Propagačné Pro Tetovanie Stroj Permanentného make-upu Stroj MTS Výšivky 3D Pero na Obočie & Lip

Nový produkt

Skladom

€4.70

Pridať do obľúbených

Povolanie, Trvalý Make-Up Stroj

Vhodné pre obočie, očné viečka a pery,aj pre malé tetovanie design.skvelý dizajn a kvalitné ,nízku hlučnosť tlmený,majú tiež dlhú dobu záruky.Byť schopný znášať oslabovanie.Pracovný život je dva dvakrát dlhšie ako bežné permanentného make-upu stroje. V cene: 1x Permanentného make-upu obočia, pero stroj 1 x NAPÁJACÍ adaptér, 2 x Vhodné ihly FUNKCIE: 1)Sterilné a zdravý 2)jednoduché ovládanie, 3)nastavenie Rýchlosti,dĺžka ihly môže ovládať 4) Okamžité nabíjanie, okamžite k dispozícii. 5)použitie pre malé vzor tetovanie,obočie a pery

UPOZORNENIE: 1, Voľnobehu, asi 10 sekúnd, aby sa uistite sa, že elektrické vedenie, je dobré pred použitím. 2, Prosím skrutka drží tip a uvidíte, ihly trubice. 3, vykonajte ihly ohnutý trochu pred vložením ihly. 4, Aby sa zabránilo pero je prehriaty, prosím, prestaňte asi 10 minút po kompletnej tetovanie obočia. ŠPECIFIKÁCIE: 1. rotačnú stabilitu. 2. vynikajúce elektrické kvality. 3. vynikajúci dizajn a prácu. 4. rocess formovania napájania,napájanie dosiahnuť normy EÚ,medzinárodne(100v - 240v) 5. opravu sadzby sa o 1%. 6. rýchlosť môže byť upravená na pero, môžete to urobiť so svojím zlozvykom. 7. malý hluk, hluk bol musela vyrovnávať s menej ako 15 db, 8. vhodné pre obočie, očné viečka a pery,aj pre malé tetovanie design. 9. všetky časti zariadenia používané EOGAS aseptické balenie sterilizácia, dosiahla svetová zdravotnícka štandard. 10. stroj trupu použitie jednorazových sterilných dizajn, pigment, aby sa zabránilo návratu účinne izolovať vírus, aby sa zabránilo krížovej infekcie baktériami.

Štítky: Make-up stroj, pro tetovanie stroje, Tetovanie stroj, Lacné make-up stroj, Vysoká Kvalita pro tetovanie stroje, Čína tetovanie stroj Dodávateľov.

rýchlosť 1-6 Úrovni
Stroj Farba striebro
Druh Tetovanie Zbraň
Názov produktu Permanentný Make-Up Stroj
priemer ihly 8 mm
Hmotnosť 0.35 kg
Zbraň Typ Elektrické
Ihla modle 1R/3R/5R/3F/5F
Použitie Obočie,Lip Liner
Názov Značky XIMUKA
Komoditné Certifikácie Kvality CE
Napätie 110-220V
Materiál Hliník
Číslo Modelu XIMKK512
Hmotnosť Balenia 0.25kg (0.55lb.)
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 20cm x 5cm x 4cm (7.87in x 1.97in x 1.57in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Propagačné Pro Tetovanie Stroj Permanentného make-upu Stroj MTS Výšivky 3D Pero na Obočie & Lip

Propagačné Pro Tetovanie Stroj Permanentného make-upu Stroj MTS Výšivky 3D Pero na Obočie & Lip

Súvisiace produkty

Porovnať