DC-DC Boost Converter 2-6V na 3,3-9V 2A USB Výstupné Napätie Krok-up Napájania Modulu Pre Mobilný Telefón, MP3, MP4 PSP

Nový produkt

Skladom

€5.51

Pridať do obľúbených

Malá veľkosť, dizajn,vysoký výkon,Výstupný Prúd 2000MA,vysoká účinnosť, priemerná účinnosť je možné až 94%,pričom pod napätím indikátor funkcie. Pod napätie indikátor funkcie: Ak napätie je dosť indikátor je Bule svetlo.Keď napätie nižšie 2.7 V indikátor nesvieti, by ste mali nabiť čo najskôr, aby sa zabránilo poškodeniu batérie. Vstupné: V+ vstupné je pozitívne, V - vstup negatívny Výstup: štandardné USB(predávame tiež bez USB) Veľkosť: 35.6 mm(L)*20 mm(W)*9(H) mm(vrátane Potenciometer,vysoký je 13mm) Modul Funkcie: Poznámka:Výstupné napätie musí byť vyššia ako Vstupné Napätie. Vstupné Napätie:DC 2-6V(menej ako 3V,výstupný výkon znížiť) Výstupné Napätie:DC 3.3 V-9V nastaviteľné(Vstupné napätie musí menej ako výstupné napätie) Výstupný Prúd:Menovité 2000mA (2.8 V-3V vstup, výstup 5V, 1500MA výstupu(jeden lítiová batéria vyššie 2600MAH vstup,výstup 5V, výstupný prúd je možné až 2000MA)). Poznámka:Výstupné napätie vyššie než 6V,Prosím, pripojiť napájanie prvý,potom pripojte záťaž linky. Prevod účinnosť: priemer 90% (čím vyššie vstupné napätie, vyššia účinnosť) Výstupné zvlnenie: 50mV (MAX) pracovná teplota: Priemyselné triedy (-40°c až +85°c) Plné zaťaženie teplota slnka: 20°c statický Prúd: 130uA(Bez LED) Zaťaženie nariadenie: ± 1% regulácia Napätia hodnotiť: ± 0.5% Niektoré Aplikácie: DIY prenosný zdroj napájania.Tento modul + lítium alebo 2-3 NiMH batérie,môže 5V napájanie pre váš Telefón/MP3/MP4/PDA/PSP atď. Nastavenie napätia. Regulovaný Napájací Zdroj.Keď sa váš napájací zdroj je nestabilná, alebo potrebujete 5V napájanie, môžete použiť tento modul DIY. Iné úvod: Keď sa vstupné pripojenie telefónu, batérie, použite,prosím, použite niekoľko kusov batérie súčasne ako vstup.Pretože mobilný telefón batéria kapacitu a ochranu dosku napájania veľmi nízke,ľahko spôsobiť batérie interná kontrola ochrany rada ochranu. Keď modul plné zaťaženie výstupu,skutočný priemerný vstupný prúd je o 3.6V3.5A, takže by ste sa mali pripraviť príkon dosť alebo vyšší. Vstupný riadok mať lepšie použiť väčšie linky (1.5-2 štvorcových mm), dĺžka riadok taký krátky, ako je to možné (podľa možnosti do 10 cm) Step-up napätie pre solárne panely,prosím poznámka:Tento modul len krok-up napätie,nemôže krokom-až moc.Ak je použitie solárnych ako výkon,uistite sa prosím, príkon vyšší ako výstupný výkon 1.1 dvojité kedykoľvek. S identifikácie obvodu, môžete použiť originálne dátový kábel pre nabíjanie. Identifikácia okruh vhodný pre väčšinu mobilných telefónov a iných digitálnych produktov (ale nie všetky,že je nemožné). Tento modul používa vysoko energetických zariadení, výstupný prúd je možné až 2000mA, a vyriešiť soft-štart funkcia, výrazne znižuje aktuálne v momente pozeral,zvýšiť celkovú spoľahlivosť.. Výstup 3-9V nastaviteľné(celkový výkon nie je väčší ako 10W,tým vyššie výstupné napätie nižšie vstupné napätie výstupný výkon bude sťatý a ponechať dostatok rozpätie.) Package zahrnuté: 1 x DC-DC Boost Converter 2-6V na 3,3-9V 2A

Akceptujeme alipay(ESCROW), it podpora Kreditnej Karty, Western Union, TT, atď. Iný spôsob platby, prosím kontaktujte nás. Všetky položky bude loď s sledovacie číslo. Čas dodania závisí od dopravcu. Akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás, komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém. 3 mesiac zaručené exchange.Vrátenie bude ponúknuté v prípade, že zásoby nie je k dispozícii. 1 Rok záruka na non-úmyselné poškodenie, chybné položky. Prosím, povedzte nám, čo vada, a vaše číslo objednávky, ak požiadate výmena alebo záruka. Ďakujeme za vašu pozitívnu spätnú väzbu a 5 hviezd. Č DSR vľavo je lepšie ako 1-4 hviezdičky pre nás. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom, Negatívny/Neutrálne spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Budeme reagovať čo najskôr. Vďaka.

Štítky: Napätia Prevodník, napájacie napätie prevodníka, prevodník napätia, Lacné napätia prevodník, Vysoko Kvalitný zdroj napätia prevodník, Čína prevodník napätia Dodávateľov.

Veľkosť 35.6mm(L)*20mm(W)*9(H) mm
Druh DC/DC Meniče
Typ Výstupu Jeden
Výstupná Frekvencia Popis
Vstupné Napätie DC 2-6V
Výstupný Výkon 1 - 50W
Výstupné Napätie DC 3.3 V-9V nastaviteľné
Výstupný Prúd Menovitý 2000mA
Číslo Modelu DC-DC Converter Boost
Hmotnosť 0.04KG
Veľkosť Balenia 13cm x 9cm x 10cm (5.12in x 3.54in x 3.94in)
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.04kg (0.09lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

DC-DC Boost Converter 2-6V na 3,3-9V 2A USB Výstupné Napätie Krok-up Napájania Modulu Pre Mobilný Telefón, MP3, MP4 PSP

DC-DC Boost Converter 2-6V na 3,3-9V 2A USB Výstupné Napätie Krok-up Napájania Modulu Pre Mobilný Telefón, MP3, MP4 PSP

Súvisiace produkty

Porovnať