Hot Predaj Komerčné Použitie 220v Elektrické Vajcia Stebėtų Otepľovanie Displayer,vajcia stebėtų displej teplejšie otepľovanie vitrína

Nový produkt

Skladom

€120.34

Pridať do obľúbených

kvalitné elektrické hong kong vajcia stebėtų maker stroj na predaj vajíčko stebėtų je sférické vajcia-založené stebėtų populárne v Hong Kong a Macao a je eggy leavened cesto varené medzi dve dosky semi-guľovité bunky. Oni sú najlepšie slúžil horúci, a často jesť obyčajný. Môžu byť tiež podávané s ovocím a chuťou, ako sú jahody, kokosový alebo čokolády. To sa nazýva podľa jej pôvodného Kantonský meno, gai daan jai, a v angličtine, vajcia puff, bublina vafle, eggette, a puffle. Oni sú niekedy označované ako Hong Kong koláče v Chinatowns celej Amerike, hlavne v New Yorku. Vajcia vafle sú jeden z najpopulárnejších Hong Kong "street občerstvenie" a boli hodnotené Č. 1 v 100 najpopulárnejších HK ulici denný záznam. Boli obľúbeným ulici snack od svojho vzniku v roku 1950, kedy boli vyrobené s tuhým kúrenie a predáva od pouličných stánkoch v Hong Kongu Komerčné Použitie 220v Elektrické Vajcia Stebėtų Teplejšie Displayer špecifikácia Položka Č. NP-654 Veľkosť: 45x23x35cm Materiál: Nerez oceľ Napätie : 220v 1600W Použitie : Pre komerčné použitie Balenie Štandardné exportné balenia MIN : 1 jednotka Doba : 1-10 dní(v závislosti od objemu objednávky) príklad objednávky/trial poriadok je vítaná Podporu dverí k dverám doprava (Prosím, kontaktujte nás pre podrobnosti) Hong Kong štýl vajcia stebėtų maker Body: 1.30 rada, jednoduché a pohodlné ovládanie. 2.Non-stick pan typu super olej, šetriť elektrickú energiu, čas a teplotu ovládací gombík gombík;Vysoko účinný vlasy linku, non-stick vrstva povrchovej úpravy 3.Načasovanie, varené vajce krúžok funkcie, tiež je, aby vám uložiť si starosti, neboj sa o syna nezrelých vajcia alebo spálené, veľmi pohodlné stroj!Veľmi Q, hej, hej! Hong Kong vajcia stebėtų maker Prevádzky postup: 1.Pridajte vajcia semienko prášok miešanie vyhradená čerstvé vajcia tvoria tenké sklzu MianJiang, nie nahor. 2.Dva rady tvár po čistiaceho procesu, injekcie 8 plné vápenné mlieko, kryt, 1 až 2 minúty na vajcia z formy a dobre urobil. 3.Vajcia s vidličkou out, môžete.

Upozornenie:len AC220-240V má zásob, ak potrebujete AC110-130V alebo, ak chcete vybrať iné exprss, môžete sa obrátiť na mňa, keď som si on-line alebo nechajte mi správu, ďakujem vám veľmi pekne

Banktransfer

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3), Ak môžete,\\ " t pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia lehota:3-7days dodanie ,budeme sa snažiť čo najlepšie na odoslanie výrobkov.

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.haix.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.haix.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: vajcia stebėtų, vajcia stebėtų teplejšie, stebėtų teplejšie, Lacné vajcia stebėtų, Vysoká Kvalita vajec stebėtų teplejšie, Čína stebėtų teplejšie Dodávateľov.

Certifikácia CE
Výkon (W) Tisíc šesť sto
Funkcia Nastaviteľný Termostat,Non-Stick Varná Doska
Číslo Modelu NP-654
Napätie (V) Dve sto dvadsať
Vymeniteľné Dosky Cake Maker
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 12.0kg (26.46lb.)
Veľkosť Balenia 53cm x 33cm x 34cm (20.87in x 12.99in x 13.39in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Predaj Komerčné Použitie 220v Elektrické Vajcia Stebėtų Otepľovanie Displayer,vajcia stebėtų displej teplejšie otepľovanie vitrína

Hot Predaj Komerčné Použitie 220v Elektrické Vajcia Stebėtų Otepľovanie Displayer,vajcia stebėtų displej teplejšie otepľovanie vitrína

Súvisiace produkty

Porovnať