Dieťa strane bell s zubov Dieťa fang lepidlo Dieťa zubný fixačný aparát zmes YYT022

Nový produkt

Skladom

€2.58

Pridať do obľúbených

štart

koniec

Poznámky:

1.Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2.Nechajte 1-2 cm(0.4-0.7 v) chyba merania údajov.

Spôsob Platby

Prijímame len Western Union. Prosím uhradiť do 7 dní od objednávky.

Prepravné Podmienky

Keď si objednáte, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme posielať položky do 3-4 pracovných dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

Doprava zadarmo objednávka bude odoslaný do Číny letecky. Ale ak objednávku výške viac ako US$250, budeme loď EMS doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 5-10 pracovných dní.

Štandardná Služba je Čína príspevok letecky . To trvá asi 18-25 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie, že táto služba je sledovateľné. Ak si objednáte celková cena menej ako $5.00, táto služba NIE je sledovateľné.

Urýchlené Služba je Čína príspevok EMS. To trvá asi 10-15 pracovných dní. Je to sledovať vo vašej krajine post office webovej stránky Alebo (Čína EMS webovej stránky).

Dodacia lehota pri Colnom alebo Počasia alebo dovolenková Sezóna by mohla byť dlhšia, než je obvyklé čas. Prosím pridať ďalšie 15-20 dní ako odkladu.

Sme schopní prijať žiadnu zodpovednosť za akékoľvek vlastné oneskorenie alebo dane.

Vráti Výraz

V prípade, že ste dostali chybné položky, má zákazník do 7 dní od dátumu doručenia na žiadosť o vrátenie alebo výmena za novú.

V prípade, že ste dostali nesprávnu položku, tovar musí byť vrátený v jej pôvodnom a nevyužité stave a musí byť aj v pôvodnom box a balenie.

Nepovoľujeme náhrady alebo výmeny, pretože zmenu mysle. Prečítajte si prosím všetky description poskytujeme ako sprievodca skôr než si cenovú ponuku. Pri každom kroku boli prijaté opatrenia na zabezpečenie toho, aby sme loď z správnu položku, tam bude príležitosť, keď dostanete položky, ktoré sú odlišné od popis. V takom prípade vás prosíme, aby ste nás kontaktovať hneď, tak môžeme nápravu situácie. Vaša spokojnosť je pre nás dôležitá hodnota vášho podnikania.

Spätná väzba

Po 4 rokoch úspešný predaj na eBay, sme sa rozhodli začať náš nirvány. V súčasnosti máme špecializované v dámskej a detskej Módy. Ceníme si každého zákazníka, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Náš sklad sa nachádza v Yiwu, najväčší malé komoditnom trhu v Číne. Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky. Sme rodených hovoriacich zákaznícky servis v anglickej, francúzskej a Čínskej.

Vždy sa snažíme našim zákazníkom ponúkame vysokú kvalitu výrobku, primerané ceny, vynikajúce služby zákazníkom, a spoľahlivého úverového ratingu. Ak sa vám páčia naše produkty, prosím, pridajte mojom obchode na svoje "Obľúbené položky" zoznam.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! 5-hviezdičkový Pozitívna spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Ak máte akýkoľvek problém, prosím, kontaktujte nás prostredníctvom e-mailu kedykoľvek, odpovieme vám čo najskôr.

Štítky: Dieťa strane bell, Ručné Bell, dieťa strane, Lacné detské ruky bell, Vysoko Kvalitné ručne bell, Čína dieťa strane Dodávateľov.

Číslo Modelu YYT022
Veľkosť 19*12cm
Vekové Rozpätie 0-12 Mesiacov
Rozmery 19*12cm
Pohlavie Unisex
Tvar Karikatúra
Package Oddeľuje
Názov Značky DUDU&DIDI
Materiál Plyšové
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dieťa strane bell s zubov Dieťa fang lepidlo Dieťa zubný fixačný aparát zmes YYT022

Dieťa strane bell s zubov Dieťa fang lepidlo Dieťa zubný fixačný aparát zmes YYT022

Súvisiace produkty

Porovnať