Hot Predaj 3/8" .050 59dl Uchytenie Reťaze Pre reťazové píly 72LG-59U

Nový produkt

Skladom

€9.31

Pridať do obľúbených

Hot Predaj 3/8" .050 59dl Pílou Reťaze Láskavo Pripomenúť dodávame všetky druhy benzínu videl reťaze, rôzne štýly, kompletný odrôd, výborná kvalita a cena je veľmi priaznivá,tiež majú ideálne po-predajný servis Vážený zákazník, ak ste nie sú celkom jasné, o použití model reťaze alebo nemohol byť potvrdené, kontaktujte náš služby zákazníkom, alebo pošlite list na stanicu, máme Komisár pre svojich služieb s cieľom nájsť správne reťaze, ktoré používate. Vzhľadom na zákazníkov z celého sveta , všetky druhy reťazová píla model a príručka konfigurácia je tiež rôznorodé , popíšeme a opisujete nie je to isté, sme vám tri značky odkaz . Najlepšie je komunikácia ste použili kompletný reťaze fotografiu poslal ku mne (pls poznámka potrebujeme jeden jasné, reťazami), ktoré by sme mohli presne pre vás foto nájsť model reťaze , ktoré potrebujete, verím, že naše ceny, naše kvality a našich služieb vám môže priniesť veľmi šťastný nákup Takže Prosím, či reťazec model vo filme s nami, ak sami vziať nesprávny typ reťaze, nebudeme akceptovať akékoľvek spory

Reťaze Materiál : SAE8660

Reťaze špecifikácia : 3/8" ihrisku .050(1.3 mm)prierez 59drive odkaz

Carlto Odkaz : A1LM-59E ST

Windso Odkaz : 50A59

Orego Odkaz: 72LG-59U

Zaviazali sme sa čo najskôr poslať reťaze

Real Foto

Dobrú spätnú väzbu

Vráti Obmedzenia:

1) Všetky vracia musí byť postmarked do 3 dní od prevzatia balíka.

2) Ak sa položky sú poškodené, sme sa musia kontaktovať do 24 hodín od doručenia. Nebudeme akceptovať žiadne položky s zápachu (vône, dymu, atď.)

3) Všetky originálne tagy musia byť pripojené, bez známok opotrebenia.

Prepravné Podmienky:

1) SME SA LOĎOU PO CELOM SVETE. Všetky doprava zadarmo tovar bude dodaný z Číny post air mail (okrem Víkendu).

2) Máme loď v 1-3 wroking dní po obdržaní vašej platby a dodacia lehota je 5 to7 wroking dní, pracovné dni, Austrália TNT, tým, fedex USA, Spojené Kráľovstvo, Francúzsko

3) tovar zasielame na adresu, na www.haix.sk. ak si prajete zasielať na inú adresu,je VEĽMI DÔLEŽITÉ, aby mi email, a priložte ho do svojho ESCROW platba na vedomie predávajúcemu.

4)láskavo pripomenúť u, ak u kúpiť videl reťazca s motorovou pílou spolu ,môže uložiť videl reťazca poštovného.

Platba termín:

akceptujeme ESCROW western union v súčasnosti!

1) Po vyhral/zakúpené položky z nás, budete mať 7 dní kombinovať všetky ostatné aukcie/položky. Keď ste pripravení k nákupu, venujte prosím všetky položky v jednej kombinovanej platby a prosím neplaťte vašich položiek do samostatných platieb. Ak budete robiť dve alebo viac samostatných platieb, je to pôjde von ako dve samostatné objednávky a nebudú vám kombinovanej poštovné a balné zľavy alebo iné propagačné ponuky.

Kontaktujte Nás:

Tešíme sa na získanie vašich prichádzajúcich e-mailov, okamžitých odpoveď sa späť k u witin 8 hod. (okrem Víkendu )

O opustí spätnú väzbu:

Ďakujeme, že ste si vybrali naše produkty.Ak ste nespokojní s prijatá položka(y), Prosím, kontaktujte nás pred ochodom Neutrálny alebo Negatívny spätnú Väzbu, Budeme sa snažiť v našich silách, aby sledovať váš prípad, dúfam, že nám môže dať príležitosť reslove problém v chode spôsobom.

Ak ste spokojní s našimi tovar a služby, dajte mi, prosím Postive spätnú väzbu a Päť hviezdičiek podporujú ma robiť lepšie a lepšie. A pod Piatimi hviezdičkami ukazuje zle stojí za mňa.

Štítky: reťaz na pílu, 8 reťazová píla reťaz, reťazová píla reťaz, Lacné reťaz na pílu, Vysoká Kvalita 8 reťazová píla reťaz, Čína pílou reťazca Dodávateľov.

Štruktúra Zub Reťazca
Materiál Zliatiny
Číslo Modelu 3/8
Štandardné alebo Neštandardné Štandard
Funkcia Rezanie Dreva
DIY Dodávky Tesárstvo
Reťaze typ 3/8 .050 59dl
suroviny SAE8660
Veľkosť Balenia 7cm x 6cm x 5cm (2.76in x 2.36in x 1.97in)
Hmotnosť Balenia 0.34kg (0.75lb.)
Typ Jednotky kus

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

Hot Predaj 3/8

Hot Predaj 3/8" .050 59dl Uchytenie Reťaze Pre reťazové píly 72LG-59U

Súvisiace produkty

Porovnať