Nabíjací Kábel pre SONY Walkman NW-WS623 / NW-WS625 Športové MP3 Prehrávač USB Adaptér Držiaka

Nový produkt

Skladom

€8.60

Pridať do obľúbených

Dátový a Nabíjací Kábel, Držiak a Adaptér pre SONY Walkman NW-WS623/NW-WS625 Športové MP3 Prehrávač

Vlastnosti: 100% nové a kvalitné To robí váš MP3 Prehrávač plnenie stáva pohodlnejšie. Kompaktný a ľahký Dizajn, Vhodné pre turistov a komerčných používateľov. Podporujú synchronizáciu Údajov. a Nabíjania ochrana Napájania obvodu zahrnuté Kompatibilné s: NW-WS623 NW-WS625 Materiál: Plast dĺžka Kábla:82cm / 32.28 palcový Tretích strán produkt, nie je originál

Balenie Obsahuje: 1* Nabíjanie kolísky ( MP3 Prehrávač nie je súčasťou dodávky ) 1 *dátový USB kábel

1. Akceptujeme Alipay. 2. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

1. Doprava po celom svete (s Výnimkou niektorých krajinách). Za normálnych okolností, to bude trvať 15-35 pracovných dní dorazí k vám ( nie Sme loď, na víkendy alebo rôznych štátnych sviatkov) . 2. Položky sú všeobecne dodávaný s 1-3 pracovný deň po vaša platba bola zúčtovaná (štátny sviatok vylúčené.) pozemok je dodaný Čína príspevok,Singapur post,Holandsko príspevok. Niekedy sme zvoliť dopravu spôsobom, ako krajinu, tovar (s batériou alebo nie, alebo iné), môžete zistiť, môžete si vybrať spôsob je iný, ako sme odoslať. Ale prosím, buďte si istí, že našim cieľom je umožniť zákazníkom, aby dostane balíček rýchlo a musel zmeniť spôsob doručenia . Prosím pochopte !!! ( nie vrátane Číny Post Obyčajný Malý balík Plus) 3. Dane a colné poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. 4. Prosím, vyplňte kompletný príjemca meno a adresu pre doručenie & kontaktné informácie. 1. Ak by ste chceli na vrátenie výrobku(ov) za opravu / výmenu / vrátenie peňazí, prosím, láskavo kontaktujte náš zákaznícky servis. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a poskytnite nám prepravné číslo zásielky na návrat. 3. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní so svojím nákupom, kontaktujte nás, a my sa budeme snažiť vyriešiť. 4. Ak ste spokojný s našim výrobkom a službách, prosím dajte nám pozitívna spätná väzba a 5 skóre DSR. Otázka: Je nejaká zľava pre objemné objednávky? Odpoveď: Áno, poskytujeme veľkoobchodné ceny. Ak potrebujete viac, alebo chcete prispôsobiť produktu, môžete poslať e-mailom k nám Trademanager. Otázka: Myslíte si, podpora drop shipping? Odpoveď: Áno, podporujeme drop shipping. Necháte nám príjemcu, adresa a telefónne číslo na www.haix.sk a máme loď priamo. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Áno, väčšina z našich položiek prísť s maloobchodnom balení. Prosím, pozrite si naše položka opis.

Štítky: Kábel Pre, KÁBEL pre Sony, kábel pre mp3, Lacné kábel pre, Vysoko Kvalitný kábel na sony, Čína kábel pre mp3 Dodávateľov.

Názov Značky XBERSTAR
Zväzok Zväzok 1
Použitie MP3 / MP4 Prehrávač
Inteligentné Nabíjanie No
Výstupné Rozhrania USB Výstup
Druh Elektrické
Rýchle nabíjanie No
Číslo Modelu EDCS098
Displej No
Package No
Batéria Číslo 1
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)
Veľkosť Balenia 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Nabíjací Kábel pre SONY Walkman NW-WS623 / NW-WS625 Športové MP3 Prehrávač USB Adaptér Držiaka

Nabíjací Kábel pre SONY Walkman NW-WS623 / NW-WS625 Športové MP3 Prehrávač USB Adaptér Držiaka

Súvisiace produkty

Porovnať