CANDIWAY modrá Vankúš Vankúš Svitu red fox Hodiť Vankúš Self-portrait Spálňa Domov Dekoratívne

Nový produkt

Skladom

€2.70

Pridať do obľúbených

Položka Popis: Materiál: Obliečky Bavlna Farba: Ako na obrázku (Farby sa môže líšiť na rôznych monitoroch.Zvyčajne skutočná farba je trošku tmavšia ako na obrázku.) Funkcie: Dobrá kvalita materiálu. Novinkou a krásny Dizajn. Vzor je len na jednej strane. Skvelé dekorácie pre doma,v kancelárii alebo v aute. Package vrátane: 1 ks vankúš (vankúš vnútorného nie je súčasťou balenia)

************DOPRAVA:************** 1. Príprava Čas: potrebujeme 2-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň. 2. Sme továreň priamo, najlepšiu cenu a vysoké kvality a rýchlo výroby. Klesá a Veľkoobchod sú prijateľné,Ak sa vašej objednávky je veľké, prosím, kontaktujte nás na výpočet ceny môžeme ponúknuť EMS alebo DHL zadarmo. Ak sa rozhodnete, expresná doprava, majte prosím na pamäti, ak chcete zanechať odkaz, toto je potrebné pre express lodnej dopravy. Pre Rusko Priateľ a Ukrajina Priateľ: pls opustiť svoje celé meno(prvá,stredná a priezvisko) a správnu adresu( Byt Č., Ulica, Mesto, Región a krajina), keď sa budete platby

*************Spätná VÄZBA:************** 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd , 5 hviezdy pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Akonáhle ste nám ukazujú, film obaja 5 hviezd, dáme vám niektoré ZĽAVU pri ďalšej objednávke. 2. Ak budete zdieľať náš produkt odkaz na vašu SNS alebo Facebook, dáme vám o darček pre vaše ďalšej objednávke. 3. Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3-4 hviezdičkami), alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás. 4. Prosím, napíšte nám montážou dochádzky negatívnu spätnú väzbu alebo otvorenie akýkoľvek spor na mieste. Komunikácia je najlepší spôsob, ako riešiť problémy.

Štítky: Vankúš, Vankúš Vankúš, vankúš, Lacné obliečky na vankúš, Vysoko Kvalitný vankúš vankúš, Čína vankúš Dodávateľov.

Materiál Bavlnená posteľná bielizeň
Použitie Domov
So Sexuálnym Podtextom No
Názov Značky Candiway
Funkcia Eco-Priateľský,Non-Jedovaté
Nemravný Obrázok No
Vzor Typ Zviera
Textílie Počítať 30
Číslo Modelu NB114
Štýl Moderné a zmluvne
Technics Netkaných
Vzor Dekoračné Obliečky Na Vankúše
trieda kvalita
Vlákno Počítať 200TC
Druh Dekoračné Obliečky Na Vankúše
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 25cm x 12cm x 3cm (9.84in x 4.72in x 1.18in)
Hmotnosť Balenia 0.09kg (0.20lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

CANDIWAY modrá Vankúš Vankúš Svitu red fox Hodiť Vankúš Self-portrait Spálňa Domov Dekoratívne

CANDIWAY modrá Vankúš Vankúš Svitu red fox Hodiť Vankúš Self-portrait Spálňa Domov Dekoratívne

Súvisiace produkty

Porovnať