Singling Cupcake boxov 6*6*6typ Biela Kniha Tortu Krabice a Obaly Pre Svadobné Party Láskavosti Darčeky 12pcs

Nový produkt

Skladom

€3.70

Pridať do obľúbených

Singling Cupcake boxov 6*6*6typ Biela Kniha Tortu Krabice a Obaly Pre Svadobné Party Láskavosti Dary

Poznámka: Pls čítať všetky naše obchod politiky pred biding, ďakujem! Ak chcete, rýchle dodanie, prosím, vyberte DOPRAVA ZDARMA !!! Ak potrebujete vašu objednávku naliehavo alebo do určitého dátumu, prosím, pošlite mi správu pred podaním objednávky. Potom sa môžeme snažiť nájsť najlepšie Expresná Doprava spôsob, ako pre vás. Farba obrazu sa môže mierne svetlejšiu alebo tmavšiu úroveň v závislosti na vašom monitore. Tovar merané ruky, pls povoliť 0-3mm chyba,Vďaka! Ročné obdobia: Jar Svadobné Zdvorilosti, Letné Svadobné Zdvorilosti, Jeseň Svadobné Zdvorilosti, Zimné & Vianočné Láskavosti Kategória: Cake Boxy Materiály: Biely Papier Karty 250 g Farba: Biela s PVC srdce Približnú Veľkosť: 2 1/2"× 2 1/2"×2 1/2" (6*6*6typ) Personalizácia: môžete ozdobiť boxy so stuhou, značky alebo iné veci, Na páse s nástrojmi a koláč nie sú zahrnuté. Môžete kliknúť PÁSKY alebo ZNAČKY objednať samostatne

Balík Obsahuje 24x Biely povrch krabice Zásielky na celom Svete freeShipping. Objednávky, ktoré boli spracované do 4 dní po platba a overovania. Zabezpečíme zásielky podľa adresy kupujúceho, za predpokladu, Tak prosím, potvrďte a skontrolujte adresu, detaily naplnené pri nákupe. Prepravná metóda sme ponúkli je Čína Príspevok Air Mail, takže ak chcete vybrať, DHL, UPS, FEDEX, TNT, EMS, kontaktujte nás, prosím, pred nákupom. Služby Tranzitný Čas je poskytovaná plošiny, cez víkendy a sviatky sú vylučuje, takže dodacia lehota môže byť dlhšia, ako sme sľúbili, najmä počas prázdnin, takže buďte trpezliví. Akékoľvek sledovanie informácie aktualizované bude včas informovať, môžete tiež získať sledovacie informácie z oficiálnej webovej stránke. Zásielky, Ak máte vrátený výrobok, na nás, Prosím uveďte sledovacie číslo k nám. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom balení a stave. Ak objednávky haven\ \ \ \ 't prišli v čase, prosím, kontaktujte nás, my vám zabezpečí reshipment alebo vrátenie peňazí pre vás. Ak chcete vrátenie peňazí, prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis a don\\'t open sporu priamo. Zásielky spätná Väzba je pre nás veľmi dôležité, snažíme sa o 100% spokojnosť, ak máte akékoľvek otázky alebo problémy, obráťte sa na nás po prvé , sme sa ho vyriešiť rýchlo a čo najlepšie. Prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu a dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami, vaše vrelo odporúčam, je náš motivovať, aby sa presunúť ďalej, budeme naozaj vážime váš čas, ak ste ľavej pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: cupcake box, na svadbu, jeden košíček boxy, lacné cupcake box, Vysoko Kvalitné svadobné, V číne jeden košíček boxy Dodávateľov.

Druh Event & Party Dodávky
Miesto Pôvodu zhejiang,Čína
Príležitosti Svadobné zdvorilosti
Číslo Modelu LD-327
Materiál Biela karta papier 250g
Názov Značky KATE PRIAZEŇ
Tvar Kubický s PVC srdca
Počet Pc 12PCS
Mfg Poradové Číslo Bratislavský Kraj, Séria
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Typ Jednotky veľa (12 ks/lot)
Hmotnosť Balenia 0.35kg (0.77lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Singling Cupcake boxov 6*6*6typ Biela Kniha Tortu Krabice a Obaly Pre Svadobné Party Láskavosti Darčeky 12pcs

Singling Cupcake boxov 6*6*6typ Biela Kniha Tortu Krabice a Obaly Pre Svadobné Party Láskavosti Darčeky 12pcs

Súvisiace produkty

Porovnať