1:6 Akcie Obrázok Odevné Doplnky 1/6 Vojenské druhej svetovej VOJNY nemeckí Vojaci' Kabát Jednotné Pre 12" Akcia Obrázok Bábika Tela

Nový produkt

Skladom

€5.12

Pridať do obľúbených

1:6 Akcie Obrázok Odevné Doplnky 1/6 Vojenské druhej svetovej VOJNY nemeckí Vojaci' Kabát Jednotné Pre 12" Akcia Obrázok Bábika Telo Stav: Nové Mierka: 1/6 Poznámka: položka sa nemusíte súčasťou tela vhodné pre 12inch činnosť útvaru. *Všetky výrobky majú sledovacie číslo.

O nás: Sme hodnotu každého jednotlivca, ako aj veľkoobchodných zákazníkov. Kladieme veľký dôraz na kvalitu a služby! Našim zákazníkom ponúkame úžasné úspory v porovnaní s cenami ponúkaných tradičnými predajcov podobné alebo identické výrobky. Neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred a po kúpe; zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti. Sme späť náš záväzok s vynikajúce služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti. vezmite prosím na vedomie naše prepravné: 1)tovar zasielame do celého sveta, okrem toho, niektoré vzdialenej oblasti. 2)tovar bude expedovaný do 2 pracovných dní po platby prijaté. Tam je sledovacie číslo pre každý balík. 3)čas Dodania závisí od destinácie a ďalších faktorov. Dodacia lehota počas prázdnin (Vianoce, Čínsky Nový Rok a pod.) by mohli byť dlhšie, než je obvyklé čas. Prosím, láskavo pridať ďalšie 5-10 dní ako odkladu. 4)skontrolujte si prosím nechajte ma správu s vaše celé meno, keď si objednáte, zákazníkov z Ruska a Ukrajiny musí opustiť plné meno! Alebo môžeme nie je to loď pre vás včas! vďaka za vašu spoluprácu vopred! 5), ak si miesto viac ako jednu objednávku a dodacia adresa rovnaká, pošleme ich v jednom balíku! pokiaľ budete mať akékoľvek požiadavky na to! tešíme sa na vaše pochopenie! 6)Pre kupujúcich v niektorých krajinách, dodatočné dane a poplatky môžu uplatňovať.A nie Sme zodpovední za daň alebo dane z vašej krajine.Ďakujeme za pochopenie!

*Táto forma je pre referenčné účely. Ostatné krajiny sa môžu vzťahovať do susedných krajín prepravného času.ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte ma!!! Vrátenie tovaru alebo platby: 1. Prosím, dajte nám do 15 dní (podľa dátumu účtovania). 2. Návrat položky, MUSIA mať všetky ORIGINÁLNE balenie a príslušenstvo. 3. Návrat poštovné a poistenie poplatok je nevratný pre vrátenie tovaru. 4. Vrátenie a výmena zásielky kvality, budeme dodanie zdarma po servisná údržba pre problémy s kvalitou tovaru(vrátenie peňazí alebo výmenu novej zásielky). Pripomienky: 1)Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás, prosím trvať niekoľko sekúnd zanechať veľkú odozvu(5 hviezdičiek) ak ste spokojný s našim produktom a servisu. 2)sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. 3)skontrolujte si prosím kontaktujte nás pred odchodom 3 hviezdy alebo 1-2 hviezdy spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nákupné skúsenosti tu. Ďakujeme!

Štítky: 1/6 vojenské, akcia obrázok, nemecký vojak, Lacné 1/6 vojenské, Vysoká Kvalita akcia obrázok, Čína nemecký vojak Dodávateľov.

Veľkosť 1/6 Scale, For 12'' Action Figure
Mfg Poradové Číslo Oblečenie/Topánky/Spp
Rozmery 1/6 Rozsahu
Upozornenie Vhodné pre 12inch akcie obrázok
Materiál Oblečenie
Položka Druh Model
Rozsahu 1
Pohlavie Unisex
Názov Značky MAK
Diaľkové Ovládanie No
Komoditné Atribút Príslušenstvo
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Stav V Sklade
Tým, Animácie Zdroj Western Animiation
Ukončenie Stupeň Hotové Výrobky
Verzia Druh Prvé Vydanie
Číslo Modelu Druhej svetovej VOJNY nemeckí Vojaci' Kabát
Tému Vojenské
Vojak Príslušenstvo Vojak, Častí a Komponentov,Vojak Nastaviť
Bábky Typ Model
Typ Jednotky kus
Hmotnosť Balenia 0.004kg (0.01lb.)
Veľkosť Balenia 10cm x 8cm x 6cm (3.94in x 3.15in x 2.36in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

1:6 Akcie Obrázok Odevné Doplnky 1/6 Vojenské druhej svetovej VOJNY nemeckí Vojaci' Kabát Jednotné Pre 12

1:6 Akcie Obrázok Odevné Doplnky 1/6 Vojenské druhej svetovej VOJNY nemeckí Vojaci' Kabát Jednotné Pre 12" Akcia Obrázok Bábika Tela

Súvisiace produkty

Porovnať