Sada šiestich (1#,3#,5#,7#,9#,11#) priame optimalizácia drevené olejové farby štetcom umelcov štetina vlasov kefa umenie Akrylových Farieb

Nový produkt

Skladom

€15.00

Pridať do obľúbených

FoldTexture a funkcie

Kefkou: viac štetín, silné pružnosť, silné, silu. Sfarbenie často ľavej hriva známky, môže vyvolávať silné farby. Môže sa trela, kefa, kefa, všeobecne nezobrazí fenomén pero vlasy prilepené k sebe. Používané na hrubé ťahy štetca textúry maľby.

Sobolia alebo jazvec vlasov kefa: senior olejomaľba pero, stredná tvrdosť, sfarbenie je mäkké, jednotné, tam nebolo ani stopy ťahy štetca, vhodné pre detail characterizations. Veverička opice, vlasy olej kefa kefa na srsť.

Volským vlasy a ťava kefy na vlasy: Kožušiny patrí olej pero kryt používa pre farebné.

Umelé vlny brush: s charakteristikami vysokého olejomaľba pero, ako je vlna, jazvec vlasy a tak ďalej. Umelé vlasy môžu byť vyrábané v rôznych tvaroch kief, ktoré nie je len zmiernenie miestnych farieb, ale tiež môže byť podrobná charakteristika. Ale to nemôže byť ponorený do vody, jej vlasy vo vode ľahko deformovaný. FoldShape a funkcie

Okrúhly štetec: najstarší druh olejomaľba pero. Má tupý tip môžu byť použité na vytvorenie viac lahodné a jemné ťahy; malý guľatý štetec, pero môže byť použitý na háku line, pomocou prednej strane sa môže objaviť veľké plochy fuzzy farba halo, pre stippling techniky.

Plochý štetec: rovný rovný rovný maľovanie objavil v devätnástom Storočí. Na výrobu široký, zametanie typ ťahy; k dispozícii ploché bočné čerpať hrubé čiary; zase pera tela a pretiahnuť štetec, pero, typ, nerovnomerné hrúbke ťahov.

Na hazel v tvare štetca: ploché okrúhle telo, tiež nazývaný & quot & quot; mačka jazyk pero;. Vlastnosti oboch okrúhle a ploché dve kefy, ale to je ťažké kontrolovať. To je viac elegantný a tekutiny, štetec na výkon krivky.

Odvetvie patrí do novej špeciálne kefa: štetec, pero, pero vlasy riedke, ploché ventilátor. Na zametanie mokré so štetcom, alebo zjemňujú príliš jasne načrtnúť. Maliar, ktorý má rád tenké maľby často používa tento druh štetca. Pri použití sektor pero, musíte udržiavať čisté, alebo bude vám.

Štítky: kefa umenie, umenie maľovať nastaviť, farby štetcom akryl, Lacné kefa umenie, Vysoko Kvalitné umenie, nastaviť farby, Čína maľovať štetcom akryl Dodávateľov.

Názov Značky Zhouxinxing
Kategórie produktov kefa
Textúra materiálu Drevo farba
Vlasy Materiál Štetina
Účel Olejomaľba dodávky
Rozpustné Alebo Nie farba
Druh Štetec
Rukoväť Materiál Drevo
Viesť Tvrdosť B
Vek >3 rokov
Číslo Modelu 1#,3#,5#,7#,9#,11#
Hmotnosť Balenia 0.5kg (1.10lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky veľa (6 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Sada šiestich (1#,3#,5#,7#,9#,11#) priame optimalizácia drevené olejové farby štetcom umelcov štetina vlasov kefa umenie Akrylových Farieb

Sada šiestich (1#,3#,5#,7#,9#,11#) priame optimalizácia drevené olejové farby štetcom umelcov štetina vlasov kefa umenie Akrylových Farieb

Súvisiace produkty

Porovnať