U-hook Veľkosť:24"+20" vhodné Pre KIA Forte(2010-2013)Vysoko Kvalitné Stierače blister Blister Blister stojan

Nový produkt

Skladom

€9.88

Pridať do obľúbených

!!! Skontrolujte prosím vaše auto LHD alebo RHD starostlivo pred objednávky. Ak je vaše auto RHD disk (keď budeš sedieť vo vnútri auta, volant je na Pravej Strane = RHD), dajte nám prosím vedieť, stierač smere môžu byť rôzne. Váš platí za objednávku bude brať ako potvrdenie o informácie. Prosím Potvrdil veľkosť pri zadaní objednávky.Ďakujeme!

Kvalita:A+ Trieda (Našej predajni všetky stieračov je A+ trieda pls zadarmo na objednávku) ( Poznamenať:Všetko o stieračov 3 trieda:A+ A. B Triedy )

Pre KIA FORTE

Rok:2010-2013

Vodič Veľkosť:24"(600mm)

Osobné Veľkosť:20"(500mm)

Detail Produktu

Stierač rozkladu mapu

Chránič Lišty

výrobného procesu a výrobku v súlade a flexibilné

Rozhranie Pracka

základom je priestor zliatiny zinku rozhranie,materiál stabilný a pevný

Všetky sezóny výkon

Bezpečnosť Čistota Ticho

Produkt Účinok

Pretože pôvodu a rok auto je iné,

stierače štýlov a veľkostí sa môžu líšiť.

Prosím, uistite sa, že ste kúpiť stierače štýlov a veľkostí.

(1"=25,4 očakávané MM alebo 25 MM)

Insallation

Packge

Balenie s high-grade vzduchová Bublina stĺpec taška Našej Spoločnosti

Nákup Príručka

PRED PORADÍ: 1.Veľké veľkoobchodné objednávky je prijateľné a cena je dohodou, plešiny, kontaktujte nás pre podrobnosti. 2.Naša spoločnosť je v blízkosti najväčších automobilových dielov trh Číny, takže sme veľmi radi, že nájsť žiadne príslušenstvo alebo iné produkty, ktoré chcete. PLATBY: 1.Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Akceptujeme Alipay. 2.My vám len lode na predvolenú adresu v alipay, ak nie informujte nás. POŠTOVNÉ: 1.Položky sú dodávané len po prijatí platby. 2.Máme loď v položke cez EMS, DHL, UPS, FEDEX, TNT, alebo Letecky. 3.Doprava zadarmo: a. Zadarmo doprava a vyberte krajín. Prosím, skontrolujte poštovné a balenie zoznam pre detaily. b. Na dispečingu hladko a rýchlo. Môžeme loď položky cez iné kuriérom. Rozhodnutie z nás je konečné. 4.Dodanie čas.UPS, DHL, FEDEX a TNT express lodnej dopravy obvykle trvá 3-5 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené. b.EMS expresná doprava zvyčajne trvá 5-8 pracovných dní, v závislosti na krajine doručené. c. HK registrované letecky: Ako obvykle, loď do Ázie, Západ Euro, Severnej Amerike okolo 7 až 15 pracovných dní. Lode, Južná Amerika, Stredný Východ, Východná Euro, Afrike okolo 15 až 30 pracovných dní. d.To bude trvať 1-2 pracovných dní pre prepravu v Číne. 5.Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody, oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby. 6.S cieľom zabezpečiť prijatí vašej objednávky s odpočítaním dane alebo oslobodené od dane pri dovoze, môžeme vyhlásiť ju za nižšiu cenu, ako ste sa pýtali. 7.Táto nižšia cena nie je zahrnutá celková cena, ktorú ste zaplatili alebo trhovú hodnotu výrobku a môže sa nevzťahuje na krajiny s rôznymi colných predpisov. 8.Všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. PODMIENKY: 1.Ponúkame 6 mesačná záruka. 2.Ak položka je poškodený, oznámte nám to do 3 dní od doručenia. 3.Všetky položky oveľa byť vrátený v pôvodnom stave, aby získali nárok na vrátenie peňazí alebo výmenu tovaru. 4.Položky sa vrátil po 7 dní od doručenia sú oprávnené len na opravu. 5.Kupujúci je zodpovedný za všetky prepravné náklady. PRIPOMIENKY: 1.Sme závislí na našich spokojnosť zákazníka uspieť. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité. 2.Ak ste spokojní s našimi položky, prosím, zanechajte nám aktívnu spätnú väzbu. 3.Kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať na slove nejaké problémy.

Štítky: stierač čelného skla, Stierača, stierač stojan, Lacné čelného skla, stierač, Vysoká Kvalita stierača, Čína stierač stojan Dodávateľov.

príroda Automobilový časť
Externé Testovanie Certifikácia ISO9001
Prírodné Auto Príslušenstvo
Pre Vozidla Značky/Modelu Kia
Druh Materiálu gumy, železa a plastov
Názov Značky RAINFUN
Položka Výška 10cm
Veľkosť 24"+20"(PALCE)
Funkcia Bracketless
Kia Model Forte
Názov Modelu U-hák
adaptér Špecifické
Položka Hmotnosť 0.6kg
Položka Šírka 10cm
farba Čierna
Špeciálne Funkcie utrite dážď a voda na čelné sklo
Forte-Rok 2011,2013,2010,2012,2014
Položka Dĺžka LHD, RHD
časti stierače
Auto Plné Meno pre KIA Forte(2010-2013)
Typ Jednotky Pár
Hmotnosť Balenia 0.6kg (1.32lb.)
Veľkosť Balenia 59cm x 10cm x 10cm (23.23in x 3.94in x 3.94in)

Na tento produkt momentálne nie je pridaná žiadna recenzia.

Napísať recenziu

U-hook Veľkosť:24

U-hook Veľkosť:24"+20" vhodné Pre KIA Forte(2010-2013)Vysoko Kvalitné Stierače blister Blister Blister stojan

Súvisiace produkty

Porovnať