Papagáje, Kvet 5D Diamond Výšivky Maľovanie Cross Stitch DIY Plavidlá Domova 40*30 cm

Nový produkt

Skladom

€2.65

Pridať do obľúbených

100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Omietkami len orientačný, veľkosť zvíťaziť v druhu diamond obrazy sme predali sú polo-hotový výrobok. Rám nie je v cene! Je to diy diamond maľby,nie je hotový obraz,treba dokončiť sami. Jedinečné krásy a módny dizajn Ideálny na výzdobu vašej obývačky alebo spálne zápas rôzne dekorácie štýl Materiál: Plátno+Okrúhle Diamanty+Lepidlo Farba: Ako je to zobrazené ako obrázky Štýl:5D Diamond Maľovanie Vzor : Papagáje v Kvety Veľkosť Plátna : 40 cm/15.75" v dĺžke; 30 cm/11.81" na šírku (cca.) Množstvo:1Set

DIY Diamond maľovanie výrobné kroky: 1. Skrinku otvoriť a skontrolovať diamond čerpať špeciálne nástroje. 2. Zobraziť živice diamant farba, usporiadané v poradí kódovanie. 3. Odhaliť pásky kreslenie vyššie, uvidíte veľa symboly zodpovedajúce farebné kódovanie. 4. Podľa príslušného farebne svorka zodpovedajúce živice vykladané diamantmi. 5. Navrhol, že jeden druh živice diamond jeden súbor dosiahnuté rýchlejšie. 6. V snahe vytvoriť perfektný diamant maľby, kresby dať dohromady na jednom mieste, každý riadok symboly nemusia zostať prilepené diamanty. 7. Ak chcete znížiť dobrú postavu na výkresy podržte zoradené pole namontované na rovine materiál vyššie. 8. Spojov je potrebné ploché proti čistý, nemajú praskliny. 9. Po dobrom boji, zvyšok rozdielu na lepidlo zodpovedajúce symboly diamantov. 10. Ak chcete kompletný dobrý diamond kreslenie, dajte ho do svojho výberu vhodného rámca (reštaurácia neposkytuje rámec).

Tipy: 1. Živica diamond nejedlé, nedovoľte deťom hrať sa s cieľom vyhnúť sa nehodám ako prehĺtanie. 2. Kreslenie musia byť udržiavané v čistote, v opačnom prípade, lepiaca sila je dotknuté. Ak je priľnavosť nečistôt, môžu ovplyvniť ich s nízkou teplotou masívneho železa. 3. Diamanty zostať lepivými gumy tesnosti.

Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom. A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1Pc x Vyšívané Handričkou 1Pc Bod x Vrták Pero 1Pc x Gule 1Pc x Plastový Zásobník 12 tašky x Kolo živice Drahokamu Diamond

Štítky: maľovanie cross stitch, 5d diamond vyšívanie obrazov, 5d diamond, Lacné maliarske cross stitch, Vysoká Kvalita 5d diamond vyšívanie obrazov, Čína 5d diamond Dodávateľov.

Formulár Trojrozmerný
Vonkajšie Balenie Plastová taška
Použitie Obrazy
Diamond Tvar Kolo
Vložením Oblasti Čiastočné
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Štýl Moderné
Rám No
Vzor Typ Zviera
Materiál Plátno+Okrúhle Diamanty+Lepidlo
Počet Farieb 1-30
Plátno veľkosť 40*30 cm
Hmotnosť Balenia 0.1kg (0.22lb.)
Veľkosť Balenia 25cm x 25cm x 5cm (9.84in x 9.84in x 1.97in)
Typ Jednotky Súbor

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Papagáje, Kvet 5D Diamond Výšivky Maľovanie Cross Stitch DIY Plavidlá Domova 40*30 cm

Papagáje, Kvet 5D Diamond Výšivky Maľovanie Cross Stitch DIY Plavidlá Domova 40*30 cm

Súvisiace produkty

Porovnať