2700m Pmma led optický kábel svetlo konci svietiť fibra optica strop auta dekorácie 0,75 mm RGB DIY doprava Zadarmo DHL

Nový produkt

Skladom

€80.38

Pridať do obľúbených

2700m Pmma led optický kábel svetlo konci svietiť fibra optica strop auta dekorácie 0,75 mm RGB DIY doprava Zadarmo

Vlastnosti produktu : Bez elektriny v mieste osvetlenia - optické káble vykonávať len svetlo na miesto osvetlenia. Na osvetľovač a elektrickej energie, ktorý poháňa to môže byť mnoho metrov od objekty alebo priestory sú osvetlené. Pre fontány, bazény, kúpele, parné sprchy alebo sauny - optické systémy sú najbezpečnejším spôsobom zabezpečujúcim osvetlenie.

Žiadne teplo v mieste osvetlenia - optické káble vykonávať žiadne teplo na miesto osvetlenia. Žiadne ďalšie teplé vitríny, a nie viac popáleniny z prehriatych lampy a svietidlá, a ak ste osvetlenie materiály citlivé na teplo, ako je jedlo, kvety, kozmetika alebo výtvarné umenie, môžete mať svetlé, zameraná svetlo bez tepla alebo poškodením teplom.

Bez UV žiarenia v mieste osvetlenia - optické káble vykonávať žiadne deštruktívne UV lúče do bodu, osvetlenie, čo je dôvod, prečo svetových múzeí často používajú optické svetelné chrániť svoje staroveké poklady. Pre zachovanie citlivých a drahých položiek, optických vlákien, systémy poskytujú jasný, ale jemné svetlo.

Jednoduché a/alebo vzdialenú údržbu - či problém je prístup alebo pohodlie, optické systémy, aby re-lamping vietor. Pre zariadenia, ktoré sú ťažko prístup, osvetľovač, môže byť umiestnený v mieste, ktoré je ľahšie dosiahnuť, a pre viaceré malé svetlá (schodisko, svetlá, paver svetlá alebo lustre) zmena jedného iluminátor re lampa-lámp každom svetle naraz.

Aplikácie :

Vonkajší Krytý Vianočné Dekorácie.

Č. :

Špecifikácie :

1

LED Typ

Optické vlákna svetlá

3

Dĺžka

2700M

4

Vlnovej dĺžky

390-760nm

5

Číselné clona

0.5

6

Priemer(ks)

0,75 mm

7

JADRO

POLYMETHYACRYLATE ( PMMA )

8

PLÁTOVANÉ MATERIÁL

FLURORESIN

9

W Motor

Maximálne 45 w

10

Špeciálny 1 Prakticky žiadne teplo

11

Špeciálne

Je možné dať na stenu,Windown,Dvere ,Podlahy,Stropy ,Trávy,Vianočný stromček

12

CRI

> 80

13

Špeciálne

Flexiable

14

IP Trieda

Vodotesný (Vonkajšie použitie)

Balenie Obsahuje :

1 Role 2700M 0,75 mm Priemer optického svetlá

Dostanete tieto extra služby:

1. Môžete zarobiť peniaze na propagáciu našej www.haix.sk webové stránky na vašej miestne webové lokality alebo reklamu. ste tam .Sme wll platiť vám peniaze alebo bezplatné položky .

2. Žiadne Logo, Lables alebo extra vyrobené na mieru skrinky upchávky,môžu byť vyrobené ako vaše požiadanie potvrdíme tieto detaily s vami pred prepravy ,aby ste spokojný.

3. Ak máte nejaké nápady v aktualizácii navrhovaní našich LED ,pls, neváhajte a podeľte sa s nami ,Môžeme urobiť zadarmo vzorku na vás

4. naše štandardné Teplá biela je Stredná Teplá biela : 3000K-3500K , Ak potrebujete Žltá Teplá biela : 2700K-2900K, urobíme to, ako sa vám páči len vtedy, ak ste nás nechať správu.

5 . E27 ,E14 ,GU10 a G9 s 220v-240v pre EÚ cuonty V Spojených Štátoch a Kanade , Napätie 110V.Commom Lampa Základne sú E12 nie E14 a E26, E12 je priemer 12 mm

Trávime náš 2/3 Výťah čas v tejto www.haix.sk účet , sľubujeme, že Boha Sme Úprimní a Hard-working predávajúceho ,Sme milujem svoju Prácu ,si myslel, že to je ťažké pre väčšinu ľudí milovať to, čo robia .

Ako Šťastie, že Sme !!!

Dúfam, že sa vám váš nákup u nás .

V prípade akýchkoľvek otázok a nápadov , len neváhajte a povedzte nám ,Budeme tu pre vás, alebo sa vráti k vám do 24 hodín.

1. Akceptujeme Viazaný , Západ Únie, TT, atď.

2. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

1. Pošleme na pozemkoch v čase ukázalo, že v tejto zoznamu po kupujúceho platbu je overená www.haix.sk.

2. Odhadnúť čas dodania potom, čo expedície z: EMS ---- 5~9 pracovných dní. DHL, UPS, FEDEX, TNT ---- 3~6 pracovných dní. Air mail---- 12 ~ 30 pracovných dní

3. Doprava zdarma:

Ponúkame doručenie zdarma do niektorých vybraných krajinách. Ak vyberiete doprava zadarmo, máme právo vybrať si iný express spoločnosti, ktorý je tiež zadarmo pre vás, naše rozhodnutie je konečné.

4. Naše ceny nie sú vrátane určenia cla.

5. My len loď na potvrdil, adresu, ktorú www.haix.sk.

1. .Všetky položky budú 100% testované a byť s Zabezpečenia Balenie pred dodaním.

2. Sľubujeme, záruka za kvalitu v 2 Roku a budeme opravy bezplatne. Volebný lodnej dopravy by hradí zákazník.

3. Som si istý, že Budeme mať pekné vysporiadať so sebou , necháme si 5-HVIEZDIČKOVÝ POZITÍVNU spätnú VÄZBU po potvrdení prijatia položiek na www.haix.sk .Dúfam, že sa vám to isté.

4. Pls NENECHÁVAJ nás Negatívnu spätnú Väzbu alebo Otvorenej online, ak akékoľvek pochybnosti ,budeme riešiť veci spoločne s vami rýchlo ,pls e-mail, alebo zanechať správu k nám.

Štítky: súprava hudba, kábel golier, kábel rc, Lacné auta hudba, Vysoko Kvalitný kábel golier, Čína kábel rc Dodávateľov.

Názov Značky PIEN
Položka Druh Optické Vlákna Svetlá
Číslo Modelu 2700MFIRGB
farba farby
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína (Pevninská Časť))
Typ Jednotky Súbor
Hmotnosť Balenia 2.5kg (5.51lb.)
Veľkosť Balenia 8cm x 12cm x 12cm (3.15in x 4.72in x 4.72in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

2700m Pmma led optický kábel svetlo konci svietiť fibra optica strop auta dekorácie 0,75 mm RGB DIY doprava Zadarmo DHL

2700m Pmma led optický kábel svetlo konci svietiť fibra optica strop auta dekorácie 0,75 mm RGB DIY doprava Zadarmo DHL

Súvisiace produkty

Porovnať