Značka KACÍRSTVO B2UTY Podpora Profesionálny make-up Base Primer make-up Olej-Kontrola Pórov Zamlčať Hydratačný Olej-Kontrola 30ml

Nový produkt

Skladom

€4.72

Pridať do obľúbených

Musí Prečítať Si Predtým, Než Aby

Upozornenie: niet NÁVRATU ! ŽIADNA ZMENA !

Kozmetické make-up produktov sú osobné veci, keď ste sa snažili, ale nie uspokojiť s tým, returing späť nebude môcť predaj znova, pretože to boli použité.

Ak existuje nejaký problém ,prosím, kontaktujte nás pred otvoreného sporu.

1, Vzhľadom na dlhodobé prepravu a Colné odkladu, to zvyčajne trvá najmenej 60-90 dní, aby sa dospelo k Južnej Amerike Krajinách, napríklad v Čile, Brazílii, Argentíne, Peru, atď.

Neakceptujú AKÝKOĽVEK SPOR, SPÔSOBENÉ "package stále na ceste".

2, Rôznych monitoroch sa môžu odrážať inak na farby, ale garantujeme, že sú väčšinou rovnaké, ako je uvedené na fotkách.

3, neotvárajte spor bez komunikácie s nami. V prípade akýchkoľvek problémov sa objaví, obráťte sa na nás a my sa budeme snažiť vyriešiť váš problém.

NEOTVÁRAJTE SPOR BEZ KOMUNIKÁCIE.

Popis Produktu

Funkcie:

Upraviť nerovnomerný farba pleti matný;

Ideálny miestne pomocou môžete urobiť pleti maska

Súčasná iskrivým a priesvitné svetlé prirodzený lesk pleti

Posilniť kapacitu prášok a make-up pripojenie

Obsahujú hydratačné zložky, a aby sa make-up efekt lastingVery tenký, môže obviniť olej.

Detail:

Značka: KACÍRSTVO B2UTY

Čistá Hmotnosť: 30ml/1 fl oz

Hmotnosť balenia: 60 g

Veľkosť: 4 cm*5 cm*16 cm

Farba: 1.0 Neviditeľné Póry .

Zloženie:

Dimethicone, Dimethicone/ Vinyl Dimethicone Crosspolymer Hdi/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Oxidu Titaničitého, Cyclopentasiloxane, Hexyl Laurate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Phenoxyethanol,PEG-10 Dimethicone, Kyselina stearová, oxid hlinitý, oxid Kremičitý, Olea Europaea(Olivový) Ovocie Olej, Ethylhexyglycerin, Tin Oxide.

Môže Obsahovať: CI 77891(oxid titaničitý), CI 77491/77492/77499(Oxidy Železa), CI 77163Bismuth oxychloride, CI 77288(Oxidmi Chrómu Zelená).

Obsah Balenia:

1 * Pórov Neviditeľné Primer(1.0) s box

Poznámky :

1. Prosím, láskavo informovaný o tom, že farby položky, zobrazí sa môže mierne líšiť od fotografie na položku stránky. Prosím, láskavo pochopiť, že obrázky sú len pre referenčné účely a mali by sme urobiť farba skutočného produktu, ako je štandard.

2. Prosím, nepoužívajte na iné účely, ako make-up.

3. Prosím, nedávajte na priamom slnečnom svetle alebo teplota je príliš vysoká alebo príliš nízka.

4. Uchovávajte mimo dosahu deti.

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch, ale nie rovnaký výkon na rôznych monitoroch. Ďakujeme za pochopenie!

2. Prosím, dovoľte 1-2cm líši vzhľadom na ručné meranie.

1. Najlepší spôsob, ako je priame platby on-line, môžete vybrať sami. Ak chcete, aby ostatné platobné podmienky prosím, dajte nám vedieť, ako ste objednávku.

2. Plná platba musí byť uskutočnená do 7 dní po uvedení vašej objednávky, alebo objednávky bude neplatný alebo zrušený v systéme.

