Balet Tanečníkov Plátno Tlačiť na Obývacia Izba Dekor Elegantné Balet Tanečník Dekoratívne olejomalieb na Plátne Wall Art Kvapka loď

Nový produkt

Skladom

€12.69

Pridať do obľúbených

Informácie o produkte: (Prosím, všimnite si, že všetky ceny sú bez rámu maľovanie, len plátno , ak potrebujete rámec, prosím kontaktujte nás,my vám cenovú ponuku podľa vašej požiadavky. ) Nástenné maľby Dve krásne balet tanečníkov Plátno Tlačiť na Realistické Plátno na Stenu Umenie obrázok pre Obývacia Izba Decor Č rám Note1: 1inch=2.54 cm,1 cm=0.39 palcový Pozn.2: Tam sa môže mierne rozdiel vo farbe,pretože počítača, nastavenia monitora. Note3: Tento výrobky je len maľovanie bez vnútri a mimo rám, príslušenstva(bez rámu maľovanie, len plátno). Veľkosť : 12X16 palce,16 X 20 palcov,20X24 palec,24X32inch(30X40cm,40X50cm,50X60cm,60X80 cm) Vlastnú veľkosť je tiež vítaný. Prosím, kontaktujte nás. Materiály: HQ Giclee Tlač na ployester plátno . Prispôsobený: Všetky obrazy sú bez rámu ,ak potrebujete rámce,prosím, kontaktujte nás. Balenie: bez rámu maľovanie bude zrolovaná s tvrdou trubice a wraped s bublina plastová vrstva udržať bezpečné počas prepravy . Balenie:

Zásielky:

Ponúkame doručenie zdarma do Číny Post Air Mail / ePacket, môžete sledovať balík informácií, niekoľko dní po ich poslal. Ak 2 express nad nemôže prišiel na vašu krajinu / oblasť,alebo veľkosť balenia je nad limit, alebo potrebujete rýchlejšie prepravu, môžete si vybrať niektoré iné riadne dodanie spôsob, ako DHL, EMS. Akékoľvek otázky, kontaktujte nás, budeme radi pomôžeme.

Spätná väzba:

Snažíme dodávať vysoko kvalitné položky pre každého zákazníka, vaša spokojnosť je pre nás veľmi dôležité. Vážení zákazníci, ak ste spokojní s našimi maľovanie, prosím zanechať váš 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu, podporí nás veľa. Vážime si láskavo pričom 5 hviezd za 3 detailné hodnotenie ( Položka, ako je popísané, Komunikácie, Doprava Rýchlosť ) na tejto transakcie.

Ak je nejaký problém s vašou objednávkou,sme tak je nám ľúto, ale prosím, uistite sa, že kontaktujte nás na prvom čas, neponáhľajte opustiť negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky spory a aby ste spokojný. Kiež by to nemali byť len transakcie, ale tiež, aby váš život lepšie.

Prispôsobený Poradí: mohli by Ste nám vaše vlastné obľúbené fotografie s špeciálnu požiadavku. Byť istí, že vaše súbory sú dostatočne veľké (150-300 dpi pri tlači veľkosť). Ak chcete, aby: aby naše maľby v iných veľkosť/štýl; previesť vaše obľúbené fotografie do kvalitné olejomaľby na plátne, reprodukovať alebo upraviť akékoľvek maľovanie; objednávka viac kópií našich olejomalieb s prispôsobené veľkosti; je potrebné naťahovať alebo rám služby; ostatné požiadavky...

Prosím, kontaktujte nás,odpovieme vám hneď, ako prijímať správy(do 24 hodín). Vytvoríme špeciálne buy-to-teraz zoznamu a potvrďte správne ceny a preprava metóda s vami.

Štítky: plátno výtlačkov, olejomaľba, dekorácie olejomaľba, Lacné plátno výtlačkov, Vysoko Kvalitné olejomaľby, Čína dekorácie olejomaľba Dodávateľov.

Názov Značky pure art space
Druh Plátno Potlače
Médium Olej
Predmety Obrázok Maľovanie
Materiál Plátno
Rám režim Bez rámu
Formulár Jeden
Rám No
Podpora Base Plátno
Tvar Obdĺžnik
Technics Sprej Na Maľovanie
Veľkosť (Palce) 30X40 cm, 40X50 cm, 50X60 cm, 60X80 cm
Kaligrafie a maliarstva typ Maliarske Plátno
Štýl Realistický
Pôvodný No
Hmotnosť Balenia 1.0kg (2.20lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 80cm x 5cm x 5cm (31.50in x 1.97in x 1.97in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Balet Tanečníkov Plátno Tlačiť na Obývacia Izba Dekor Elegantné Balet Tanečník Dekoratívne olejomalieb na Plátne Wall Art Kvapka loď

Balet Tanečníkov Plátno Tlačiť na Obývacia Izba Dekor Elegantné Balet Tanečník Dekoratívne olejomalieb na Plátne Wall Art Kvapka loď

Súvisiace produkty

Porovnať