TNG Tri Rúr Plastových Ocarina Kľúč Pre Alto C Hudobné Nástroje Pre Tri Potrubia Ocarina Začiatočníkov Aj Profesionálnych Hráčov TNG

Nový produkt

Skladom

€51.85

Pridať do obľúbených

TNG bola založená zakladateľ Pán Wu Tian-Si v roku 1972 viac ako štyridsať rokov. Mal venovať svoj život keramická váza priemysel. TNG trvať ponúkajú najlepšiu kvalitu niekedy s cieľom uspokojiť všetky ocarina patróny , a niekoľkokrát získať viac skúseností na výrobu profesionálnych ocarinas od známych majstrov, príklady, Sojiro, Kenji, Ogawa, že poskytne nový život do svojich diel. S najvyššie štandardy v presnosti a jednoduchosť používania, TNG je uznávaný ako líder v ponúkajú aj vlastnú službu, na špeciálne otázky, pred niekoľkými rokmi, TNG vyvinul plastové ocarina pre deti a školy.

Ako vybrať Ocarinas

O Tónine C, G alebo F kľúč?

Vo všeobecnosti, Ocarinas sú stanovené v C, G a F tlačidlá. Ocarinas z týchto tlačidiel sú jednoduché hrať, pokiaľ ide o prsteň a kontrolu dychu. A môžete hrať väčšina hudobné tlačidlá s týmito Ocarinas.

Aj C tón je, prirodzene, najviac populárne medzi začiatočníkov, pre to je univerzálnejšie. A jeho pot a mäkký zvuk nechcel, aby vám to nepríjemné, keď cvičíte v uzavretom priestore.Okrem toho je ani príliš veľké, ani príliš malé, Okarína AC tón je pravdepodobne najlepšie vhodné pre začiatočníkov. Skladby ako Lesných Rhapsody, Krajina, Mesto a Staré chlapci môžu hrať s AC Ocarinas.

O Dutín Šesť otvorov, dvanásť, alebo?

Dvanásť-jamkové Ocarina je vysoko odporúčaný pre začiatočníkov. Je ľahšie sa učiť ako každý otvor predstavujú hudobné poznámky.

Pre deti, šesť-jamkové Ocarina je tiež dobrou voľbou pre to zábavné a vzdelávacie.

Keď si vopred, alebo ak ste profesionálny hráč, pozrite sa, prosím, pre pokročilých Ocarinas ako triple-potrubie alebo štyri-rúry z nich.

O Materiáloch

Vystrelil-hliny Ocarina má najpresnejší intonácie a hudobnej kvality. Pomenovať niektoré, Čierna Hlina, Redware, Modrá a Biela, Keramiky, Presklené, Praskanie a Gradient vyrobený TNG by byť pre vás dobrá voľba.

A nebojte sa, drevo Ocarina sa dostať ste začali ak máte menej rozpočtu, aj keď to nie je tak presný, ako je Hlina Ocarinas.

Ak kupujete pre neposlušné deti kto chcel uviesť veci, vstupná úroveň Ocarina vyrobený plastové alebo Živice by byť dobrý oblek.

Zárukou Kvality:

Naše QC tím skontroluje každý výrobok a každý balík pred odoslaním, uistite sa, že každá objednávka je dobré s presný tón, atraktívne zvuk a dokonalý výkon. Uistite sa, že naši zákazníci sú spokojní s každý nástroj a súvisiace časti.

Colná Deklarácia:

Budeme deklarovať menej ako 10 USD na naše výrobky. Vo všeobecnosti, nebudete platiť daň. Niekedy colné sa otvoriť balíček a hodnotenie výrobku. Budeme sa snažiť, aby sme pomohli našim spotrebiteľom získať produkty s plnou skúsenosti.

Návrat & Náhrady:

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, pls vrátiť do 30 dní na výmenu alebo peniaze späť (vrátený tovar by mal byť nepoškodený v originálnom balení). Pls kontaktujte nás, než sa vrátiť. Za poškodenie alebo stratu, nebudeme dávať, vám vrátime plnú sumu. Kupujúci by mal platiť pri vrátení zásielky.

Spätná väzba:

Vaša pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Pls skúste trvať niekoľko minút nechajte svoju pozitívnu spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom vaše negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme sa snažiť poskytovať čo najlepšie služby pre našich zákazníkov.

Štítky: www.haix.sk, www.haix.sk, on-line nakupovanie, Automobilový priemysel, Telefóny A Príslušenstvo, Počítače A Elektronika, móda, Krása A Zdravie., Dom A Záhrada, Hračky A Športové, Svadby & Udalosti.

Druh Plastové Ocarina
dĺžka About 145mm
Názov Značky TNG
Hmotnosť About 175g
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 10cm x 6cm (7.87in x 3.94in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

TNG Tri Rúr Plastových Ocarina Kľúč Pre Alto C Hudobné Nástroje Pre Tri Potrubia Ocarina Začiatočníkov Aj Profesionálnych Hráčov TNG

TNG Tri Rúr Plastových Ocarina Kľúč Pre Alto C Hudobné Nástroje Pre Tri Potrubia Ocarina Začiatočníkov Aj Profesionálnych Hráčov TNG

Súvisiace produkty

Porovnať