3. Uistite sa, že ste vyplnili všetky údaje ako meno kontaktnej osoby, adresa, psč a telefónne číslo pri vyplnení kupujúceho informácie

1. Ponúkame doručenie zdarma do Predávajúceho spôsob dopravy, alebo www.haix.sk Štandardná doprava, ktorá siaha do väčšiny krajín v rámci 45-60 pracovných dní . (Brazília, Peru, Chile a ďalších juhoamerických krajinách často trvá 90 pracovných dní ).

NIE PRIJAŤ AKÉKOĽVEK SPORY spôsobiť tým, ABY PRECHOD.

2. Prepravné náklady neobsahuje žiadne dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel. NIE PRIJAŤ AKÉKOĽVEK SPORY spôsobené DANE.

3. Zašleme tovar v lehote 3-5 pracovných dní po úplnom zaplatení bola potvrdená. Ak zaplatení je neplatná, vaša objednávka bude automaticky zatvorí.

4. Kupujúci sú zodpovední za akékoľvek poistenie a poškodenia, ktoré spôsobil v prepravných služieb, ako sú nehody, oneskorené alebo iné problémy. Okrem toho, že kupujúci by mal byť zodpovedný za žiadnu daň, alebo daň vyberať ich krajine. A tovar bude označená ako "dar" alebo "vzorka" pre úspešné colné odbavenie a menej poplatkov. (Ak chcete vyhlásiť tovar ako ostatné položky meno, alebo určiť hodnotu pre colné, prosím, informujte nás pri vytváraní objednávky)

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním, takže ak nie ste spokojní s nákupom si môžete vymieňať položky v jednom týždni a musíte nás kontaktovať do 24 hodín od prijatia vášho nákupu.

2. Prepravný a manipulačný poplatok je nevratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátite tovar musí byť v pôvodnom podmienky, vrátane krabica a príslušenstvo. Muži urobili chyby, nie sú zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Pre všetky položky,prosím, zašlite prostredníctvom EMS alebo miestneho príspevok pri poslať späť.

1. Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2. Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.

3. Prosím, kontaktujte nás pred spory alebo odchode žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Kontaktujte nás

Instagram : KACÍRSTVO B2UTY

Whatsapp : 008615013710367(KACÍRSTVO B2UTY)

Twitter : KACÍRSTVO B2UTY

Facebook : KACÍRSTVO B2UTY

Štítky: Make-Up Base Primer, značka primer, primer značky, Lacné make-up base primer, Vysoká Kvalita značky primer, Čína primer značky Dodávateľov.

Veľkosť Full Size
Druh Make-Up Primer
Názov Značky KACÍRSTVO B2UTY
Výhody Pórov,Bielenie,Dlho-trvajúce,Korektor,Oil-control,Hydratačný,Jednoduché Nosenie,Krém,Anti-wrinkle Sun Block,Ľahko Absorbovať,Výživné,Vodotesný / Odolný voči Vode,Prírodné
Príprava Mlieko
Zložka cyclopentasiloxane,hamamelis,sodík pca atď.
Číslo Modelu N21
NET WT 30ml-1FL.OZ
Číslo Certifikátu Dve miliardy sedemnásť miliónov osemnásť tisíc sedemsto osemdesiat
Hmotnosť 60g
Sunblock Áno
Typ Jednotky kus
Veľkosť Balenia 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Hmotnosť Balenia 0.05kg (0.11lb.)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Značka KACÍRSTVO B2UTY Podpora Profesionálny make-up Base Primer make-up Olej-Kontrola Pórov Zamlčať Hydratačný Olej-Kontrola 30ml

Značka KACÍRSTVO B2UTY Podpora Profesionálny make-up Base Primer make-up Olej-Kontrola Pórov Zamlčať Hydratačný Olej-Kontrola 30ml

Súvisiace produkty

Porovnať