ArTees Série 2017 Úplne Nové Čierne Vlny Módne Šiltovku Cool Hip Hop Klobúk Šiltovku Mužov, Chlapcov Cool Vysoká Kvalita Spp

Nový produkt

Skladom

€13.80

Pridať do obľúbených

Vitajte na mojom obchode, kliknite na obrázok nižšie pre vstup do obchodu zľava oblasti

Ukážte to!Ukážte to!Ukážte to!

Ak potrebujete prispôsobiť t-shirt , jedinečný T-shirt, ktorá patrí k vám,Prosím, kontaktujte ma ruskí priatelia ,prosím napíšte vaše celé meno po úhrade, 3 slová.Vďaka! Podľa ruskej miestnej pošty oznámenie,všetky balík na RU potrebné zadať meno adresáta(Príjemcu musí vyplniť meno a priezvisko). Inak to budú vrátené! Pošlite nám, prosím CPF Číslo, ak ste z Brazílie O Nás, a my vám rýchlejšie prepravu Midnight-Black vlna-zmes cítil, Biela výšivka, nastaviteľný zadný kartu 70% vlna, 20% bavlna, 10% polyamid Odev Starostlivosť: Chemické Čistenie Okraj Šírka: 7 cm Obvod: 57cm Váha: 0.17 kg

Upozornenie:

zvyčajne to bude stáť asi 1 mesiac na vašu krajinu poslal Čína príspevok air mail, ale v horúcom predaj ročných obdobiach (pri niektorých špeciálne dni) to môže stáť asi 2 mesiac. Ak nemôžete čakať, že dlhé prosím nemajú miesto v poradí. Sme tiež dúfam, že sa vám dostane tovar, čo najskôr, ale nemôžeme ovládať rýchlosť dopravy, veľmi vám ďakujem za vaše pochopenie.

Platby

-Môžete platiť pomocou Viazaný, Visa, MasterCard kreditné karty,bankový prevod.

-Prosím, aby platbu najneskôr do 3 dní.

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

-Ak máte akýkoľvek problém na platbu, prosím informujte nás.

Zásielky

Všetky objednávky sú vybavované v lehote 7 pracovných dní po prijatí platby,takže prosím, platiť to čo najskôr, aby sme mohli lode sa na to včas po vytvorení objednávky.

-Tovar bude odoslaný cez Post Air Mail, EMS, epacket, DHL, FedEx alebo UPS.

Všetky naše položky bude dodaný kupujúcemu na adresu, ktorá ponúkané kupujúcich, prosím, potvrďte svoju adresu pre platbu.

On-line sledovanie sú k dispozícii. Sledovacie číslo webové stránky a budú ponúkané raz dodaní položky.Prosím, aby 20_90 pracovných dní (závisí od toho, kde ste) v prípade doručenia (odo dňa odoslania), pretože všetky položky bude odoslaný z nášho skladu v Číne cez Air Mail.

Ps : Ponúkame kombinovať dopravu, ale expedičný poplatok závisí od hmotnosti tovaru. Takže ak sa chcete spojiť doprava, uveďte názov položky, ktorú chcete, a my vám vypočítajte si celkovú cenu, vrátane poštovného.

Návrat Politiky

Ak chcete, aby kupujúci je najviac spokojnosť. Ponúkame politiky návratu. Môžete lode položky späť na vrátenie dane (expedičný poplatok sa nevracia) alebo exchange.

Môžeme nezodpovedá za zmenu mysle alebo stratené mail, ale ak sa chyba je naše, Budeme radi, ak

providefully vrátenie peňazí.

Spätná väzba

-Vaša odozva je rozhodujúce pre náš www.haix.sk podnikania a je kľúčom k nášmu úspechu.

Po transakcie dokončí, vysoko oceňujeme pozitívnu spätnú väzbu s vysokým ratingom.

S cieľom odmeniť našich dôsledne úsilie poskytovať vynikajúce služby zákazníkom,

prosím, láskavo rýchlosť spätnej väzby výkon s vysokou hodnotenie v týchto 3 špecifické aspekty: položka, ako je popísané, komunikácie a doprava Rýchlosť.

Štítky: baseball cap mužov, baseball cap mužov značky, Baseball Cap, Lacné šiltovku mužov, Vysoká Kvalita šiltovku mužov značky, Čína šiltovku Dodávateľov.

farba Black Bežné Baseball Cap
Položka Druh Baseball Čiapky
Oddelenie Meno Dospelý
Číslo Modelu 010109BC10
Popruh Typ Nastaviteľné
Obvod
prvok Kostra Pohode Spp
Hlava Muži Vybavené Baseball Cap
Štýl Európsky a Americký Štýl
Klobúk Veľkosť jedna veľkosť
Materiál 70% Vlna, 20% Bavlna, 10% Polyamid Hip Hop Spp
Pohlavie Unisex
Funkcie Midnight-Black Vlna-Zmes Cítil
Odev starostlivosť Chemicky Čistiť Chlapci Spp
Názov Značky DREAMSKULL
Sezóna Štyri Ročné Obdobia Módne Baseball Cap
Veľkosť One Size Hat Cap
Vzor Typ List
Hmotnosť Balenia 0.2kg (0.44lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 20cm x 20cm (7.87in x 7.87in x 7.87in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

ArTees Série 2017 Úplne Nové Čierne Vlny Módne Šiltovku Cool Hip Hop Klobúk Šiltovku Mužov, Chlapcov Cool Vysoká Kvalita Spp

ArTees Série 2017 Úplne Nové Čierne Vlny Módne Šiltovku Cool Hip Hop Klobúk Šiltovku Mužov, Chlapcov Cool Vysoká Kvalita Spp

Súvisiace produkty

Porovnať