145 CM Široký 540G/M Hmotnosť Dvakrát Čelil Tmavej Kávy Farba Cashmere Vlnené Textílie pre Jesenné a Zimné Kabát, Bundu E224

Nový produkt

Skladom

€35.61

Pridať do obľúbených

Textílie popis:

Pretože takmer našich tkanina je špeciálne pre Európskych a Amerických špičkových makert,tak je to s vysokou kvalitou a najnovšie módne.Ceny oblečenia, v ktorom vyrobené z týchto tkanina je veľmi vysoká,ale tu si ich môžete kúpiť v rozumnú cenu.Nebudete ľutovať, aby si ju kúpili.Môžete výrobu odevov nájdete na obrázok alebo len aby to vás.

Zásielky

1,spôsob Dopravy,

Keď si objednáte,prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy poplatok,no poštovné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane.Budeme posielať položky do 7 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2,Dodacia lehota

Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách,čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa vaše produkty je kontrolované.

3,Dovoz na colné poplatky

Vezmite prosím na vedomie, že vy ste zodpovední za všetky dodatočnú colné poplatky,maklérske poplatky,clo a dane pre dovoz do vašej krajine.Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru.Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

Vráti

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.Ak existuje akékoľvek kvality problém s položku,vrátime vám ak ste vrátiť vec do 7 dní od prijatia položky.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Aution:Rozdiely vo farbe, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor,osvetlenie,pozadie, atď., takže farba nesúlad nemôže byť dôvodom priznania.

Spätná väzba

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte posibive spätnú väzbu a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby.Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť akýkoľvek prolblems a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: Cashmere vlnené tkaniny, vlnené tkaniny, textílie pre, Lacné cashmere vlnené tkaniny, Vysoko Kvalitné textílie vlna, Čína textílie pre Dodávateľov.

Hmotnosť 540g za meter
Vzor Iné
Technics Netkaných
Funkcia Iné
Materiál Vlna / Cashmere
Druh Iné
Typ Produktu Ostatné Textílie
šírka 145
Veľkosť Balenia 36cm x 30cm x 7cm (14.17in x 11.81in x 2.76in)
Typ Jednotky Meter
Hmotnosť Balenia 0.7kg (1.54lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

145 CM Široký 540G/M Hmotnosť Dvakrát Čelil Tmavej Kávy Farba Cashmere Vlnené Textílie pre Jesenné a Zimné Kabát, Bundu E224

145 CM Široký 540G/M Hmotnosť Dvakrát Čelil Tmavej Kávy Farba Cashmere Vlnené Textílie pre Jesenné a Zimné Kabát, Bundu E224

Súvisiace produkty

Porovnať