Factory Outlet 28W 24V DC Vodotesný Led Panel Svetlo CNC Obrábacie stroje osvetlenie Všetky hliníkové Shell Anti-olej v nevýbušnom IP67

Nový produkt

Skladom

€57.07

Pridať do obľúbených

Factory outlet 28W 24V DC Vodotesný Led Panel Svetlo Vysoko kvalitného hliníka + Hrubé tvrdené sklo použitie Výrobku: vzťahovať na všetky druhy CNC zariadení, CNC obrábacie centrum, presné rezanie stroj, iskra stroj, laserové zváracie zariadenie, keramické spracovanie stroje, CNC stroja, CNC frézovacie stroje a ďalšie vybavenie, osvetlenie. Produkt výhody: To je revolučný náhradou za tradičné nevýbušnom lampa a triple dôkaz lampa pre non-vymeniteľná, nepremokavé a v nevýbušnom zariadenia. Vlastnosti produktu: 1. Pomocou vysoký jas LED chip technológie, ľahký a malý, dlhý život, 5000H. To je vynikajúce tradičné halogénové lampy a svietidlá. 2. Riadiť použitie vysoko kvalitných komponentov, č frekvencia blikajúce, veľké marže. 3. Nepremokavé stupeň je IP67, ktorá je naozaj nepremokavé, (môžete podrobnosti viď video). Vhodné pre pracovné prostredie voda, hmla a olej. 4. Prijať integrovaný dizajn, hliníkové zliatiny shell, povrch anódovej oxidácii liečbu, nie je jednoduché oxidácie a škvrny. Výtvarné spracovanie, výborný odvod tepla. 5. Vysokej pevnosti tvrdené sklo môže vydržať väčší vplyv a luminiscenčných povrchu. Rotujúce držiak dizajn . 6. 360-stupeň môže byť otočený na zmenu Uhla ožiarenia na ideálny stav. 7. Rôzne špecifikácie, rôznych veľkostí pre rôzne stroje a príležitostiach. Selektívne. 8. Flexibilná montáž držiaka, malé skrutky sú ľahko stanoviť a produktu, ktorý je nainštalovaný bez mŕtveho Uhla. Zoznam balíkov: časť 1:Ľahké 1Pcs ; 2:L-typ kľúča 1Pcs; 3:Nepremokavé drôt rukáv 1Pcs PS: Rôzne špecifikácie môžu byť prispôsobené. Vitajte, kontaktujte nás. Objednávky obdobie je o 10-15 dní. Upozornenie na používanie bezpečnostných: nepoužívajte svetlo priamo 220V napätie tak, aby sa zabránilo lampa škody a zbytočné škody.

Akceptujeme platobné metódy poskytované www.haix.sk Escrow.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor Escrow.

1). DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2). Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3). My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4). Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6). Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 7).Zvyčajne sme loď kupujúci položky ako DAR na menšiu hodnotu, aby sa zabránilo kupujúceho dane. Avšak, dane určuje kupujúci colné nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mali pochopiť to. 8).Vzhľadom na kupujúceho dôvodu, vrátane -odmietne podpísať balík - alebo -odmietne zaplatiť daň alebo -kupujúci krajiny post dôvod, a tak ďalej, kupujúci majú pochopiť všetky stratiť. Sme zodpovední za udržiavanie tovar opustí Čína hladko. Keď tovar opustí Čína potom kupujúci bude mať na starosti všetky zodpovednosti.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 5 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám withthe prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po číslo.

Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO, môžete sa rozhodnúť.majú náhradu.Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Ponúkame 6-12 mesiacov záruka. Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. Položky sa vrátil po 15 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. Kupujúci je zodpovedný za všetky náklady na dopravu. Pri nákupe, znamená to, že kupujúci dali tichým súhlasom do politiky. Ak ďalšie informácie, prosím, neváhajte nás kontaktovať, budeme s vami spolupracovať dosiahnuť win-win.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

Spätná väzba je veľmi dôležitá .Sme veľmi ocenili, ak ste nám postive spätnú väzbu s 5 hviezd a tiež sme sa to isté na vás .Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom.Prosím, kontaktujte nás bezprostredne pred odchodom neutrálne alebo negatívne spätné väzby alebo begain sporu. budeme sa snažiť v našich silách, aby služba, až kým budete stisfaction. Budeme sa snažiť v našich silách, aby váš spokojný nákup skúsenosti.

Štítky: V nevýbušnom, Lacné nevýbušnom, Factory Outlet 28W 24V DC Vodotesný Led Panel Svetlo CNC Obrábacie stroje osvetlenie Všetky hliníkové Shell Anti olej proti Výbuchu IP67.

Svetelný uhol Sto dvadsať
Druh Priemyselné Príslušenstvo K Počítačom
Certifikácia CE / ROHS
Zdroj Svetla LED
Moc 28W
Úroveň Ochrany IP67
Montážne rozmery 833X32mm
Veľkosť 880X45X53mm
Číslo Modelu OB06-28-24
Názov Značky ONEBSTR
Napätie DC 24V
Lesklý Povrch 780X30mm
Package Áno
Materiál Vysoko kvalitné hliníkové + hrubé tvrdené sklo
Veľkosť Balenia 94cm x 8cm x 8cm (37.01in x 3.15in x 3.15in)
Hmotnosť Balenia 1.98kg (4.37lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Factory Outlet 28W 24V DC Vodotesný Led Panel Svetlo CNC Obrábacie stroje osvetlenie Všetky hliníkové Shell Anti-olej v nevýbušnom IP67

Factory Outlet 28W 24V DC Vodotesný Led Panel Svetlo CNC Obrábacie stroje osvetlenie Všetky hliníkové Shell Anti-olej v nevýbušnom IP67

Súvisiace produkty

Porovnať