50pcs/veľa Živice Zvierat Kačica Prívesok Krásne Prívesky pre DIY Náhrdelník & Náramok 16x12x18mm (K00396)

Nový produkt

Skladom

€2.96

Pridať do obľúbených

50pcs/veľa Živice Zvierat Kačica Prívesok Krásne Prívesky pre DIY Náhrdelník & Náramok 16x12x18mm (K00396) Model: K00396 Materiál: Živica Veľkosť: 16x12x18mm Farba: Ako Obrázok Tvar: Zviera Položka Typ: Módne

Platby: 1. Platba sa očakáva, že bude doručené do 3 dní aukcií zavrieť. 2. Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, T/T, Western union, Money gram a tak ďalej. Prosím, láskavo kontaktujte nás, ak nemáte T/T ,Western Union a Escrow, budeme vás informovať ostatných k dispozícii payme metódy. Poštovné: 1. Máme loď na svete, vaša objednávka bude spracovaná a odoslaná v priebehu 48 hodín (víkend 72 hodín) po obdržaní platby. Zvyčajne sme loď, DHL, FEDEX,EMS a trvá približne 4~7 dní prišiel; 2. Môžete si vybrať ePacket alebo leteckou Poštou poštovné, pozemok budú odoslané prostredníctvom Letecky, zvyčajne to bude trvá približne 2-3 týždne pre Európskych, AMERICKÝCH, Austrálii zákazníkov. Pre ostatné krajiny, dodacia lehota možno jeden týždeň dlhšie.; 3. Naša cena nezahŕňa clo,DPH alebo iné skryté poplatky. Práve sme účtovať tovaru náklady alebo náklady na prepravu. ak sú účtované s DPH, stačí zaplatiť ho do svojich ciel; 4. Kontaktujte nás, ak pozemok nie je doručená včas.

Návrat Politiky Nechcené alebo Nevhodné Položky: Ak nie ste spokojní s položkami, ktoré si dostal, môžete sa vrátiť výrobkov, a to do 30 dní od doručenia pre vrátenie peňazí, ale kupujúci sú zodpovední za náklady spojené s vrátením. Poškodené alebo chybné Položky: Potom, čo expedície cez pol planéty, v nepravdepodobnom prípade, že sa zobrazí položky, ktoré sa ukáže byť chybný alebo poškodený, sme radi, že pomoc,prosím kontaktujte nás na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Spätná Väzba Politiky: 1. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba. 2. Ak máte akékoľvek nespokojnosť, prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť problém skôr, zanechajte nám negatívnu spätnú väzbu. Sme si istí, že vždy existuje riešenie a sme si istí, že nechcete, zlé spätnú väzbu, ak chcete byť.

Štítky: čaro lásky, šarm, pôvab, kľúčové tlačidlá pre náhrdelník, Lacné kúzlo lásky, Vysoká Kvalita kúzlo charm, Čína zobrazili kľúčové tlačidlá pre náhrdelník Dodávateľov.

Kúzlo Typ Zvieratá
Štýl Trendy
Jemné alebo Módne móda
Položka Druh Charms
Materiál
Farba
Kovy Typ Živica
Veľkosť
Množstvo
Názov Značky Onebeading
Číslo Modelu K00396
Hmotnosť Balenia 0.124kg (0.27lb.)
Typ Jednotky veľa (50 ks/lot)
Veľkosť Balenia 13cm x 18cm x 9cm (5.12in x 7.09in x 3.54in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

50pcs/veľa Živice Zvierat Kačica Prívesok Krásne Prívesky pre DIY Náhrdelník & Náramok 16x12x18mm (K00396)

50pcs/veľa Živice Zvierat Kačica Prívesok Krásne Prívesky pre DIY Náhrdelník & Náramok 16x12x18mm (K00396)

Súvisiace produkty

Porovnať