[TANGDA] Feritov perličiek Jadier ROD CORE R10*30 mm NiZn mäkké s Vysokou frekvenciou anti-interferencie SMPS RF Feritov indukčnosti A.

Nový produkt

Skladom

€16.35

Pridať do obľúbených

Pozor prosím: tento druh feritové jadro nie je magnet, to je nonmagnetic. žehlička nie je možné adsorpcie.

Názov produktu: Feritové perličiek

priemer (OD): 10 mm Vysoká (HT): 30 mm

APLIKÁCIE: A. vysoký výkon DC signálu prenos a signál filtrovanie B. stredná frekvencia transformátory,cievky a dusiť cievka

Viete

Jeden: opíšte podľa veľkosti stránky kúpiť, podľa veľkosti magnet predaj, unit mm (milimetroch), magnetické pozitívne a negatívne odchýlky, nemusíte kupovať si predstavoval!

Dve: Obrázky sú 100% v-druh strieľanie, spôsobené vonkajším svetlom a kameru, ohnisková vzdialenosť faktor, fyzické a obrázok môže byť rôzne, alebo vzhľad farieb ako je produkt sériách objaví mierne odlišné, je normálny jav nemá vplyv na použitie, obraz, len pre referenčné , prosím prednosť v naturáliách.

Tri: Krúžok je nestabilné, skontrolujte, či pri kuriér povrchu magnetické neporušené a prihláste sa, ak máte nejaké otázky, prosím, kontaktujte nás.

Štyri: Úprimnosť, je predávajúci tradičné chápanie cnosti kupujúci. Problémov môže byť dohodnutá s akékoľvek problémy môžu byť vyriešené. Zakúpené produkty mať žiadne problémy, v prvom rade kontaktujte nás, pomôžeme vám vyriešiť prvýkrát.

Aj známe magnetické feritov perličiek, sa bežne používa v anti-zaseknutiu s elektronickými obvodmi komponenty, vysoké frekvencie hluku, má dobrý inhibícia, všeobecné použitie feritov materiálov ( Mn - Zn ) Je vyrobený.

Krúžok na rôznych frekvenciách majú rôzne impedancia vlastnosti, zvyčajne v nízkej frekvencie impedancia je veľmi malý, keď je signál frekvencia sa zvyšuje impedancia magnetické výkon dramaticky.

Všetci vieme, že čím vyššia frekvencia, tým je väčšia pravdepodobnosť, vyžarovať von (kúpiť kvalitné kostry počítača je na zníženie elektromagnetického úniku) a všeobecné signál riadky nie sú štít, potom tieto signál riadky sa stal veľmi Dobrá anténa pre príjem všetkých druhov rušenia okolitého prostredia vysokofrekvenčné signály, a tieto signály boli položený na prenos signálu, dokonca zmeniť pôvodný užitočné prenos signálu. Takže v krúžku akcia, tak, že normálne užitočné signálu dobrý, ale veľmi dobré potlačenie vysokofrekvenčné rušenie signálov a nízke náklady.

Takže všetci v monitor signálu linka, Kábel USB, a aj high-end klávesnicu, myš z hľadiska druhu plastu paušálnych-jeden krúžok nie je prekvapujúce.

Krúžok zmení vybrať

Celý komplex kábel cez feritov perličiek predstavuje bežný režim tlmivka, ak je to potrebné, môže byť tiež v kruhu na vrchole kábel okolo niekoľko otáčok. Čím viac závitov, tým nižšia je frekvencia rušenia, potlačenie, tým lepšie, vyššie frekvencie hluku, zatiaľ čo slabé inhibícia. V aktuálny projekt, podľa charakteristiky rušenie aktuálnej frekvencie magnetický krúžok nastavte počet závitov. Zvyčajne, keď wide-band rušenie signálov, môžete nastaviť aj na kábel krúžok, každý magnetické surround rôznych zákrut, takže môžete súčasne potláčajú vysokofrekvenčné rušenie a nízkofrekvenčné rušenie. Mechanizmus pôsobenia z hľadiska spoločného režim tlmivka cievka, tým vyššie je impedancia, tým viac je zrejmý vplyv rušenia, potlačenie. Spoločný režim tlmivka cievka impedancia z bežný režim indukčnosti Lcm = jwLcm, nie je ťažké vidieť z vzorec, hluk určitej frekvencii, magnetické indukčné väčšie, tým lepšie. Ale realita nie je tento prípad, pretože skutočný krúžok aj parazitné kapacity, a jeho existencia je rovnobežná s cievky. Keď čelí vysoké frekvencie hluku, kondenzátor, kapacita je malá, magnetické indukčné z skrat, tak, že bežný režim tlmivka k ničomu.

Štítky: feritové perličiek core, Indukčné, indukčnosť core, Lacné feritov perličiek core, Vysoká Kvalita indukcie, Čína indukčnosti core Dodávateľov.

Číslo Modelu Induktory
Názov Značky Tangda
Veľkosť Balenia 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Hmotnosť Balenia 0.3kg (0.66lb.)
Typ Jednotky veľa (20 ks/lot)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

[TANGDA] Feritov perličiek Jadier ROD CORE R10*30 mm NiZn mäkké s Vysokou frekvenciou anti-interferencie SMPS RF Feritov indukčnosti A.

[TANGDA] Feritov perličiek Jadier ROD CORE R10*30 mm NiZn mäkké s Vysokou frekvenciou anti-interferencie SMPS RF Feritov indukčnosti A.

Súvisiace produkty

Porovnať