Dve Cesty 8.5 L Penumatic Vzduchu Motorom, Prevodovkou Prevodový Olej Extractor Dávkovač S 13pcs ATF Adaptéry

Nový produkt

Skladom

€114.57

Pridať do obľúbených

Popis produktu Dve Cesty 8.5 L Penumatic Vzduchu, Motor, Prevodový Olej Extractor Dávkovač S 13pcs ATF Adaptéry Používajte na extrakt, prenos a dávkovanie tekutín rýchlo, bezpečne a čisto. Non-iskra, jeden človek v rovnaký krok môže pracovať. Poskytujú s bezpečnostným ventilom, pre-nastavenie 43 kpa (3 bary), na prekročiť tlak sa uvoľní automaticky. Poskytujú s tlakomerom, ktoré možno čítať a kontrolovať tlak v nádobe ľahšie. Poskytujú dvojcestný regulačný ventil pre výdaj viac bezpečnosti. 8.5 L kapacita zásobníku s objemom sprievodca. Nylonové nohavice x 1M a 2M PU nohavice s jeden dotyk radič zbraň na jednoduché na obsluhu. S 13 ks One touch adaptér pre ATF oleja prepravu. Skrutka ventilu, ktoré umožňujú ľahko zmeniť na extraktu alebo vydávať. Vysoký prietok radič ventil pre extrakcie kvapalina rýchlejšie. Cooper materiálu a one touch spojka dizajn na jednoduché na obsluhu. Rukoväť spúšť so zámkom.

Ak si objednáte viac ako 10pieces, Pls, neváhajte nás kontaktovať;

Dúfam, že sme mohli byť čo najlepšie služby pre vás!

Poštovné Máme loď naše nástroje na celom svete. Všeobecne platí, že tovar bude expedovaný do 3 pracovných dní po zúčtované platby prijímajú. Prosím skontrolujte vašu adresu,nie sme zodpovední za akékoľvek dodávky v dôsledku nesprávnej alebo nedoručila adresu.

Návrat politiky Sme v našich silách, aby slúžil náš každý zákazník najlepšie, čo sme mohli. Všetky položky budú starostlivo skontrolovať a zabalené v dobrom stave. Ponúkame 3 dni mŕtvy na príchod nahradenie záruka od dátumu prijatia. Kupujúci nesie návrate expedičný poplatok a pošleme nahradenie na naše náklady po obdržaní vrátenej položky. Výmena alebo vrátenie bude vydaný na prijaté položky.

Kontaktujte nás, Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi položky, Prosím, nechajte nás všetkých 5 hviezdičiek aktívnej spätnej väzby. Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. Radi by sme s vami spolupracovať, riešiť akýkoľvek problém

Štítky: Motorový Olej, Dávkovač, dávkovač na olej, Lacné motorového oleja, Vysoká Kvalita dávkovač, Čína dávkovač oleja Dodávateľov.

Položka Výška 30inch
Názov Značky UTOOL
Položka Šírka 40inch
Položka Objem 8.5 L
Položka Dĺžka 40inch
Druh Materiálu Plastové
Položka Druh Motor Starostlivosť
Názov Modelu ML16062702
Špeciálne Funkcie 8.5 L Penumatic Vzduchu Motorom, Prevodovkou Prevodový Olej Extractor
Položka Hmotnosť 6.5kg
Hmotnosť Balenia 3.0kg (6.61lb.)
Veľkosť Balenia 45cm x 39cm x 26cm (17.72in x 15.35in x 10.24in)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Dve Cesty 8.5 L Penumatic Vzduchu Motorom, Prevodovkou Prevodový Olej Extractor Dávkovač S 13pcs ATF Adaptéry

Dve Cesty 8.5 L Penumatic Vzduchu Motorom, Prevodovkou Prevodový Olej Extractor Dávkovač S 13pcs ATF Adaptéry

Súvisiace produkty

Porovnať