu.Kupujúci je potrebné vrátiť výrobok v pôvodnom podmienok k nám a mali by znášať náklady na dopravu na návrat.Ak je akákoľvek časť je potrebné vymeniť,kupujúci by tiež malo uhradiť náklady na časti, ktoré majú byť nahradené.

Pred vrátením položiek,prosím, potvrďte na spiatočnú adresu a logistika metóda s nami.Po dáte položky, pre logistické spoločnosti,pošlite nám, prosím, sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky,budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Spätná väzba:

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Budeme sa snažiť, ro vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Ochranné masky, Face Protector, maska na ochranu, Lacné ochranné masky, Vysoká Kvalita face protector, Čína maska na ochranu Dodávateľov.

Filtračný materiál Aktívne Uhlie
Číslo Modelu plynová maska, respirátor
Funkcie Ochrana dýchacích ciest
Štýl masky Headset
kryt materiál silica gel
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Veľkosť Balenia 35cm x 20cm x 20cm (13.78in x 7.87in x 7.87in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Vysoko Kvalitné samonasávacie Typ Filtra Antivirus Chrániť Maska sa Zabránilo Škodlivým Plynom Tvár Bezpečne Security Protector

Vysoko Kvalitné samonasávacie Typ Filtra Antivirus Chrániť Maska sa Zabránilo Škodlivým Plynom Tvár Bezpečne Security Protector

Súvisiace produkty

Porovnať